Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 14., kedd 11:32
Hová írtál, mikor, és melyik filmekről van szó?
0
2004. december 14., kedd 10:36
Kedves Xpress!

Tudom, hogy most nálatok is nagy a hajtás, Gyűrűk Ura őrület van, de... :] Múlt hét végén reklamáltam 2 filmet, de eddig semmiféle visszajelzést nem kaptam. Most nem is foglalkoztok a reklamációkkal?? Szerettem volna a reklamált filmeket még a karácsonyi csomagommal megkapni :))) (amit 16-ra időzítettem) Van erre némi esély???

Kösz!
0
2004. december 14., kedd 9:54
Angelus: bocs, de most is alig találtuk meg a kérdésedet.
Ugye az X-aktás kérdés volt?
X-akták sajnos nem várható magyar változatban. Tudom, unalmas, de tényleg arról van szó, hogy túl kicsi a piac. Az összes nagy piacon megjelent, a mi kedvünkért, meg még néhány kisebb ország kedvéért kötve hiszem, hogy legyártanák újra a sorozatot felirattal, pláne szinkronnal. Valószínűleg nem lehetne 15-20 ezer forintnál olcsóbban kihozni évadonként, így legfeljebb néhány száz dobozzal lehetne eladni, ez pedig nem éppen nyereséges vállalkozás.
A Flamex utódja az FF Film. Nem tudom, hogy a korábbi filmek jogai náluk maradtak-e, de nem vagyok benne biztos. Viszont A remény rabjai nem is az ő filmjük volt, hanem az Arielé. Szerintem ezt a filmet még láthatjuk a piacon. Az Amerikai história X úgy emlékszem New Line film. A régi New Line filmek megjelenése egyelőre bizonytalan, nincs forgalmazójuk a mi környezetünkben, nagyobb piacokon azonban a Warner képviseli őket. Nem lehetetlen, hogy egyszer ide is kiterjesztik a jogokat, és akkor jöhetnek a New Line klasszikusok is (Hetedik).
0
2004. december 14., kedd 8:51
A Temetetlen halott számításaim szerint február - márciusban jelenki meg.
0
2004. december 14., kedd 8:49
Na szép, X-Press!

Itt mindenki kérdésére válaszolnak, csak azokéra nem, akik nem problémáznak állandóan???? Én csak 2 kérdést tettem fel még 4 nappal ezelőtt! Nagyon szerettem volna választ kapni rájuk!!!!!!!!
0
2004. december 14., kedd 8:49
Na szép, X-Press!

Itt mindenki kérdésére válaszolnak, csak azokéra nem, akik nem problémáznak állandóan???? Én csak 2 kérdést tettem fel még 4 nappal ezelőtt! Nagyon szerettem volna választ kapni rájuk!!!!!!!!
0
2004. december 14., kedd 1:28
nem feltétlenül e topicba tartozik,csak most jutott eszembe...nem kívánja a nem tudom melyik kiadó a nemrég megjelent Chaplin gyűjteményt megkoronázni a szerintem gyönyörűre sikeredett Attenborough Chaplin-el Robert Downey Jr. főszereplésével?:))
0
2004. december 14., kedd 0:14
nem "corporation" (társaság) az, hanem "cooperation" (közreműködés). ha már menőzni akarsz az angoloddal... :]
0
2004. december 13., hétfő 23:58
van tudomásotok arról, hogy mikorra várható a temetetlen halott megjelenése (ha egyáltalán kiadják dvd-n)? köszi előre is!
0
2004. december 13., hétfő 20:17
Gerike! mostanában jó gyerek volt, ne bántsuk fölöslegesen.
0
2004. december 13., hétfő 20:17
Igen elismerem, hogy hibáztam, de nem tudom, hogy lehet otthon gyakorolni.
Na de most már semmi baj, az Xpressnek írtam mailt és megoldatta a problémát (thenkyou for jour korporésön)!
Most már hadjuk is a dolgot és inkább filmekről csevegjünk.
0
2004. december 13., hétfő 20:00
Az adatlapodat nem kellett feltörni, mert te voltál a figyelmetlen. (Ráadásul, veled már nem először fordult ez elő.) Előtte szóltunk is, hogy ne itt gyakorold a html-t, hanem egy egyszerű szövegszerkesztő is megteszi. Szokás szerint nem hallgattál senkire.
0
2004. december 13., hétfő 19:30
Kedves Egötájcs!
Ellenőrizzük a Jóbarátok problémát. Elméletileg a rendszer mindenkinél automatikusan beállította a kedvezményt, ha nálad nem, akkor javítjuk.
Remélhetőleg holnap jön a kiadótól mindegyik film, de ők is el vannak havazva, a múlt szerdai rendelésünk vasárnap érkezett meg :)
0
2004. december 13., hétfő 18:45
Kedves xpress.hu!

