Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 8., szerda 17:50
Nem hisztizek kisgyerek, csak leírtam a véleményem.
Különben téged meg aztán végképp nem kérdezett senki, főleg, hogy semmi közöd nincs hozzá!!!
Legközelebb próbálj a saját dolgaiddal foglalkozni.

Nem veszekedni akarok, de utálom a "nagyokos" "énmindenttudokám" anyucikedvenceket.

ENNYI!
0
2004. december 8., szerda 17:50
A rendszer pont olyan, hogy ez elkerülhető legyen... csak egy kicsit (tényleg kicsit) tanulmányozni kell rendelés előtt.
0
2004. december 8., szerda 17:43
Kedves Xpress!

Tudom, hogy a darabszámot bekell állítani, de mivel felajánlott filmekből még soha nem rendeltem, nem gondoltam, hogy ezt külön kell megcsinálni.

Ez olyan, mintha a pénztáros azt mondaná: Mivel ezt a terméket választotta, vehet féláron egy IZÉt! De az IZÉ a bolt másik végében van. Kiállok a sorból, oda megyek, örülök, hogy végre nekem is lesz IZÉm, vissza a pénztárhoz, erre a pénztáros: Álljon vissza a kilométeres sor végére, mert az IZÉt külön számolom. Neked lenne kedved mégegyszer sorba állni? Úgy gondolom,megleszek IZÉ nélkül, hiszen nem azért mentem be a boltba. Eddig sem volt, ezután sem lesz.
0
2004. december 8., szerda 17:32
Szerintem nincs igazad. Ha mindent elolvasol figyelmesen, megértheted, mit mikor küldenek. A programmal nekem még nem volt bajom. Abbahagyhatnád a hisztit. Máskor figyelj oda jobban és nem kell az a nagy összeget pluszba kifizetned. Másrészt ha úgysem veszed át, akkor minek nyavajogsz?
0
2004. december 8., szerda 17:28
A látszat ellenére nekem tetszik az Xpress rendszere mert:

1. Félreteszi nekem a rendelt filmet ha akarom, azt más nem tudja elhappolni előlem, ha közben elfogy

2. Emiatt össze lehet várni több filmet 45 napos időlimiten belül és csak 1x postaköltséget fizetni

3. Többen szidják a kosár funkcióinak hiányosságát. Én speciel kosárnak a filmek rendelését használom, úgyhogy az egyszerre küldhető filmek limitje mindig 10.

4. Tökéletes rendszert még nem láttam sehol.
0
2004. december 8., szerda 17:18
1. Valóban nem vagy Xpress.

2. Nem gondoltam előre, hogy szeretnék másik filmet is rendelni, de a kínálat meghozta a kedvem!

3. Ha már így alakult, nem értem miért nem írja át automatikusan a renderelésem!
Továbbá azt sem gondoltam, hogy ezzel külön kell foglalkozni. Máskor is volt már problémám a rendeléssel, akkor is valami akciós témában.
Ezekszerint nem sok értelme van az "akciónak". Újból ráfizetek, mert a rendszer képtelen összekötni az általa felajánlott rendelés bővítést.

4. "Negyedszer a rendelésfelvevő progi nem olyan rossz, bár legutóbb nekem is volt vele problémám..."
Ezekszerint nem vagyok egyedül, és az is biztos, hogy nem csak ketten vagyunk.
0
2004. december 8., szerda 15:29
Először is elnézést, hogy élek.
Másodszor elnézést, mert nem vagyok Xpress...
Harmadszor fel kéne emelni az egyszerre küldhető flmek számát ilyenkor legalább 2-re...
Negyedszer a rendelésfelvevő progi nem olyan rossz, bár legutóbb nekem is volt vele problémám...
0
2004. december 8., szerda 15:28
Kedves Bambytchek!
A Keresztapa sajnos valóban kifogyott, ezért előrendelésbe tettük. Mivel a szállítható filmek számánál nem állítottad át a limitet (tehát nem jelezted a rendszernek sem a rendeléskor sem később, hogy nem azonnal kéred a filmeket, hanem egy minimum darabszám elérése után, a rendszer automatikusan elküldte a filmet. A rendszer tehát jó.
Sajnáljuk, ha nem veszed át, de megértjük.
0
2004. december 8., szerda 15:24
Kedves Xpress!
Megrendeltem tőletek a Keresztapa trilógiát, és a felajánlott akciós filmek közül a Halálos rémületben c. J.B. filmet.
És láss csodát, James Bond máris postára került, szegény Keresztapa még nem. Tudom, hogy igen kelendő, nem ezért írok, hanem arra lennék kíváncsi, milyen megfontolásból adjátok fel KÜLÖN CSOMAGBAN a két filmet? (Gondoltam egyszerre jön, ha már utólag ajánlotta fel a rendszer!)
Ugye nem gondoljátok, hogy 799 FT postaköltség helyett 2x 899 FT-ot kifizetek?
Sajnálom, de James Bondot nem veszem át. :-(
Kicsit átkellene szabni a rendelésfelvevő progit!
Üdv!
0
2004. december 8., szerda 9:40
Szia Xpress!

