Keresés

KÉRDÉSEK

2004. november 24., szerda 15:57
Kedves Xpressz!
Javaslom, sőt ha lehet kérem, hogy vegyétek fel az adatbázisba az INTERSONIC által forgalmazott filmeket, mert át fogok (és lehet más is) pártolni a konkurenciához. Akár pár száz forinttal többért is adhatnátok, de fületek botját se hederítitek. A Snowboardert már kénytelen voltam onnan rendelni, ráadásul ott személyes átvétel is van.
No de nem fikázni akarlak titeket, ti vagytok a legjobbak, épp ezért szeretném, ha a jövőben tőletek rendelhetném. (Pl:Egymásra utalva, a Szamuráj, Az idegen)
Szal lécci-lécci INTERSONIC filmeket!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. november 24., szerda 15:37
Van egy gondolkodtató kérdésem: VAN OLYAN AKI JAMIE OLIVER-RE KÖLTENÉ A PÉNZÉT????
0
2004. november 24., szerda 15:08
Kedves Xpress,
A Jobaratok kedvezmeny gondolom automatice kerul majd jovairasra, tehat az ,hogy van 9, atvett evadom es a 10.-nel meg a "teljes" ar latszik az nem jelent semmit, ugye?
0
2004. november 22., hétfő 22:27
Sima 5.1
0
2004. november 22., hétfő 21:58
SRÁCOK!
Ez mit jelent?
Dolby Digital 5.1 Surround
A sime 5.1-et vagy annál valamivel jobb?!
0
2004. november 22., hétfő 15:45
Kedves Xpressz és Mindenki!
Egy film iránt szeretnék érdeklődni, melynek címe "AZ ÍTÉLET ÉJSZAKÁJA". 90-es évek eleji B-múvi Emilio Estevezzel a főszerepben. Nem tudtok valamit nincs e tervbe valamelyik kiadónál, esetleg VHS-en is érdekelne. Előre is köszi a válaszokat!
0
2004. november 21., vasárnap 23:06
Jó mozizást!!! :D
0
2004. november 21., vasárnap 21:05
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
A megoldás valóban a setup gomb volt (a dvd távirányítóján). Mert az audio-beállításoknál stereora volt állítva. Átállítottam, így már müködik, úgyhogy készülhetnek a szomszédok. :))
Még egyszer köszi a tippeket!
0
2004. november 21., vasárnap 20:32
Ezt a setup gombbal lehet elérni, valóban lehet úgy állítani, hogy a DD5.1 (ritkán a DTS-t is) hangot stereo módon továbbítsa digitális kimeneten is az erősítőbe.
0
2004. november 21., vasárnap 20:25
Véletlenül nem csak egy scart (nagy kocka alakú sok "tű"vel) kábellel kötötted össze a lejátszót meg az erősítőt? Mert az csak stereo hangot visz át. Ugyanez vonatkozik a "sima" audio out meg in osszekötésére egy stereo kábellel. Vagy a digital audio out-ot az erősítő digital audio in csatlakozójával (koax vagy optikai kábel)? (Van még egy lehetőség, ha a lejátszóban van a dekóder, akkor minden csatornát (6-7-et) külön kábellel kell az erősítőbe vinni.) Ha ezek stimmelnek, és minden hangfal jól van bekötve (polaritás is jó) akkor lehet próbálkozni a beállításokkal. Itt nálam lehet választani a bejövő jel forrását, valamint hogy az hogy legyen feldolgozva (lehet pl. stereot is beállítani egy 5.1 Dolby Digital hangnál, akkor csak a két elülső hangfal meg a mélynyomó szól).
0
2004. november 21., vasárnap 20:19
Próbáld meg a lejátszó menüjét elővarázsolni. Ott a hangbeállitásoknál változtathatsz jobb esetben hogy stereo vagy 5.1 a 5.1 rendszernek a típusa is sokat segítene.
0
2004. november 21., vasárnap 20:16
Én is így jártam először, de csak addig kellett nyomogatni a távirányítót, amíg be tudtam állítani, hogy mindegyik szóljon.
0
2004. november 21., vasárnap 20:09
Elöször is köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni.
Hát, lehet, hogy jól érted, de én nem értem. Az azt hiszem, már kiderült, hogy én bár amatör, de a technikai újdonságokra nyitott valaki vagyok, viszont (ez még nem derült ki) történész-diplomával. Azaz a müszaki dolgokhoz csak szeretnék érteni. Azaz fogalmam sincs, milyen jelet viszek a kábellel. Ha ezt a kérdést egy "józan parasztnak" tennéd fel, hogy hangzana? :)))
0
2004. november 21., vasárnap 19:55
Ha a beállításokkal nem sikerül életet verni bele, akkor kérd egy hozzáértő segítségét, csak ezek után mond le róla. Lehet pl., hogy az erősítő egyszerűen stereo módra van állítva. Jól értem: dekódolt jelet viszed 5+1 kábellel a lejátszótól az erősítőig?
0
2004. november 21., vasárnap 19:40
Help!
Megtörtént a csoda, végre van 5.1-es kimenettel rendelkezö lejátszóm, meg 5.1-es hanfelszettem is, elvileg beépített erösítövel (ráadásul azonos gyártótól). Össze is dugtam ezeket, majd betettem egy filmet, és...
...nem történt semmi. Azaz a mélynyomó, meg a két elülsö hangfal szólt, ahogy azt kell, de a két hátsó, és a center kussolt. Az ugyan (halk zúgás okán) hallható volt, hogy "van bennük áram", de értelmes hangot nem adtak ki. A tesztfilm azt hiszem nem hibás, a Mátrix elsö részének eredeti, tehát nem írt példánya a szerencsés. (De próbálkoztam -hasonló eredménnyel- a Kill Bill elsö részével is.) A konkrét kérdésem: hol, vagy mit rontottam el? Esetleg már vihetem is vissza a hangfalakat, vagy a lejátszót?
Help!
0
2004. november 17., szerda 22:38
Hát akkó lehet ő lesz a yertes! :)
0
2004. november 17., szerda 21:59
előszőr azt kell írni, hogy

