Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 14., kedd 14:27
Ez az utolsó hozzászólás bíztató, mert velem is hasonló történt!

Megrendeltem 2 példány GYU3-at, és 1 más filmet.
E mellett még 4 film volt, már raktáron, és küldhetővé vált az egész.

Összesen 7 film volt a listában. A paraméterek között 8 vagy asszem 10 film küldése van beállítva.

Beikszeltem hogy küldjétek a 2 Gyűrűk urát és az Aladdin és a TF filmet, 3-at.

Ekkor ugye 4 film maradt, viszont még akkor után rendeltem egy filmet (Gázláng), ami 1-3 munkanapos volt. No erre az EGÉSZ filmlista újra feldolgozás alatt lett.

Gondoltam, hogy a 3 beikszeltet elkülditek a többbi, így össz 5 meg ottmarad és megrendelem majd a következőben.  De nem így történt!
Most kaptam nemrég egy levelet, hogy úton a futár MIND a 8 filmmel!
Sajnos én se tudom kifizetni most, de később majd megvenném őket.

A 2db GYU3, ALaddin és a Tolvajok Fejedelme mellé, amit beikszeltem, még a Gázlángot át tudnám venni, de a többire MOST nem tartok igényt, és pénz sincs rá.

Át tudnátok sorolni ismét a rendelésekbe? Meg lehet ezt akkor beszélni a futárral?
Több mint 3 éve vagyok rendelőtök, és nem szeretném ezért a bakiért (félreértés? ) elveszteni a kedvezményemet, ami hamarosan remélhetőleg 2%-ra nő. :)

Üdv!
Charles
0
2004. december 14., kedd 14:13
OK, akkor majd szólok a futárnak, hogy a maradékot vigye vissza és tegyétek nekem félre őket, mert biztos van 1-2 közöttük, ami már nem kapható.

A reklamált lemezekkel mit csináljak, küldjem azokat is vissza? Vagy várjam meg, míg foglalkoztok a reklamációmmal??? :-D
0
2004. december 14., kedd 14:04
Szemlédi: általában valóban 1-2 nap alatt megérkeznek a csomagok, de gondolom a postán sem hétköznapi a csomag-forgalom ezekben a napokban, miközben nem dolgozik több ember ebben a két hétben. Tegnap nem fértek be a postakocsiba a mi csomagjaink, mert azok a cégek, ahol előttünk járni szokott a járat, telepakolták. Úgy küldtek egy újabb kocsit hozzánk.
0
2004. december 14., kedd 14:03

Összesen 7 film volt a listában. A paraméterek között 8 vagy asszem 10 film küldése van beállítva.

Ekkor ugye 4 film maradt, viszont még akkor után rendeltem egy filmet (Gázláng), ami 1-3 munkanapos volt. No erre az EGÉSZ filmlista újra feldolgozás alatt lett.

Gondoltam, hogy a 3 beikszeltet elkülditek a többbi, így össz 5 meg ottmarad és megrendelem majd a következőben.  De nem így történt!

A 2db GYU3, ALaddin és a Tolvajok Fejedelme mellé, amit beikszeltem, még a Gázlángot át tudnám venni, de a többire MOST nem tartok igényt, és pénz sincs rá.

Át tudnátok sorolni ismét a rendelésekbe? Meg lehet ezt akkor beszélni a futárral?
Több mint 3 éve vagyok rendelőtök, és nem szeretném ezért a bakiért (félreértés? ) elveszteni a kedvezményemet, ami hamarosan remélhetőleg 2%-ra nő. :)

Üdv!
Charles
0
2004. december 14., kedd 14:02
Igen, amikor én megkérdezem a postást erről, ő is váltig mondja, hogy hagyott, erre én hol, erre ő a postaládában, erre már nem akartam megkérdezni, hogy mégis melyikben :DDD (kis társasház, ha szomszédéba dobta volna, akko is megkaptam volna, szóval tökmind1)
0
2004. december 14., kedd 13:47
Most beszéltem éppen a postásnénivel telefonon, aki erőssen tagadta, hogy ilyen előfordulna, hogy nem hagynak értesítést! Gondolom ő személyesen megy ki az irodájából minden címre bedobni az értesítést... Továbbá tájékoztatott arról is, hogy egy ajánlott küldemény kézbesítése 3-5 nap, ha a hétvége beleesik, akkor 7 nap. Már kezdem szégyellni magam, hogy velem így kivételeztek, hogy az Xpresstől rendelt csomagok eddig mindig ideértek másnapra.
0
2004. december 14., kedd 13:39
OK, örömmel látom, hogy ez a csatorna viszont él.
.
A csomagom száma 335-075878280-531706, a Jóbarátok 8. évad hiányzott a szállítmányból. Leköteleznétek, ha a következő 1 hétben megkaphatnám az amúgy azonnal szállíthatónak feltüntetett filmet. És ha nem kérnétek el újból a futár fuvardíjját, az már a hab lenne a tortán.
0
2004. december 14., kedd 13:34

