Keresés

KÉRDÉSEK

2004. november 5., péntek 23:34
:)
Nem hiszem, de egy szimpatikus 40-45 év közötti fickó volt.
Egyébként én azt hittem, hogy az ilyen futár melóra fiatalok jelentkenek.
De lehet, hogy nem?
Nektek fiatalos emberek szállítják ki a filmet?
0
2004. november 5., péntek 23:28
Fókakuszár
0
2004. november 5., péntek 23:27
Lehet, hogy fókakúszásban ment, nem?
0
2004. november 5., péntek 22:55
Mivel hogy az a feladata, hogy kiszállítsa a megrendelt filmeket :P
0
2004. november 5., péntek 22:47
Hajóval.
0
2004. november 5., péntek 21:55
És mivel ment????
0
2004. november 5., péntek 21:48
Nem csinált kiskanyart.
Most jött meg az Úr a lemezzel.
:]
0
2004. november 5., péntek 21:20
Vagy csinált egy kis vargabetűt, mondjuk Párizson keresztül...
0
2004. november 5., péntek 20:34
T. Xpress!
Ma mekaptam az ÚTON A MEGRENDELÉS című mailt.De a csomag még nem érkezett be, a futár még nem hozta ki.
Akkor csak hétfőn kapom majd meg?
Köszönöm a választ.
0
2004. november 5., péntek 17:35
Hát akkor szerintem az enyém tyúklépésben jön, mert elvileg 14.00-ig ide kellett volna érnie, de még semmi.
0
2004. november 5., péntek 17:31
Hülye kérdés. Ha így lenne, motorárnak vagy buszárnak hívnák őket. Futva hozzák, ezért futár. Ha lassan ér oda, akkor sétált a nyomorult!!!
0
2004. november 5., péntek 17:24
Ja volt már, de akkor sem kaptam á választ.  :I
Szóval, mivel járnak?
0
2004. november 5., péntek 17:05
Ez már volt egyszer.
Strange deja vu.
0
2004. november 5., péntek 16:47
Kedves Xpress!
A futárok mivel jának nálatok?
Motorral, kocsival vagy busszal?!
0
2004. november 4., csütörtök 23:57
Xpress,

lesznek e, és ha igen akkor mikortól várhatóak a karácsonyi speciális akciók stb?

ELM
0
2004. november 4., csütörtök 19:24
Az angol kiadáson a widescreen változat is rajta van, ráadásul csak 5 font, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon érdemes rá várni.
0
2004. november 4., csütörtök 19:18
van bármi esély is arra, hogy a HAIR valaha Mo.-n is meg fog jelenni? A németeknél és az angoloknál már 2001 júniusban megjelent 4 hangsávval (angol 5.1, német-spanyol-francia-olasz stereo) és 12 felirattal (német, angol, francia, olasz, holland, portugál, svéd, norvég, finn, lengyel, spanyol) 4:3-as képpel.
0
2004. november 4., csütörtök 19:05
Á! :]
0
2004. november 4., csütörtök 19:01
Gerike!: van, hogy csak egy hónap múlva, szegény Xpresshez csak ennyi idő után ér el a pénz. :]
0
2004. november 4., csütörtök 18:54
Kedves Xpress!
Az október 19.én megérkezett rendelésemhez még mindíg ez van kiírva:     "október 19.  Csomag feladva/elküldve"
Mikor írjátok át?
ÜDV,
0
2004. november 4., csütörtök 16:50
Rendben, átállítom az időintervallumot. Azért remélem, hogy a "remélhetőleg" valósággá válik. Egyébként köszi a gyors választ!
0
2004. november 4., csütörtök 16:42
Louis: a hiányzó filmed talán egy órája érkezett be, a futárok pedig általában délelőtt indulnak el. Érdemes lenne átállítani az időpontot, így remélhetőleg holnap odaér a futár.
0
2004. november 4., csütörtök 16:37
Kedves Xpress!

Kicsit hasonló kérdésem lenne, mint az előző hozzászólónak. Fél háromkor láttam, hogy megérkezett az előrendelt filmem, tehát útnak indulhatna a szállítmány. Elvileg jól van beállítva minden, a futárnak azt írtam, hogy 15-18 óra között jöjjön. Útnak indulhat még ez a szállítmány ma? Csak azért kérdezem, mert holnap pl. csak délután 14 óráig tudok itthon maradni? Módosítsam 14 órára a szállítási időt és holnap jön a futár, avagy már úton is van? :)) (Megjegyzem, a rendszer nem küldött értesítőt).
0
2004. november 4., csütörtök 16:07
Kedves Penge!
Még ma feldolgozzuk a rendeléseket és remélhetőleg útnak is indulnak, egy-egy rendelést azonban nem tudunk külön kezelni a többitől, és a többség számára legoptimálisabb rendszerben tud csak működni a rendszer. Ennek értelmében minden nap meg kell várnunk, hogy beérkezzenek az új filmek, a pótlások, az akciós termékek stb., nehogy valakinek egy nap két, vagy több csomagja induljon útnak.
A Twister problémája nekünk okozott a legtöbb gondot, néhány kópiát már ki is küldtünk, amikor értesültünk róla, hogy hibás az egész szállítmány. Az utolsó pillanatban sikerült a rendelések többségénél megállítani a Twister kiküldését.
A filmeket nem mi tartottuk vissza, Te állítottad be úgy a rendszert, hogy beleszámoltad a szállítható filmek közé a Twistert is, ami azonban nem tudott megjelenni.
Természetesen küldhettünk volna levelet a módosulasról, de egyelőre erre még nincs kapacitásunk. Az elmúlt hetekben annyi változás, megjelenés-elmaradás stb. történt, hogy mást sem kellene folyamatosan csinálnunk, mint leveleket küldözgetni a rendelőknek a módosítások miatt, amelyekről mi sem kapunk legtöbbször értesítést a kiadóktól.
Ezért írjuk az oldalunkon, hogy a feltüntetett megjelenési dátumok csak tájékoztató jellegűek, érdemes tehát alkalmanként rátekinteni a rendelésekre, történt-e változás.
Komolyabb módosulások esetén általában úgyis küldünk levelet. Az elmúlt napokban például arról küldtünk ki levelet a rendelőknek, hogy a meghirdetettel ellentétben nem a 2-lemezes, hanem csak az 1-lemezes Gladiátor jelent meg újra.
0
2004. november 4., csütörtök 15:59
Gondolom akkor csak holnap küldik és megint hétfőn kapom meg! Már rá kellene jönnöm hogy inkább üzletbe vásároljak, mindig megszívom ezekkel az online boltokkal!
A másik az hogy egyre ritkábban válaszol az Xpress is a feltett kérdésekre?!
0