"off"

a yamaha, akkor rossz enmigen lehet

"on"
0
2004. november 17., szerda 20:54
Brad Pitt!
Mi a mail címed? Küldenék egy mailt egy hangszerről.
Add mán' meg légyszi!
0
2004. november 17., szerda 19:39
Még 1 szó!
A GITÁR Yamaha!
OFF
0
2004. november 17., szerda 19:19
ha megengeded válaszolok: a márkáját nem tudtam elolvasni. kérdés, hogy mennyire vagy kezdő, mennyi pénzed van, stb. kevés olyan gitár van ami a 4 fal közé ne lenne jó. innen jól néz ki, de a gitárnál a hang a lényeg ugyebár. én azt tanácsolom, hogy vigyél el valakit aki ért hozzá, és hallgattasd meg vele.

p.s.: ha legközelebb ilyen huszárosan témábavágó kérdésed van, ráadásul egy bizonyos valakinek, akkor javaslom, h. dobj egy mailt, és ne ide írd

gerike nevében is bocs az off-ért
0
2004. november 17., szerda 15:05
Szia Brad Pitt!
Ez a gitár milyen (EGY KEZDŐNEK)   :
Agatis test • jávor nyak, sonokeling fogólap • 2 single coil, 1 humbucker pickup • 22 bund • 5 állású kapcsoló, hangerő, hangszínszabályozó • Vintage tremoló
0
2004. november 17., szerda 1:00
Extra szolgáltalás! :)
0
2004. november 17., szerda 0:06
Xpress:

Ez igen, mar megint megleptetek a gyors es korrekt reagalassal. Koszi szepen.
A Nero aszondja hogy full jo irhato cd, szoval szerintem hasznalhatos

Szoval kosz megegyszer

PallR
0
2004. november 17., szerda 0:00
egyszer régebben ajándékba kaptam karácsonyra valami játékot cd-n. szépen be volt csomagolva, két fólia, doboz stb. kinyitottam, és nem volt benne semmi. :) pár hónap múlva kérdezi rokon, "no jó volt az ajándék?"  "fantasztikus." :D
0
2004. november 16., kedd 23:47
Semmi, küldünk egy másikat. Legalább használható a lemez?
0