Üdv!
Charles
0
2004. december 14., kedd 13:31
"Előfordul néha, hogy ott a csomag, de nem hagy értesítőt róla a postás"

Nem néha, hanem gyakran. Engem állandóan azzal baxogatnak, hogy "dehát küldtünk róla levelet", herótom van a postától.
0
2004. december 14., kedd 13:27
Látó Szög: Budapesten van az irodánk, de sajnos A Gyűrűk Ura, a Jóbarátok és a Mátrix együttes megjelenése olyan hihetetlen csomagtorlódást okozott, hogy a kollégák szerda óta folyamatosan csak a rendelések teljesítésével vannak elfoglalva, így sem az e-mailes, sem a telefonos ügyfélfogadásra jelenleg nincs kapacitásunk. Elnézést kérünk ezért, de tenni sajnos semmit nem tudunk ez ügyben, mert a csomag-mennyiség a szokásos napi átlag sokszorosa, és a megerősített szolgálat ellenére sem bírnánk az iramot, ha a kollégák egész nap e-mailekre és telefonokra válsazolnának. Ha az aktuális megrendeléssel kapcsolatban van valakinek kérése, kérdése, akkor a megjegyzés mezőbe írjon, ha általános kérdés van, ide a fórumra. Minden energiánkkal a rendelések teljesítésére koncentrálunk.
0
2004. december 14., kedd 13:23
Főnök Hölgyek és/vagy Urak! Tegnap nálam járt a futár, öt tétel volt a számláján, de csak négyet hozott el Tőletek. Küldtem ezügyben emilt, de nem reagáltatok. Szeretnék beszélni valakivel, most hívtalak benneteket ötödször, de nem veszitek fel a telefont. Van egyéb módja a kapcsolatfelvételnek? Esetleg ugorjak el Sopronba, ha problémám akad?
0
2004. december 14., kedd 13:20
Főnök Hölgyek és/vagy Urak! Tegnap nálam járt a futár, öt tétel volt a számláján, de csak négyet hozott el Tőletek. Küldtem ezügyben emilt, de nem reagáltatok. Szeretnék beszélni valakivel, most hívtalak benneteket ötödször, de nem veszitek fel a telefont. Van egyéb módja a kapcsolatfelvételnek? Esetleg ugorjak el Sopronba, ha problémám akad?
0
2004. december 14., kedd 13:08
Na jó, de már kedd van basszus kulcs. Remélem holnapra itt lesz, mert akkor kirobbantom a 3. világháborút.
0
2004. december 14., kedd 13:05
Szemlédi: az oldalon feltüntetett ragszám alapján akár már most elkezdhetnél érdeklődni a helyi postahivatalban. Előfordul néha, hogy ott a csomag, de nem hagy értesítőt róla a postás (ne tudd meg, hány csomagot kapunk vissza naponta azzal a megjegyzéssel, hogy a címzett nem kereste :( ).
0
2004. december 14., kedd 13:02
Davenport: a postásnak nincs igaza, a csütörtökön kiértesített vásárlók csomagjait előkészítettük úgy, hogy amint pénteken bejött A Gyűrűk Ura, már  "csak" ezt a filmet kellett bepakolnunk a borítékokba, és késő délután elvitte az összeset a postakocsi. Az egyszerre feldolgozott küldemények közös szállítólevélen futnak, tehát arra sincs módunk, hogy ennek csak egy bizonyos részét adjuk fel. Vagy az összes elmegy, vagy egyik sem, mert másként nem veszi át a posta tőlünk. Mint olvashattad, hétfő reggel az ország számos pontjára megérkezett ez a pénteken feladott csomag (az előbb valaki Nyíregyházát említette, ami nincs túl közel Budapesttől, és tudom, hogy Sopronba is például megérkezett ilyen csomag). A pénteki feladás tehát nem egyenlő a hétfői feladással, lévén a feladás napján nem szállít a posta.
Az tény, hogy a feladás helyétől néhány kilométerre, Budapest belvárosába néhány visszajelzés alapján nem érkezett meg hétfőn a pénteken feladott csomag, de ez nem egyedi eset. Mi sem értjük, hogy miképpen érhet oda az ország másik végébe, és miért tart tovább a kézbesítés mondjuk Budapesten.
0
2004. december 14., kedd 12:54
Xpress: Nem kérdés, észrevétel. A postás azt mondta, hogy a pénteken feladott csomagok annyit érnek mint ha hétfőn adták volna fel. Ez igaz lehet, mert még ma sem kaptam meg az enyémet. Viszont szerintem nem adtátok fel pénteken, pedig erre külön kértelek benneteket. Dunaújváros nem a világ vége, csak ebből gondolom. Köszönöm. Ha tévedtem, akkor bocs!
0
2004. december 14., kedd 12:52
Tisztelt Xpress!

