Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 10., péntek 21:08
L:
Ha tényleg így nézett ki a csomag, postázd vissza, visszatérítjük az árát. Nem a mi raktárunkban lett ilyen, a kiadó hirdette meg az akciót, de gyakorlatilag az első megrendelésünket sem tudták már teljesíteni teljesen, ezért kellett levennünk a kínálatból. Gondolom a kollégák nem nézték megf tüzetesen, milyen áru jött, hanem automatikusan pakolták a borítékba.
Elnézést
0
2004. december 10., péntek 20:56
Bajtás!
Én a Rocky "gyüjteménnyel" jártam így nemrég. Ki volt bontva a díszdobozom, volt rajta fólia, de ki volt bontva a filmeknél és a díszdoboz szélei is enyhén "használtnak" tűntek. Valahonnan a raktár legaljáról lett kiszedve az tuti, mert meghirdették és kb.1 nap múlva ki is szedték az akcióból, kb.1 hétig beszerzés alatt volt. Meg is bántam, dehát mit lehet tenni, annyit, hogy többet nem rendelek, esetleg ha lesz lehetőség személyes átvételre és akkor majd eldöntöm, hogy kell e vagy sem...  Mellesleg mentségükre szólva megértem, hogy nehezen volt beszerezhető (bár most láttam MM-ben  BONTATLANUL), de akkor meg minek hirdették meg??!! Na mind1, sajnállak Old Dirty Bastard, ha ez vígasztal. :)
0
2004. december 10., péntek 20:35
Köszönöm a gyors választ Xpress ! Küldöm.
0
2004. december 10., péntek 20:17
ODB: Azt tudom csak igérni, hogy rákérdezünk a kiadónál, tudnak-e cserét biztosítani. A lemez lenne a kisebbik gond, a Dr. Strangelove tokja már nagyobb, ugyanis a papírtokos változatot direkt ehhez a díszdobozhoz készítették. A külön kapható változat műanyag tokos. (Ez az egyetlen "Warner-tokos" Columbia film).
Mindenesetre postázd vissza nekünk, és mi valahogyan megpróbálunk szerezni egyet.
0
2004. december 10., péntek 18:36
Kösz az infot. De akkor mért nem adják már ki ezeket a filmeket újra??? Talán lenne rájuk vevő! (Nem is kevés - szerintem)
0
2004. december 10., péntek 18:35
A többi film le volt fóliázva és nem volt gond vele. "csak" a Dr. úrral
Annyit még hogy hátul baloldalt középen a papírtok megvan sérülve(nem brutális csak ha valamiért kiadtam a pénzem akkor elvárom hogy megkapjam a standard minőséget)Az eleje pedig picit meg van hajolva.(talán lehet hogy használt?)
Tehát kedves Xpress! Én NEM benneteketet szidlak (gondolom ti csak leadjátok a rendelés a kiadónak onnan pedig eljut nekem vagy valami ilyesmi)
De csak veletek tudok komunikálni...
0
2004. december 10., péntek 18:31
A Flamex nem halt ám meg, csak átalakult FF film-é...
0
2004. december 10., péntek 18:26
Kedves X-Press!

Én egy sorozat megjelenésekről szeretnék érdeklődni. Az X-Akták lenne, vagyis van-e arra reális esély, hogy valamikor 2005 folyamán megjelenik? Már nagyon várom, hiszen lassan minden sorozat megjelenik, de erről még híreket sem kaptam!

A második kérdésem pedig az, hogy a régi Flamex-es filmek forgalmazását átvette-e már valaki? Mert igencsak ideje lenne már újra megjelentetni a Halálsoront, a Remény rabjait, ill. az Amerikai história X-et. Szégyen, hogy ez utóbbi így mellőzve van!

Várom mielőbbi válaszotokat!
0
2004. december 10., péntek 18:04
Kedves O.D.B.
A többi film le volt fóliázva? Őszintén szólva el nem tudom képzelni, hogy nálunk bárki is kibontaná a csomagot (értelme sincs, és időnk sem lenne nagyon). Az esetleg elképzelhető, hogy a kiadónál csomagolták így a dobozt, mert ez az egyetlen film a gyűjteményben, amelyik nem Warner, hanem Columbia kiadvány, tehát lehet, hogy ez magyarázza a belső fólia hiányát.
Az sajnos tény, hogy a díszdoboz külső fóliája nem a legjobb minőségű (hogy finomak legyünk). Mi még egyetlen tökéletes példánnyal sem találkoztunk, a fólia nem eléggé rugalmas és már szakadtan érkezik a kiadótól, mert gyakorlatilag magától szétfoszlik.
Ha lejátszási problémák lesznek, megpróbálunk szerezni csere-példányt a kiadótól, de nem biztos, hogy az adott filmből van nekik raktáron, ugyanis éppen most jön ki a Dr. Strangelove extra kiadása.
Az ujjlenyomat valóban bosszantó, mi is sok filmnél találkoztunk már vele - úgy tűnik, egyes csomagoló-üzemekben nem ismerik a kesztyűt -, de egy puha ronggyal hamar meg lehet szabadulni tőlük.
0
2004. december 10., péntek 17:38
Tisztelt Xpress !

