Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 10., péntek 0:03
xpress kedves..ha már/még itt vagy....ha alkalmi módosítás van egy feldolgozás alatt álló termék kézbesítési címénél...elég ha csak a kiegészítő megjegyzésbe írom oda a változást és észreveszitek,vagy át kell írnom az alap megrendelési címet ezen alkalomra?
0
2004. december 9., csütörtök 23:57
InterSonic ügyben azóta futottunk egy kört. (Többek közt a konkurens on-line bolttal is beszéltünk, ugyanis jóban vagyunk :) ). A lényeg, hogy a fontosabb InterSonic filmekből (pl. Szamuráj) nincs utánpótlás, a nagykertől úgy tudjuk, hogy a kiadó csak jövőre áll neki az utángyártásnak. A Netpiacnak is csak 2-3 kópia akadt a kezébe, és mire elfogyott nem volt már utánpótlás - ők sem vesznek most fel rá rendelést.
Reméljük, hogy a január nyugalmasabb lesz, az oldalunkra is ráfér egy kis renoválás, és akkor az elmaradt filmeket is megpróbáljuk felhajtani. Most tehát nem lenne sok értelme feltenni az adatbázisba, mert beszerezni a filmek többségét nem lehet.
0
2004. december 9., csütörtök 23:51
T. Xpress!
várható hogy a beígért Intersonic filmek felkerülnek az adatbázisba még karácsony előtt? ha igen, akkor kb mennyibe fognak kerülni?
0
2004. december 9., csütörtök 19:57
Hello

Érdeklődni szeretnék, hogy a Butterfly effect és a Ha eljön Joe Black várható -e vmikor dvd-n.
0
2004. december 9., csütörtök 19:30
Nem akartam a film adatlapját szétoff-olni, ezért itt kérdezem meg: a Twister DVD-n az audiokommentáron vagy magyar felirat? Universal-nál előferdült már, hogy dobozon nem tüntette fel, aztán mégis :)
0
2004. december 9., csütörtök 19:23
szerintem lesz kitekintő, csak talán egy kicsivel később, ha majd alább hagy kicsivel a karácsonyi láz.
0
2004. december 9., csütörtök 19:21
Mert itt mintha hamarabb reagálnának rá... :))
0
2004. december 9., csütörtök 19:18
1. ezt a kérdést miért nem ott teszed fel? :]
0
2004. december 9., csütörtök 15:00
Hi, Xpress!

Két kérdésem lenne.

1. A DVD Extrán kb. tavaly ilyenkor volt egy előzetes a kiadók következő évre várható terveiről. Most, így év vége felé nem lesz megint hasonló előrejelzés ugyanott?

2. Rendelésügyileg nem érint ugyan, de az előbb rákattintottam, s meglepődve láttam, hogy az FF Film 11 katalógusban lévő filmje közül 10 csak előrendelhető. Köztük a 3 legutóbbi kiadvány is (KESERŰ MÉZ, KARAMBOL, A KIS BUDDHA). Vajon ezek ilyen gyorsan elfogytak vagy a jelzett minőségi problémák miatt nem szerepelnek jelenleg a kínálatban?

