Nem gondoltam semmire, mert mint írtam, nem találkoztam a kiadvánnyal, s őszintén szólva nem is érdekel a dolog. De az emlegetett fórumban olvastam erről, például az alábbiakat.
"Mivel a sok fukar megelőzött, ezért az Szaturnuszról elmentem az Ósünbe (soroksári) és megvettem a Csapdlecsacsit 990 HUF-ért. Teljesen extra mentes vhs minőség, de hát ugye az a hátsó kis csalitos. Ugye..."
"Ez valóban DVD vagy csak a régi VCD?"
"ma én is nézegettem az auchanban.jó, hogy semmi infó nincs a borítón : képarány, hang (az, ha jól emlékszem az oldalsó gerincen talán ).még az eladók sem tudták."
"Dvd nem vcd"
"Megve(te)ttem én is. Igazából csak a hordozó DVD, a minősége csak egy fél fokkal jobb a VCD-nél... huvelykle.gif fejel.gif Örüljünk ennek is, igazi hiánypótló megjelenés, ha még csak így is!"
0
2004. december 3., péntek 9:56
1431
Gondolom SVCD-re gondoltál, de ezt megcáfolnám.
0
2004. december 3., péntek 9:50
2
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Csapdlecsacsi megjelent -e már DVD-n? Kerestem itt, de nem találtam:(
0
2004. december 3., péntek 9:38
1570
Xpress! Mikortól várható, hogy bővül az SACD/DVD-Audio kínálat? Köszi!
0
2004. december 3., péntek 9:10
7151
Mondjuk én nem vettem meg, de az emlegetett fórumon (DVD Center) a hozzászólók, akik állítólag megvették (többen voltak), kihangsúlyozták, hogy ez DVD, nem VCD, bár a kétféle hordozón a képminőség kb. egyforma.
0
2004. december 3., péntek 9:01
487
Nem csak VCDn jelent meg hivatalosan? (Ha tevednek en kerek elnezest)
0
2004. december 3., péntek 8:58
7151
Megjelent, s valami szupermarketlánc árusítja is. Egy másik fórumon a hozzászólók szerint a kiadvány minősége kb. a korábbi VCD változatnak felel meg.
0
2004. december 3., péntek 8:55
487
Nem jelent meg
0
2004. december 3., péntek 8:46
2
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Csapdlecsacsi megjelent -e már DVD-n? Kerestem itt, de nem találtam:(
0
2004. december 3., péntek 3:22
127
Tényleg egyszerű volt.Rosszra kattintottam.
0
2004. december 3., péntek 3:15
127
Megtettem,de csak új fórumot hozott létre.
0
2004. december 3., péntek 2:59
316
1xű! rákattintasz az 'írj krikát a filmről' gombra, a film adatlapján, a tartalom alatt.
0
2004. december 3., péntek 2:33
127
Hello mindenkinek! El tudnátok mondani nekem,hogy hogyan lehet értékelést írni a filmekhez? Előre is köszönöm!
0
2004. december 2., csütörtök 19:39
1390
Xpress! Az ilyen régi filmek mint pl.: A REPÜLŐ CSÉSZEALJAK TÁMADÁSA, vagy a KEDVES ELLENSÉGEM nem várhatóak valami akcióba? Szerintem senki sem veszi ezeket, mert túl drágák, ahhoz képest, hogy milyen régi kiadások.
0
2004. december 2., csütörtök 19:26
Moderátor
7449
Írd be a megjegyzés rovatba, hogy a Gyűrűk Urával együtt szeretnéd elküldetni, ha 11 film összegyűlt.
0
2004. december 2., csütörtök 19:25
171
Xpress: van valami lehetoseg arra hogy 10 nel tobb dvdt kuldjetek egyszerre? pl jelenleg nalam 9 van a kosaramba amik a Gyuruk Urara varnak hgoy postara keruljenek, de rendelnek meg filmet de akkor egybol eljon a csomag a gyuruk ura nelkul. PallR
0
2004. december 2., csütörtök 17:37
813
ok!Köszönöm a választ!
