A rendeléseket általában kora délelőtt intézik, tapasztalataim szerint legfeljebb a hajnalban módosított rendelést küldik el még aznap...
0
2004. november 4., csütörtök 15:47
324
Kedves Xpress!
ISMÉT gondok lennének a kiküldéssel, sajnos ez már a sokadik eset! A mostani rendelésemet a Twister című film bizonytalan megjelenése miatt tartottátok vissza. 11-óra körül módosítottam a rendelésemet hogy el tudjátok küldeni a többi filmet mivel szerettem volna HÉTVÉGÉIG megkapni, de még mindíg nem került kiküldésre. Mikor fogjátok kiküldeni a filmeket??? Miért nem kapok értesítést arról ha egy film mégsem jelenik meg, és emiatt tartjátok vissza az össze többit??
0
2004. november 4., csütörtök 13:57
3945
Kedves Xpress!
Éppen most hozta a postás a Metropoliszt. Mikor bontottam, ki már hallottam hogy a csomagban valami zörög. A tok belülről össze volt tőrve, így mindkét lemez nagyon összekarcolódott. Ha csak az extra lemez lenne sérült volna, nem érdekelne, de a film lejátszhatatlan a karcok miatt. Mit tegyek?
Szeretném megkérdezni, hogy Luis De Funes féle Oscar című film megjelenik a közeljövőben, vagy be kell érnünk a Stallone féle utánzattal?
Üdv sarkan
0
2004. november 3., szerda 11:12
7
Kedves Xpress!
Szeretném megkérdezni, hogy az utolsó rendelésemnek (október 7.) a státusza miért csomag feladva/elküldve még mindig?
0
2004. november 3., szerda 11:05
Moderátor
7449
Nem csak a futárok számán múlik a dolog, hanem azon is, hogy mikor érkeznek be a filmek. Mivel minimum 4-5 helyről (kiadótól) érkeznek a kiadványok, egy olyan napon amikor minden kiadó kirukkol valamivel kénytelenek vagyunk bevárni az utolsó beszállítást is, mert sokszor csak akkor lehet megtudni mi jelent meg valójában, és mi az, ami késik. Elhiszem, hogy frusztráló néha a várakozás, de az bizonyára még zavaróbb lenne, ha nem várnánk meg a szállítmányokat, és egy-egy embernek egyetlen napon esetlen 2-3 csomagot is feladnánk külön, természetesen külön postaköltséggel. Személyes átvétel az év végén, vagy januártól lesz a belvárosban.
0
2004. november 3., szerda 10:51
2405
Kedves Xpress!
Egy valamit nem teljesen értek. Hó elején, illetve nagyon akciók kezdetekor miért nem lehet több futárt megbízni a küldemények kiszállításával?? Több ember biztosan gyorsabban ki tudná kézbesíteni a rendeléseket :))) Nem lenne csúszás, idegeskedés, és mindenki tök happy lenne :]]] Gondolom, ennek elsősorban anyagi okai vannak, de akkor is lépni kellene, mert néha nagyon elviselhetetlen az a pár nap, ami a feldolgozástól a csomag kikézbesítéséig eltelik :( [szerintem nem csak nekem] Személyes átvételre mikor lesz lehetőség?? Ez a hely valahol a belvárosban lesz, vagy hasonlóan a konkurenciához, a külvárosban? :]]
0
2004. november 3., szerda 10:10
1390
Nekem 2-3 nappal a megjelenés után jött a film, amit előrendeltem. (már régebben)
0
2004. november 3., szerda 10:01
399
Xpress! Mikor várható az előrendelések feldolgozása, már jó pár napja raktáron vannak. Megjegyzés rovatba írtam. Meg e-mailt is küldtem. Vegyétel pls figyelembe. köszi
0
2004. november 3., szerda 9:06
487
Koszi
0
2004. november 3., szerda 8:52
1154
A negyedik részt a Vertex fogja kiadni. Az ötödik rész forgalmazója a UIP Dunafilm. Ki is adták VHS-en és VCD-n egy éve, DVD-n azóta sem jelent meg. A hetedik rész nem tudom, hogy kihez tartozik.
