Legeszszerűbben: egy ingyenes tárhelyszolgáltatónál (Pl. srv.hu, uw.hu, fw.hu... tar.hu-tmessziről kerüld) regisztrálsz, lesz 50-500 Mbyte webtárhelyed.
0
2004. december 12., vasárnap 22:52
2178
Kedves Xpress!
Szeretném tudni, hogy várhatóak-e újabb diszdobozos akciók?
0
2004. december 12., vasárnap 22:36
1390
Ha csinálok egy weblapot, hogyan tudom közzétenni?
0
2004. december 12., vasárnap 20:40
2341
Fogd már fel: az Xpress nem ad ki DVD-t csak forgalmazza őket...
0
2004. december 12., vasárnap 19:51
450
Bocsánat, nyelvtanilag kicsit értelmetlen lett az előző hozzászólásom :) Bár szerintem mindenki érti, hogy mire akartam kilyukadni :)))
0
2004. december 12., vasárnap 19:50
450
Kedves Xpress!
Titeket mennyire visel meg a multik hatalmas akció-áradata? Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a kiadó mennyiért adja pl. a nemrég megjelent 1 lemezes Gladiátort és a Csodálatos elmét, hogy pl. az Au*chan-ban és a MM-ban - hogy is mondjam - erőteljesen olcsón adják. Emlékszem, hogy régebben írtátok, hogy ezen az áron ti nem bírjátok, mert nincs rajta semmi haszon. Egyáltalán etikus (és legális) ilyen "olcsón" - úgymond áron alul - adni a filmeket?
0
2004. december 12., vasárnap 17:15
3
Baszogassatok ma de mivel ti nem vagytok rajongók ezért nem is érthetitek. Szerintem igen is sokan kiványcsiak mi történik Son Gokuval. Szerintem a kultusz sorozatokat és meséket mint a dragonball, south park, vészhelyzet, buffy, angel... sokan megvennék. Lásd Jóbarátok! Ennyit erről!
0
2004. december 12., vasárnap 16:52
4792
Xpress,
ma indítottam útnak két félretett terméket. Mekkora esélyem van arra hogy a holnapi nap folyamán kihozza a futár? Vagy készüljek inkább a keddre? Időintervallumnak 17-24-et állítottam be. Márcsak az átvétel miatt kérdezem.
köszi ELM
0
2004. december 12., vasárnap 0:22
1390
Ez őt nem érdekli, hogy mi az xpress, csak legyen meg a napi Dragonball adagja.
0
2004. december 12., vasárnap 0:18
57
Lehet meglepő,de az Xpress nem kiadó, csak egyszerű "kiskereskedő". :))
0
2004. december 11., szombat 23:09
14599
g101:
Amikor írta Xpress, hogy küldi, akkor már azonnal szállítható volt a Váltságdíj is, ezért nem értem a dolgot.
Mikey-Soft
0
2004. december 11., szombat 22:46
3
Helló Xpress!Azt kérdezném tőletek ,hogy így pár év után se tervezitek a Dragonball, DB ZED és DB GT részek szinkronizált kiadását??? Nagyon sok Dragonball rajongó van még most is. A rajongó oldalakat még most is frissítik és most is nagy a látogatottsága. Ha a pokemont kiadják akkor a Dragonballt is ki lehetne. Elhihetitek, hogy fogyna a DVD. Gondolkozzatok el rajta. Megéné nektek is. Az összes DB rajongó nevében: Kenny
0
2004. december 11., szombat 22:46
3
Helló Xpress!Azt kérdezném tőletek ,hogy így pár év után se tervezitek a Dragonball, DB ZED és DB GT részek szinkronizált kiadását??? Nagyon sok Dragonball rajongó van még most is. A rajongó oldalakat még most is frissítik és most is nagy a látogatottsága. Ha a pokemont kiadják akkor a Dragonballt is ki lehetne. Elhihetitek, hogy fogyna a DVD. Gondolkozzatok el rajta. Megéné nektek is. Az összes DB rajongó nevében: Kenny
0
2004. december 11., szombat 22:45
73
Hmm... szóval nem vettem meg az LOTR 3-at, és még szerencse, mert nem is akarom megvenni, hogy ne legyen 2 belőle, mivel ma megkaptam :DD De még mindig sehogy sem tudom törölni a megrendelésből, a kérdés, hétfőn nem lesz késő?