0
2004. december 2., csütörtök 17:34
Moderátor
7449
A futár papírján szerepel, hogy nem kéred, így nem is viszi ki. Az adminisztráció szempontjából működik így a dolog. A rendszerben nyilvántartjuk azt is, hogy kik nem vesznek át/mondanak le rendszeresen csomagokat.
0
2004. december 2., csütörtök 17:21
813
Xpress! Kértem, hogy a rendelésemből töröljétek a Kames Bond filmet, ennek ellenére ma megkaptam az emailt, hogy úton a rendelés és a Bond film címes is szerepelt a mailben. Most mitévő legyek, ha jön a futár?
0
2004. december 2., csütörtök 16:58
411
miért van az, hogy néhány film 999 Ft-ba kerül, még sincsen benn a 999 forintos filmek listájában? (pl. Belphegor)
0
2004. december 2., csütörtök 11:59
487
koszi ertem (azthiszem :) )
0
2004. december 2., csütörtök 11:38
Moderátor
7449
Ha bejön egy film, akkor minden félretett film feldolgozás alá kerül annál, aki az adott filmet is megrendelte. Ilyenkor nem tudja a vásárló módosítani ezeket a rendeléseket, mert megzavarodna a rendszer, ha egyszerre jelezné felé a kollégánk, hogy feldolgozhatja a rendelést, és ugyanakkor törölné mondjuk a vásárló az egyik rendelést. A feldolgozás során aztán a rendszer ellenőrzi, hogy a küldhető filmek száma eléri-e a vevő által minimálisan beállított mennyiséget. Ha nem, félreteszi a filmeket és küld egy e-mailt a vevőnek, aki most már a félretett filmekkel szabadon rendelkezhet (elküldetheti, törölheti, stb.).
Es mivel a kuldjetek most mezo nem aktiv ezert gondoltam arra, hogy ezt a filmet pl jovo kedd elott nem szallitjatok ki -> addig nem lesz aktiv a kuldjetek most check-box egyetlen egy filmnel se -> ezert kerdeztem, hogy ez igy van-e vagy sem ;)
Jobaratok kerdesre kozben megleltem a valaszt. Koszi :)
Egyebkent ez technikailag hogy mukodik? Tehat halmozodnak a filmek, mondjuk ott van mogottuk a torles/kuldjetek most box. Beerkezik egy uj film, ez feldolgozas alatt allapotba kerul. Ekkor eltunnek ugye a checkboxok es csak akkor kerulnek vissza amikor fizikai valojaban is feltunik a raktarotokban? (Tehat mondjuk minden nap van n ora amikor frissul az adatbazis?)
0
2004. december 2., csütörtök 9:54
Moderátor
7449
waces: mondanál egy konkrétumot? Nem igazán értem a kérdést. Ha egy filmet úgy jelez a rendszer, hogy raktáron van, az azt jelenti, hogy a megjelenés dátumától függetlenül megérkezett már hozzánk, és küldjük is. A küldjétek most opció akkor lesz aktív, ha a feldolgozás során a rendszer azt észleli, hogy kevesebb film szállítható, mint amennyit minimumnak beállított a rendelő. Ilyenkor félreteszi a filmeket. A félretett filmeknél kérhető, hogy függetlenül a beállított limittől küldjük el a filmeket. Mi volt a kérdés a Jóbarátokkal kapcsolatban? Szerintem a Jóbarátok oldalán minden kérdésre választ találsz, mert minden létező kérdésre már válaszoltunk néhányszor :)
0
2004. december 2., csütörtök 9:45
487
Kedves Xpress, Ha a raktaron levo rendelesek kozott mar szerepel olyan film ami hivatalosan csak jovo kedden fog megjelenni, akkor elmeletileg a kuldjetek most opcio addig nem lesz aktiv, ugye? Tehat ilyenkor nincs esely a tobbi film kezhezkapasara? (A Jobaratok akcios arara vonatkozo kerdesem is all meg :) )