0
2004. november 3., szerda 8:40
487
Vajh a koztes ket resszel (Hellraiser IV:Bloodline es Hellraiser V:Inferno) mi lesz? Az is SPI vagy o csak a VI. reszt vallaltak be? Vagy a VII. reszt (Deader) is ok fogjak kiadni?
0
2004. november 3., szerda 8:38
487
T'om csak osszekevertem a v-t meg az i-t :)))). Tegnap megjott :) Egyebkent en elfogult (es elvakult) vagyok, tehat ha mar van Hellraiserem akkor legyen meg mind (ugyan ez igaz a Friday the 13th, Halloween, Freddy, stb sorozatokra is). Egyebkent kellemes csalodas volt maga a kiadvany. Nem referenciaerteku se a kep se a hang, de ha az elozo reszek is ilyen minosegben jottek volna ki akkor elegedett mosoly ult volna mindenki arcara. Izleses menu, magyar+angol Dolby Digital 5.1 hang, magyar+angol felirat Extra szinte semmi csak egy trailer meg par fenykep. Szinkront passzolom, hogy milyen, mert annyira perver nem vagyok, hogy szinkronizalva nezzem. Az angol hang eleg tiszta, de mondjuk azt senki ne varja, hogy szetrobban a menyomolya tole...
0
2004. november 2., kedd 19:49
55
Értem, köszönöm.
0
2004. november 2., kedd 19:38
Moderátor
7449
boneheaD: nincs semmi gond, a futár látja a megjegyzést, és nem viszi ki a filmeket.
0
2004. november 2., kedd 19:33
55
Kedves Xpress!
Nemrég (múlt héten) lemondtam egy "rendelésem" (száma: 319-071524140-500948), mert, mint írtam, linkelési problémák miatt valaki a nevemben rendelte meg a DVD-ket. Küldtem emailt, írtam itt is. Ti itt válaszoltatok, h rendben, törlitek, de ma kaptam egy rendelést visszaigazoló mailt, miszerint úton a cucc.
???
0
2004. november 2., kedd 19:22
17243
az a hatodik rész, te lüke. :] és szerintem ne nagyon ácsingózz utána, ugyanis boooorzalmas. :]
0
2004. november 2., kedd 16:55
155
Angolul a CoD az utánvétel. (Cash on Delivery), általában nincs vagy csak csak helyi címre. A postal order a magyar rózsaszín pénzesutalvány megfelelője. A csekk az csekk. A bankit átutalás wire transfer. switch card az debit card, mint nálunk az electron kártyák.
0
2004. november 2., kedd 15:56
1154
Ezt megértem Yellow, de mondjuk én ezt nem úgy akartam megvenni, hogy csak ezt az egy filmet, hanem hozzácsaptam volna egy 15-20000 Ft-os csomagomhoz. De így meg lehet, hogy a többi filmet is a Netpiacon veszem meg, mert akkor már úgy jövök ki olcsóbban. Pedig eddig még mindig csak innen rendeltem, és nem is akarnék máshonnan. De azért még alszom rá egyet.
0
2004. november 2., kedd 15:22
487
Mar nem azzert, de az amazon.co.uk helpjebol idezven:
" If you'd like to pay by cheque or postal order, select the "Pay by Cheque" option on the order form and send us a personal cheque or postal order in pounds sterling for the total amount of your order (including delivery charge).
Currently we're only able to accept postal orders denominated in pounds sterling or cheques denominated in pounds sterling and drawn from a UK bank.
Paying by cheque slows down your order as we don't order your items until we receive your cheque, and we don't send the items to you until your funds clear.
If you're in the UK, paying by personal cheque typically delays your order by about seven to 10 days. "
0
2004. november 2., kedd 15:17
813
JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDD
0
2004. november 2., kedd 15:14
1570
Gerike, ha csak egy kicsit is tudnál angolul és odafigyelnél, nem gondolnál ilyen baromságot..
0
2004. november 2., kedd 15:13
487
Nos, ez itthon nem fog menni. Mondjuk a postaskislany arcat is megneznem amikor leperkalsz neki mondjuk 15 angol fontot... :)