Mekkora a valószínűsége annak, hogy a múlt héten csütörtök délelőtt feladott csomagot még meg fogom kapni? Vagy ez már elindult valamelyik postás karácsonyfája alá? Mikortól kezdhetem el b*szogatni a Magyar Potyázó Rt.-t?
0
2004. december 14., kedd 12:48
Persze, ez megoldható. Megtennéd, hogy a futár papírjára ráiratod, hogy ezeket a filmeket kéred, de majd csak később? Akkor mi majd átvezetjük újra a rendelések közé. A rendszer olyankor művel ilyesmit, ha a küldés kérése és a feldolgozás között más film is megérkezik az előrendelések közül. Ilyenkor előre dobja a teljes félretett rendelést. Most dolgozunk a rendszer javításán, remélem januárban működni fog.
0
2004. december 14., kedd 12:41

Üdv!
Charles
0
2004. december 14., kedd 12:30
Bocs, de a futáros megjegyzések zöme a futárt érinti, ezért a feldolgozók néha átsiklanak felette, különösen most, amikor minden perc számít.
Természetesen nem gond, ha a futárnak jelzed, hogy csak bizonyos filmeket tudsz most átvenni, a kézbesítés után ha újra megrendeled a maradékot, és jelzed felénk, átírjuk az árakat a korábbi alacsonyabbakra, ha esetleg időközben drágább lenne bármelyik film.
0
2004. december 14., kedd 12:24
Kedves Xpress!

Most látom, hogy feldolgoztátok ez egész rendelésemet, holott a megjegyzés rovatba megírtam, mely filmeket kérek még karácsony előtt (főleg anyagi okokból). Minek vannak a megjegyzés rovat, ha azt nem olvassa el senki???? :(((((((((((( Ha a futár ki is hozza a filmeket, csak azokat tudom átvenni, melyeket felsoroltam!
0
2004. december 14., kedd 12:00
A filmből várhatóan ma kapunk újra árut, ha ideér a kiadó kocsija. Ha postával kérted, akkor a holnapi nap folyamán minden bizonnyal feladjuk, és péntekig nagy valószínűséggel megkapod. Ha Budapesten futárral kéred, akkor nem ígérhetünk semmit, most indulnak újra a futáraink minimum két napra elegendő címmel.
0
2004. december 14., kedd 11:44
Üdv!

Vasárnap megrendeltem a Gyűrűk ura trilógia Bővített változatot (12 DVD).
Az adminisztrációs oldalon azt látom, hogy nincs raktáron, és hogy szállítható 1-3 munkanap. Az az igazság, hogy a héten kellene megkapnom a filmet, mert jövő hét kicsit gázos. Van erre esély?
Üdv!

Lion
0
2004. december 14., kedd 11:44
Üdv!

Vasárnap megrendeltem a Gyűrűk ura trilógia Bővített változatot (12 DVD).
Az adminisztrációs oldalon azt látom, hogy nincs raktáron, és hogy szállítható 1-3 munkanap. Az az igazság, hogy a héten kellene megkapnom a filmet, mert jövő hét kicsit gázos. Van erre esély?
Üdv!

Lion
0
2004. december 14., kedd 11:41
A pontos dátumot nem tudom, azt csak otthon tudnám megnézni. Küldtem egy emailt, ha jól emlékszem az info@xpress.hu címre. Amúgy a Terminátor2 és az Ötödik elem c. filmekről lenne szó :]
0