Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 15., szerda 10:42
Köszönöm! Múltkor ugyan elkértem a futár számát, de nem akartam partizánakcióba kezdeni :))))
0
2004. december 15., szerda 10:04
Ird meg a megjegyzésbe hogy tegyék +ba.
0
2004. december 15., szerda 9:43
sziasztok

Már napok óta Feldolgozás alatt állnak a filmjeim, mert van köztük néhány ami 1-3 nap múlva szállítható. Én viszont szeretném a többit elküldetni, de így nincs rá lehetőségem. Tudtok ebben segíteni?

köszi
0
2004. december 15., szerda 0:58
Uh, ezer köszönet!

Igen velem pontosan ez történt, mert amikor már "küldte volna" a rendszer a megrendelt 3 filmet, hozzátettem a 4-et, és ettől borult a bili...
Remélem javítjátok. :)

Amúgy én csak 1x írtam ezt le, nem tudom, hogy lett belőle 4????
Nem értem...

Charles
0
2004. december 15., szerda 0:07
Felhívjuk a futárt és szólunk neki a módosításról. Köszi.
0
2004. december 14., kedd 23:54
Kedves Xpress! Csak nemrég értem haza és tudtam átfutni a fórumot. Gyorsan választ is találtam arra kérdésre, hogy miért nem vettétek fel a telefont, pedig kb. 5 percenként hívogattalak benneteket (biztosan népszerű lehettem az irodában, hehe). A problémám a következő: hétfőn beérkezett az utolsó előrendelt filmem, ma délelőtt kaptam is levelet, hogy nemsokára csönget a futár. A gond csak az, hogy én a mai napra (12.14) írtam egy megjegyzést, hogy a munkahelyemre hozza a futár a csomagot. Nem jelentkezett, így gondolom, hogy nem kerültem sorra. VISZONT! Holnap (12.15) már itthon leszek, úgyhogy a megjegyés rovat is tárgytalan, sőt az időpont is változott 11-14 órára! A csomag száma: 334-076669315-537313, ha még nem indult el a futár, akkor szóljatok neki, nehogy potyára elmenjen szeretett munkahelyemre!
0
2004. december 14., kedd 22:31
Kedves ELM!
Megkaptad már az Én a Robotot az amazonról?
Van rajta magyar felirat?
ÜDV,
0
2004. december 14., kedd 20:59
Pedig még a magyar szinkronja is tök jó neki. SZERINTEM. :-)
0
2004. december 14., kedd 20:58
Az bizony kár. :-)
0
2004. december 14., kedd 20:35
Sajnos sehol nem jelent meg magyar felirattal, csak angollal, esetleg franciával ill. némettel.
0
2004. december 14., kedd 20:28
"De azért a Kelly Hőseivel kapcsoltaban mondhatna valaki valamit! :-)
Létezik DVD kiadásban? (lehet, hogy volt rá válasz,csak nem találtam meg?"

Létezik, csak nem Magyarországon.

0
2004. december 14., kedd 20:21
Kedves Lion!

Jeleztük a feldolgozó kollégának, és törölni fogja a rendelést.
0
2004. december 14., kedd 20:14
Üdv!

Megrendeltem a Gyűrűk ura trilógia bővített változatot (12 DVD) az oldalon. Előreláthatólag úgy néz ki, hogy nem kapom kézhez a héten. Ez számomra pedig nagyon fontos lenne. Máshol meg tudnám vásárolni személyesen, akár holnap. Az a kérdésem, hogy hogy tudom lemondani a rendelésem?

Lion
0
2004. december 14., kedd 19:00
Kedves sasa.k!

Szerintem a keresőben keress rá a film címére és ha kidobja, akkor megjelent! :-)
0
2004. december 14., kedd 18:56
Kedves, Xpress!

Ma átvettem életem első on-line rendelésü filmjét és elégedett vagyok. Gyorsan megérkezett, nem is tört össze. Ráadásul azt hittem, hogy ezt a filmet biztos sehol nem fogom majd megtalálni. Kicsit paráztam is, mert ajándékba fogom adni Karácsonykor. Csak annyit akarok mondani, hogy jók vagytok és köszönöm! :-)

De azért a Kelly Hőseivel kapcsoltaban mondhatna valaki valamit! :-)
Létezik DVD kiadásban? (lehet, hogy volt rá válasz,csak nem találtam meg? hmm. )

Üdv!
Kellemes Ünnepeket!
0
2004. december 14., kedd 18:51
Kedves, Xpress!

Ma átvettem életem első on-line rendelésü filmjét és elégedett vagyok. Gyorsan megérkezett, nem is tört össze. Ráadásul azt hittem, hogy ezt a filmet biztos sehol nem fogom majd megtalálni. Kicsit paráztam is, mert ajándékba fogom adni Karácsonykor. Csak annyit akarok mondani, hogy jók vagytok és köszönöm! :-)

De azért a Kelly Hőseivel kapcsoltaban mondhatna valaki valamit! :-)
Létezik DVD kiadásban? (lehet, hogy volt rá válasz,csak nem találtam meg? hmm. )

Üdv!
Kellemes Ünnepeket!
0
2004. december 14., kedd 18:50
Helló X-Press!

Kösz a válaszokat! :-) Nagyon sajnálom az X-Aktákat... pedig egy csomó sorozatot kaidnak nálunk is csak pont ezt nem, ez olyan tetű dolog. És külföldön nem jelent meg véletlenül magyar felirattal? A remény hal meg utoljára!!!
0
2004. december 14., kedd 16:40
Xpress!

Köszönöm a választ. Csak nehogy tényleg leessen a hó...!
0
2004. december 14., kedd 16:32
Már ma kellett volna jönnie, de a Warner is el van havazva. A mára tervezett szállítmányuk talán holnap érkezik, és ha van még nekik ebből a dobozból, akkor az is jön.
0
2004. december 14., kedd 16:31
Valószínűleg pénteken. A kiadó most nem tud szállítani (Universal), de azt ígérték, hogy péntektől újra lesz.
0
2004. december 14., kedd 16:20
Kedves Xpressz! Ha jön, mikor jön? Azért fontos még idén, mert így tudom csak elszámolni az áfáját.  Köszönöm.
0
2004. december 14., kedd 16:16
Xpress!

Várható a héten szállítmány A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső + Blöff díszdoboz-ból?
0
2004. december 14., kedd 15:17
Csütörtökön kapunk árut onnan, ahonnan a Fülledtséget várjuk. Nem igérem biztosra, hogy a Fülledtség is jön, de legkésőbb csütörtök délután kiderül.
0
2004. december 14., kedd 15:10
Idén fog még érkezni a "Fülledtség"-ből?! Mert ha nem, akkor kiszállíttatnám a félretetettet lemezeimet.

thx előre is.
0
2004. december 14., kedd 14:52
Charles, már válaszoltak erre nem??? Pls többször már ne kopizd ide, mert kezd idegesítő lenni!!!!!! ;-)
0