A rendelésem kiszállítása kapcsán fontos e-mailt küldtem az xpress@xpress.hu címre. Kérem, hogy nézzétek meg, intézkedjetek és kérnék egy rövid viszontválaszt.

Köszi!

field
0
2004. december 8., szerda 0:19
ez az eredeti (negatív) képarány: magyarán a 4:3-as képen többet láthatsz, mint a 16:9-re leszelt változaton. a moziváltozat volt szélesvásznú, a rendezői már 4:3-ban jelent meg (aztán a későbbi változatokban őt is megnyesték). romero kedvenc képaránya amúgy a "disney-méret" (1.66:1). komoly. :]
0
2004. december 7., kedd 23:50
4:3 pan-scan képpel kell a fenének!
0
2004. december 7., kedd 23:48
Valószínűleg holnap jön be a raktárunkba a film. Akkortól lehet majd rendelni is.
0
2004. december 7., kedd 23:18
Xpress: Mikor lehet rendelni az Romero féle 78-as Holtak hajnala DVD-t? Egy régebbi topikban e hét kedd volt megadva dátumként. Szeretném a Gyűrűk ura Király visszatérrel együtt megkapni. Köszi!
0
2004. december 7., kedd 19:48
Éppen tegnap kérdeztük a kiadótól, hogy van-e raktáron, de még mindig nem jött be. Az ünnepek miatt feltorlódott sok megjelenés mellett lehet, hogy a sokszorosítókban nincs elég kapacitás a régebbi kiadványokra.
0
2004. december 7., kedd 18:47
Xpress

várható, hogy karácsony előtt érkezik új szállítmány a metropoliszból? 3-4 hete azt mondtátok, hogy 1-2 hét.
0
2004. december 7., kedd 16:40
Köszönöm a gyors választ.
0
2004. december 7., kedd 16:35
"L" - legutóbb amikor beszéltünk a kiadóval azt mondták, egyelőre nem terveznek díszdobozt, ők is a Tarantio által beígért "extra változatra" várnak, amiről utoljára a második rész mozibemutatója környékén beszélt a rendező. Akkor még úgy tervezte, hogy idén még kijön azzal a változattal, de semmi mozgolódás nincs azóta és újabb hírek sem jöttek. SZerintem ha lesz valaha ilyen változat, legkorábban jövő ilyenkor.
0
2004. december 7., kedd 16:28
Keves Mindenki!

Amint gondolom tudjátok megjelent a Kill Bill elég "jó áron" és én már 1 éve egy majdani díszdobozra gyúrok, de ha nincs semmi infó, hogy 1-2 hónap vagy félév esetleg éven belül megjelenne az a várva várt díszdoboz, akkor "mellékletként" meg fogom venni a filmeket külön-külön. Xpress! Esetleg a BEST-et meg lehetne kérdezni?? Segítsetek plíz, mert ha most megveszem és jövőre kijön egy full díszdoboz megőrülök. :)
0
2004. december 7., kedd 16:09
Kedves Xpress! Talán hülye a kérdés, de van infótok róla, hogy mikor lesz Kubrick-díszdoboz a raktáron is? A főoldalon folyamatosan nyomjátok a reklámját, gondolom/remélem, hamarosan lesz...
0
2004. december 7., kedd 0:09
"egy általunk közismert homoszexuális fóromuzó "

L0L
0
2004. december 6., hétfő 20:41
"Már más keresett engem mailben ezzel a kérdéssel!"

Elég hiányos volt ez a mondat, úgyhogy automatikusan kiegészitettük. Akkor úgy kellett volna irnod, hogy "más is", ahogy te irtad, abban úgy hangzik, mintha egy általunk közismert homoszexuális fóromuzó kérdéssel a kezében már keresne téged. Megtalált? (Kérdéssel megkeresni szokás.)
0
2004. december 6., hétfő 20:35
Ezek szerint nem tudtok olvasni. én azt írtam, hogy már más is keresett ez ügyben. Ha azt írtam volna, hogy másOK, akkor többesszám és akkor én hibáztam, de ebben az esetben nem. :P
0
2004. december 6., hétfő 20:30
"Egyvalaki" az nem többen .)
0
2004. december 6., hétfő 20:22
így kell igen. Amúgy egyvalaki tényleg megkeresett.
0