Tegnap jött meg többek közt a Stanley Kubrick Gyűjtemény DVD-n és
        sajnos szomorú lettem mert a Dr. Strangelove című
        film NEM volt lefoliázva sőt mi több ujjlenyomatos és kisebb
        karcok is vannak rajta(eleve csodálkoztam hogy ki volt bontva
        a diszdoboz- volt rajta fólia de meg volt bontva durván)

Az lenne a kérdésem hogy ez esetben tudják vállalni a csere
        garanciát?
0
2004. december 10., péntek 17:09
Köszönöm a gyors választ.
0
2004. december 10., péntek 17:06
Mammut, kripli: A Mátrixot elméletileg két napja elindította (kiszámlázta) a kiadó, de gondolom a Gyűrűk Ura őrület miatt minden szállító-kapacitásuk le van kötve, ezért sem tegnap, sem ma nem kaptuk meg a rendelt árut, csak A Gyűrűk Urá-t. A "sima" 10-lemezes Mátrix úgy tudjuk, hogy már van (csak nem jutott még el hozzánk), a szobros változat pedig a jövő héten lesz.

Mammut: ha a szobrosat szeretnéd, rendeld meg, és a megjegyzés rovatba írd be, hogy csak azt kéred, a másikat töröljük a feldolgozáskor.
Reméljük, hogy talán még ma, de legkésőbb hétfőn a "sima" 10-lemezes doboz beérkezik.
0
2004. december 10., péntek 16:55
Kedves XPress!

Én is hasonló problemával xenvedek, mátrix trilogy. Xerettem volna törölni a megrendelésemet, és kicserélni a szobrosra (most vettem észre, hogy van ilyen is, ajándékba jobban mutatna), de egész nap csak azt látom, 0 db raktáron, 1 db beszerzés alatt. Vagy ebből limitáltan kértek?
0
2004. december 10., péntek 16:51
Válótársak (Laws of Attraction)
0
2004. december 10., péntek 16:49
Nem Tomas Crown ügy-re gondolsz.
0
2004. december 10., péntek 16:39
Melyik az a film, amiben Pierce Brosnan szerepelt? Ez mostanában volt/lesz a moziban. Ügyvédes film. Tudja valaki???
0
2004. december 10., péntek 15:45
Kedves X-press, a 10 lemezes Mátrix gyűjtemény mikor lesz ismét raktáron? Az adminisztrációs oldalon néhány napja folyamatosan a 0.db raktáron 1 db. beszerzés alatt információ áll.

Előre is köszönöm az információt.
0
2004. december 10., péntek 13:32
Koszi Xpress a gyors valaszt, megertem.
zsolti
0
2004. december 10., péntek 13:25
Kedves zsolti:
Egyelőre nem hinném, hogy lenne hasonló akció, ahhoz még túlzottan új megjelenésről van szó. Néhány hónap múlva esetleg felvetjük a kiadónak (a szűk árrések miatt az egyébként is megadott engedményen felül saját terhünkre nem nagyon tudunk további kedvezményeket kigazdálkodni.)
0
2004. december 10., péntek 13:23
Kedves Xpress, a Poirot-sorozatbol varhato-e olyasmi 'Xpress-akcio", mint a Miss Marple-filmek eseteben?
Koszi,
zsolti
0
2004. december 10., péntek 11:58
kisspeti: mint azt a feldolgozásról szóló levélben is írtuk, a film még nem érkezett be, de a rengeteg megrendelés miatt már most feldolgoztuk a rendeléseket. Jelenleg készítjük elő a csomagokat, és ha befut a film, a futárok azonnal elindulnak. Sajnos a csúszás miatt nem lehetett előre felkészülni a szállításra, ezért ha néhány órán belül megjön a film, akkor is csak késő délután tudnak elindulni a futárok. Természetesen ilyen mennyiséget ilyen közlekedési viszonyok mellett nem lehet egyetlen nap alatt kiszállítani, de a futárok a hétvégén és a hét első napjaiban is menni fognak folyamatosan, így türelmeteket kérjük.
0
2004. december 10., péntek 11:12
Kedves Xpress!

A futár meghozhatja ma nekem A király visszatért, ha már a teljesített termékek között van a rendelésem, vagy csak saját magatok segítségére van ott?

Köszönöm a választ!
0
2004. december 10., péntek 0:23
OK. Köszönöm a gyors választ!
0
2004. december 10., péntek 0:16
nagyon szépen köszönöm...így történt,mert futáros..és csak alkalmi eset és nem akarom,hogy visszaforduljon a kapumból:)))))
0
2004. december 10., péntek 0:12
Ha postás küldeményről van szó, mindenképpen az alap megrendelési címet kellene módosítani, mert a gép automatikusan készíti a cimkéket, nyomtatványokat ez alapján. Ha futáros kézbesítésről van szó, elegendő a megjegyzés rovatba beírni.
0