0
2004. december 11., szombat 22:03
1390
Ez lehet azért, mert a Váltságdíj pl. szállítható: 1-3 nap. Nálam egy ilyen film vasárnap rendelve csütörtökön érkezett meg. Hozzám az azonnal szállítható filmek 3 nap alatt szoktak ideérni. Most ha ezekhez hozzáadom a 3napot ebből 5 lesz. Szerintem hétfő körül jön meg a csomagod. Én nem a futáros szállításról beszélek.
0
2004. december 11., szombat 21:31
14599
Xpress!
Hétfőn kaptam tőletek egy e-mailt, amiben azt írtátok, hogy feladtátok a rendelésem (Poszeidon-katasztrófa, X-Men 2., Váltságdíj), de azóta nem érkezett semmi, még postai értesítő sem.
Légyszi nézzetek utána, köszi!
Mikey-Soft
0
2004. december 11., szombat 19:02
Moderátor
7449
"L", Intersonicról valamelyik topicban már írtunk. Egyelőre az a gond velük, hogy pont a legjobb filmjeik nem beszerezhetők. A konkurens bolt (akivel jó viszonyt ápolunk) is "nem rendelhető" státuszba tette például a Szamurájt, mert nincs utánpótlás a filmekből. Talán januárban.
0
2004. december 11., szombat 18:47
487
Nekem az osszes xpresstol rendelt diszdobozom serules mentesen erkezett meg. Mondjuk ha nem futarral rendeled akkor eleg kicsi az eselye, hogy a M.K.Posta "kezeleset" kibirja a diszdoboz (hacsak nem acelbol van). Ha viszont futarral kered akkor ugyis latod atvetel elott ha valalmi nagy gond lenne a dobozzal.
0
2004. december 11., szombat 16:46
2212
Kedves Xpress! A válaszotok nagyon vásárló-politikus, öö vagyis centrikus, köszönöm szépen. Nem is rátok haragszom, hanem a sok hülye kiadóra, de Ti erről nem tehettek. Természetesen nem fogom visszaküldeni, mert átvettem és a lemezek (remélem, ugyanis még nem néztem meg, mert karácsonyi ajándék :) )hibátlanok, csak kikivánkozott belőlem ez a hozzászólás, mert bosszantott, hogy "nyitott-bontott" díszdobozt kaptam, de leszámítva egy kis sarki gyűrődést a doboznak sincs nagy baja.. Szal részemről no para és maradok továbbra is vásárlótok (még ha díszdobozt nem is sűrűn fogok rendelni), főleg, ha felvennétek végre az INTERSONIC-os filmeket az adatbázisotokba. :) Üdv: "L"
0
2004. december 11., szombat 16:16
1872
Nekem csak az Alien Quadrology dobozának egyik sarka volt kicsit ütődöt, de azt kivételesen nem az Xpress-től rendeltem. Viszont a lemezek elég gyakran önállóéletet élnek a tokban, ami meglátásom szerint a kiadók alkalmazottainak hibája többnyire (nem pattintják be tisztességesen a lemezt), törött tok viszont ritka.
0
2004. december 11., szombat 10:24
2062
Xpress! Tudom nagy volt a hajtás az elmúlt napokban, de azért érdeklődnék, hogy mikor lehet előrendelni a januári filmekre?
0
2004. december 10., péntek 22:07
73
Kedves XPress, még egy kérdés: holnap vagytok? :D Ha nem, megoldható, hogy lekerüljön teszem azt LOTR 3 a rendeléseim közül? Mert mivel ma nem kaptam meg, megveszem holnap vmi boltban.
0
2004. december 10., péntek 21:58
84
Fűnyíró ember ! Eddig igazából csak netről szinte kizárólag csak az Xpress-ről rendeltem. Eddig még nem csalódtam egyszer sem . És mégyszer leirom hogy én sem az Xpress-t hibáztatom. "L" : Thx!! (egyébként a butácska kiadó nem látjá hogy külföldön kb ennyi vagy olcsóbb a Stanley Kubrick diszdoboz 19.990 itt de kint láttam 76$ is.)
0
2004. december 10., péntek 21:58
1390
Nem
0
2004. december 10., péntek 21:17
4792
én anno, műr vagy 2 évvel ezelőtt jártam így a kubrick díszdobozzal, hogy az oldala enyhén szólva össze volt nyomva.de én nem hibáztatom az xpress-t meg senkit, hanem egyszerűen azóta nem rendelek díszdobozt netről, hanem boltban megveszem ahol látom is.