Előre is köszönöm a válaszokat.
0
2004. december 9., csütörtök 11:41
Én még csak reménykedem...
0
2004. december 9., csütörtök 11:26
Visszavonom, az előbb hozta a postás... :-) Mindenesetre még soha nem tartott ennyi ideig.
0
2004. december 9., csütörtök 11:10
(OKé, már látom, hamarosan jön).
0
2004. december 9., csütörtök 11:06
Kedves Xpress! Nincs infó a Kubrick-díszdobozról?
0
2004. december 9., csütörtök 10:58
Szerintem az én csomagomnak annyi, mert ma sem hozta a postás, hogy szakadjon rájuk az ég!!! :-(((((
0
2004. december 9., csütörtök 8:56
Büszke vagyok rátok fiúk! Végre egy vita normális befejezése. Mindenki visszahúzta az agyarait. Karácsony közeledtével nem is szabad vitatkozni.
Inkább egymást segítsük és nevessünk nagyokat. Kellemes Ünnepeket mindenkinek. B.U.É.K.
0
2004. december 8., szerda 19:40
Én is. Szerintem én sem teljesen ideillően fogalmaztam. Ezzel zárjuk le ezt az ügyet!
0
2004. december 8., szerda 19:03
Na, ez meggnyugtató... :-)
0
2004. december 8., szerda 18:42
Valóban kicsit erős voltam, bocs.
Nem állt szándékomban megbántani senkit, - bár ez nem sikerült- de hirtelen csak így tudtam lereagálni az érdekes véleményed.

És azt is tudom, hogy Én rontottam el a rendelést. Nem a rendszert hibáztatom, csak kérdeztem, hogy nem lehetne-e tenni ez ellen valamit.
Nektek biztosan eszetekbe jut ilyenkor átállítani a rendelés darabszámát, nekem nem jött össze, mert úgy gondoltam ez egyértelmű. Ez van.

Amúgy karácsonykor mindenki megőrűl kicsit.  SZERINTEM!
0
2004. december 8., szerda 18:38
Nálam is késik...
0
2004. december 8., szerda 18:36
Nektek mostanában mennyi idő alatt szoktak megjönni a csomagok? Az én hétfői postázásom ui. még ma sem jött meg, pedig másnapra már itt szokott lenni... Ez a karácsonyi őrületnek tudható be, vagy egy lopós postásnak?! :-((
0
2004. december 8., szerda 18:00
Engem se kérdeztél ugyan, de azért szólok, hogy ez a hozászolásod picit bunkóra sikerült!
0
2004. december 8., szerda 17:59
Jó, én sem akarok veszekedni. De nem is ismersz. Honnan veszed az anyuci kedvence baromságot? Általában okoskodni sem szoktam és nem hiszem, hogy mindent tudok. Szerintem itt sokkal többet tud az átlag nálam pl. a technikai dolgokról. Érted kisgyerek?
Mellesleg én is utálom a, "most hú de beszóltam" emberkéket, akiknek nagyon kemény a dumájuk. És miért foglalkozzak inkább a saját dolgaimmal? Ez egy fórum, ahová mindenki leírhatja a véleményét. Az enyém az, hogy te elszúrtad a rendelésed, ezt nem vagy képes beismerni és ehelyett a rendszerre fogod.
Engem senki sem kérdezett? Nem is válaszoltam, csak hozzászóltam.
ENNYI!
0
2004. december 8., szerda 17:57
Amúgy nem vagyok haragtartó.

Bocs a dupláért!
;-)
0
2004. december 8., szerda 17:57
Igazad van, valószínűleg nem is lett volna semmi baj, ha a kiadó nem fogy ki a Keresztapa készletekből. Ha jönne a filmből, a rendszer bevárta volna, és nem küldte volna külön az utólag rendelt akciós terméket. Tehát a hiba itt van, ez azonban eléggé elkerülhetetlen (normál esetben nem fogy ki egy akciós termék, de karácsony előtt más törvények uralkodnak.)
A limitet egyébként utólag is be lehet állítani az adminisztrációs felületen keresztül, de mint mondtam, ez esetben valóban egy ilyen elkerülhetetlen probléma okozta a kalamajkát.
0
2004. december 8., szerda 17:52
Nem hisztizek kisgyerek, csak leírtam a véleményem.
Különben téged meg aztán végképp nem kérdezett senki, főleg, hogy semmi közöd nincs hozzá!!!
Legközelebb próbálj a saját dolgaiddal foglalkozni.

Nem veszekedni akarok, de utálom a "nagyokos" "énmindenttudokám" anyucikedvenceket.

ENNYI!
0