Keresés

KÉRDÉSEK

2004. november 8., hétfő 16:26
Erre gondolsz?
http://us.imdb.com/title/tt0310164/
Ennek az eredeti ára lehet 999.
0
2004. november 8., hétfő 16:21
g101!
Neked tetszett a Yonggary? Egyáltalán láttad? Én sajnos láttam. Iszonyat szar történet és az efektekről ne is beszéljek. :] De ha tetszett szíved joga, akkot buy.
0
2004. november 8., hétfő 16:14
Én is tervezek rendelni tőletek és ha kapható lenne pár 999 Ft-os film, ami a konkurenciánál kapható (Yonggary, Galaktikus támadás 2.), bizony, azokból is hozzácsapnék egyet-kettőt!
Van remény ezekre, vagy ne is reménykedjünk???
0
2004. november 8., hétfő 16:09
Kedves Xpressz!

Tudom nem illik a konkurenciára hivatkozni, de láttam náluk két filmet a 999 Ft.-os akciók között, melyek felkeltették érdeklődésem. Mindkét film a közelmúltban ment pár hónapig/hétig a mozikban eg új forgalmazó az Intersonic kiadásában. Ezek a SNOWBOARDER és a SZAMURÁJ című filmek. Moziban nem kavartak nagy vihart, így meg sem néztem, de ha kapható lenne nálatok is hasonlóan kedvező áron, megvenném őket. Esetleg be tudnátok szerezni a filmeket? Vagy ez túl pimasz/nagy kérés?
Üdv: "L"
0
2004. november 8., hétfő 11:44
Kedves Xpress!
Tudható, hogy megjelenik az a bizonyos dupla lemezes Ötödik elem valamikor ?!
...és a Piszkos tizenkettő megjelenésével kapcsolatban van e már valami hír, mert ugye a nyáron közölte a kiadó, hogy tesznek rá szinkront és ebből kifolyólag késni fog a megjelenés?!

Kösz előre is.
0
2004. november 8., hétfő 9:58
belon: a tévedésről küldtünk egy körlevelet annak a kb. két tucat megrendelőnek, aki téves áron rendelte meg a filmet. Többen már éltek a benne felajánlott kompenzálási lehetőséggel, rajtad kívül pedig egy ember keresett meg minket levélben azzal, hogy nem kapta meg a levelünket, amit a hiba észrevétele után közvetlenül küldtünk ki. Most újra elküldtük Neked, és ezúton kérjük, hogy ha valaki rendelt a hibás áron megjelent termékből, de nem kapott erről értesítést, az írjon nekünk az xpress@xpress.hu címre.
Köszönjük.
0
2004. november 7., vasárnap 21:47
T "xpress" idézek egy megrendelésből
"
A következő még meg nem jelent, vagy pillanatnyilag nem kapható termékekre
adtál le előrendelést:
Pókember 1-2. díszdoboz (4 DVD) : 1  pld.    Ára: 3830 Ft/db."

Miután rájöttetek hogy elcsesztétek az árat egyszerűen töröltétek a megrendelést ahelyett hogy felajánlottatok volna valamilyen plussz kedvezményt, de legalább irtatok volna egy levelet hogy bocs.
0
2004. november 7., vasárnap 21:06
Kedves Xpressz!

Tudom nem illik a konkurenciára hivatkozni, de láttam náluk két filmet a 999 Ft.-os akciók között, melyek felkeltették érdeklődésem. Mindkét film a közelmúltban ment pár hónapig/hétig a mozikban eg új forgalmazó az Intersonic kiadásában. Ezek a SNOWBOARDER és a SZAMURÁJ című filmek. Moziban nem kavartak nagy vihart, így meg sem néztem, de ha kapható lenne nálatok is hasonlóan kedvező áron, megvenném őket. Esetleg be tudnátok szerezni a filmeket? Vagy ez túl pimasz/nagy kérés?
Üdv: "L"
0
2004. november 7., vasárnap 15:35
Én úgy hallottam hogy az én robot már 14.-én megvásárolható lesz.
0
2004. november 7., vasárnap 14:51
Kedves Xpress!

Mivel az Én, a robot (Fox film) december 14-től kölcsönözhető és január közepétől megvásárolható, van-e esély arra hogy az Alien versus Predator (Fox film) 2 lemezes kiadásban, DTS hanggal februárban (vagy végén) megjelenjen?

A Bourne-csapda kb. mikor jelenik meg. Lesz-e rajta DTS hang+magyar 5.1?

Köszi
0
2004. november 7., vasárnap 13:36
Ja, és az Alien Quarilogyt ki hozná ki?
0
2004. november 7., vasárnap 12:16
köszi, már meg is van. :)
0
2004. november 7., vasárnap 12:05
www.posta.hu. cimbol megtudod az iranyitoszamot. nem egyszerubb? (mar csak gondolom a futarnak is)
0
2004. november 7., vasárnap 11:48
Xpress,

leheteséges hogy belátható időn belül választ kapok, mert fontos lenne.

köszi
ELM
0
2004. november 6., szombat 21:02
nem, mert ha római számmal írod be az irányítószám helyére a kerületet akkor nem, de ha rendes számmal, akkor igen
:)
0
2004. november 6., szombat 20:42
Szerintem a módosítást mindig elfogadja!
0
2004. november 6., szombat 20:18
Xpress,

A rendelésnél a szállítási címet módosítottam, azonban nem tudom az irányító számot pontosan, csak a kerületet. Budapesti futáros szállításnál ez elegendő?
A gép a mdosításokat elfogadta.

előre is köszi
ELM
0
2004. november 6., szombat 19:28
Xpress,

kérdésem még mindig áll, azaz leszenk e és mikortól marácsonyi akciók nálatok?Mert lassan itt van november közepe, és aztán egy parasztköpésre már december is......

ELM
0
2004. november 6., szombat 18:27
Tisztelt Xpress.

Tudtok valamit arról hogy megjelenik-e itthon a Steven Spielberg sorozat a Taken? Universal adja ki és most megy a TV2-n a földönkívüliekről.
Választ köszönöm.
0
2004. november 6., szombat 18:03
:DDDDDDDDD
0
2004. november 6., szombat 17:20
Nekem maga schwarzenegger hozta ki a Terminator 2-t... ezek után a Péntek 13-at már meg se merem rendelni. ;)
0
2004. november 6., szombat 8:50
Jah plusz szolgáltatásokkal:)
0
2004. november 6., szombat 0:08
Pucér csajoknak jobban örülnék. Minden nap rendelnék.:)
0
2004. november 5., péntek 23:48
gerike ma megint formában volt
0
2004. november 5., péntek 23:41
Nem tudták?Azt is meglehett szabni hogy hány éves legyen a futár.
0