Egy hete küldtem mailt, amely a Jóbarátok széria kedvezményére kérdezett rá (tehát, hogy a tizediket miért nem jóval olcsóbban kapom meg, ha előtte mindet tőletek megrendeltem már), még nem kaptam választ, ill. ha már ide írok, akkor megkérdezem, hogy mikor kaptok Arábiai Lawrence (2 DVD), JFK - A nyitott dosszié - Rendezői változat (2 DVD) és Jóbarátok - 8. évad (3 DVD) dvd-t a kiadótól, mert örülnék, ha már küldenétek a csomagot, és ezek vannak egy hete beszerzés alatt.

Köszönöm
0
2004. december 13., hétfő 18:20
Még jó, hogy átalakult. Mikor feltörte az adatlapom megváltoztatta nick nevemet, meg mindent amit csak tudott. Ezért beregisztráltam újra, másik jelszóval.
Azt a gyönyörű szép káromkodást nem én írtam, ugyanis se Arnolddal se Jamamurával se az Xpressel nincs problémám.
0
2004. december 13., hétfő 18:18
No ez jó hír. Pontosan hol lesz a hely, ahol át lehet venni? Hányadik kerület?
0
2004. december 13., hétfő 18:00
Január végétől lesz.
0
2004. december 13., hétfő 17:58
Kedves X-press,

Köszönöm az információt. Már ott is van a dvd (Mátrix 10 lemezes kiadvány) a többi megrendelt dvd között. Már csak egy kérdésem lenne, hogy mikor fog átpörögni az összes rendelés a "Feldolgozás alatt álló termék" státuszból a "Csomag feladva/elküldve" státuszba?

Csak a futár miatt kérdezném, mert ha péntekig csúszik a kiszállítás, akkor meg kell előre szerveznem a pénteki napra az átvételt.

Köszönöm előre is (ismét) a gyors segítséget!

0
2004. december 13., hétfő 17:54
A Universalos Hitchcock dobozokból valószínűleg még jön, a Warneré egyelőre kifogyott, nem tudjuk, hogy lesz-e kapacitásuk karácsonyig még csomagolni belőle.
0
2004. december 13., hétfő 17:52
Egyelőre még a decemberi megjelenések felrögzítése okoz gondot. Egy csomó kis kiadó úgy gondolt, hogy néhány régóta várt művészfilm megjelentetésének a legoptimálisabb pillanata karácsony előtt öt nappal van.
Amint lesz időnk, feltesszük a januári filmeket is, de - bár a technikai adatokat tudjuk, az árakról még nem kaptunk tájékoztatást a kiadóktól.
0
2004. december 13., hétfő 17:43
Bocs Xpress! Igazatok van a Spartacust láttam. Nem tudom miért a Ben Hur maradt meg az emlékezetemben. Azért köszönöm!
Egy korábbi kérdésemre nem kaptam választ, mikor lehet előrendelni a januári megjelenésekből???????????
0
2004. december 13., hétfő 17:42
:))) Tényleg, mi a helyzet a személyes átvétellel?
0
2004. december 13., hétfő 17:16
Beléd is! IQ Császár! :]
0
2004. december 13., hétfő 16:44
Kedves Xpress! A Hitchcock dobozokból lesz még idén?
0
2004. december 13., hétfő 16:35
Nem szívesen árulkodok, de Gerike egyik nickjének régi hozzászólásai átváltoztak ugyanerre a névre. :)  Szeretettel várom a vírusos levelek rohamát. :)))
0