Keresés

KÉRDÉSEK

2004. október 30., szombat 17:55
Bár megfogadtam, hogy többet nem fogok panaszkodni, mégsem bírom megállni: mondd kedves Gerike! te unatkozol? Belépek az oldalra és 10-ből 7 kritikánál a te nevedet látom... És csupa-csupa releváns infóval tömted tele a filmek adatlapját. Nem akarsz erről végre leszokni? Már többen szóltak, és most én is csatlakozom hozzájuk!

Emlékeztetőül:

Leon, a profi - bővített változat (2 DVD)
Gerike! - (10.30 - 14:56)  
A Grincs
jézusKirály - (10.30 - 14:24)  
Golfőrültek
Gerike! - (10.30 - 14:24)  
Hitchcock gyűjtemény 1. (Universal - 6 DVD)
the eXorcist lawnmower man - (10.30 - 13:36)  
IMAX: Tűzgyűrű
Gerike! - (10.30 - 11:40)  
Szakasz
Gerike! - (10.30 - 11:37)  
Queen on Fire - Live At the Bowl (The DVD Collection - 2 DVD)
Gerike! - (10.30 - 11:35)  
Oceans Eleven - Tripla vagy semmi
Gerike! - (10.30 - 11:29)  
Az Iwo Jima-i csata
Gerike! - (10.30 - 11:22)  
A kém, aki szeretett engem (James Bond - 10.)
Antal János

Ajánlom figyelmedbe a www.imdb.com című internetes oldalt. Igaz, ott nem tudod telerondítani az értelmes megjegyzéseiddel a filmek adatlapját, de olyan kérdésekre például azonnal választ ad, mint például: színes vagy fekete-fehér.
0
2004. október 30., szombat 17:01
Kedves Xpress!

Van egy csomó rendelt filmem, ami már raktáron van. A beállított limit magasabb, mint ahány film van, tehát még nem külditek őket és ez így van jól, viszont szeretnék változtatni egy-két dolgon (pl. törlés, csak bizonyos filmek postázása).
Ezt a megjegyzés rovatban célszerű megtenni?
Továbbá hogyan tudom figyelemmel követni, hogy még hány napig teszitek félre a még el nem küldött filmeket?
0
2004. október 30., szombat 16:45
Kedves Xpress! Az én rendelésemből is törölnétek a
Dolores Claiborne (Stephen King) c. fimet?
Köszönöm szépen. A másikat pedig akkor, majd postázzátok gondolom.
0
2004. október 30., szombat 16:31
Pénteken délután futottak be az akciós filmek, kedden reggel elindulnak a futárok, de mivel rengeteg rendelés összetorlódott a különböző akciók miatt, azt nem garantálom, hogy mindenkihez ki is érnek kedden. Persze megpróbálják.
0
2004. október 30., szombat 16:29
Jeleztük a feldolgozónak a kérésed. A legközelebbi feldolgozáskor félretesszük a filmeket és akkor kiválaszthatod, hogy mit küldjünk.
0
2004. október 30., szombat 16:27
Kedves bazsiii!
Tökéletesen jó, hogy beírtad a megjegyzés rovatba, mielőtt feldolgozzák a kollégák a rendelést, törölni fogják a két tételt.
0
2004. október 30., szombat 16:25
Kedves L!

Vettük a kérést, a rendelés feldolgozásakor töröljük a filmet a listából.
0
2004. október 29., péntek 21:28
Xpressz!
Kérlek titeket, hogy a Moulin Rouge-t vegyétek le a rendelési listámról, az Álomcsapda maradhat, de a Moulin Rouge NEM KELL!!! Mégegyszer elnézést a kellemetlenségekért.
0
2004. október 29., péntek 20:39
hát ennek egy oka lehet:

The system is not perfect.....

:)))))))))
0
2004. október 29., péntek 20:32
Szerintem a Robit már pszichiátrián kezelik, annyira nem bírja már, hogy az elmúlt napokban mindenkinek (engem is beleértve) mennyi gondja, baja, siráma van az Xpress felé... :)))
0
2004. október 29., péntek 19:49
Tiszetelt Xpress!

Látom sok kérdés merült fel, de azért én is felteszem az enyémet!
Van-e arra lehetőség, hogy a feldolgozás alatt álló 2 filmemet (A mélység titka,Ragyogás) visszamondjam?!
A módosításnál azt írjátok, hogy a megjegyzés rovatban ezt megtehetem, vagy e-mailben.E-mailra nem válaszoltok, a megjegyzés rovatba beírtam a kérelmemet, de a két film még mindíg bent van a listában!

Előrre is köszönöm!
0
2004. október 29., péntek 18:25
XPRESS!!!!
Rendeltem tőletek egy rakás filmet. 10re állítottam a limitet. De 14 van feldolozás alatt. Kérlek, ne küldjétek el mindet, ha megoldható. Ki szeretném választani azt a 10-et, ami most jöhet, a többi később.
Köszönettel
DieHard
0
2004. október 29., péntek 17:33
Kedves Xpress. Elképzelhető, hogy még ma meg kapom az Őrület Határán c. filmet?Még kedden rendeletem meg és mára már eltűnt az adminisztrációs felületről, hogy szállítható 1-3 munkanap. Most már csak annyi van írva, hogy 1 db raktáron. Szóval akkor lehet, hogy megkapom még ma? Remélem. További jó fúrumozást. :P
0
2004. október 29., péntek 16:58
Kérdés Kedves Xpress!..A feldolgozás alatt álló rendeléseimből az összes raktáron van már,ami nem november közepi előrendelés:))..Most már elképzelhető,hogy
el is kezditek kiszállítani jövő hét kedden?--lévén hétfőn ünnep lesz
0
2004. október 29., péntek 16:40
Xpressz!
Kérlek titeket, hogy a Moulin Rouge-t vegyétek le a rendelési listámról, az Álomcsapda maradhat, de a Moulin Rouge NEM KELL!!! Mégegyszer elnézést a kellemetlenségekért.
0
2004. október 29., péntek 16:31
"L"! Ha pesti vagy, átveszem az Álomcsapdát, ha tőled nem veszik le, vagy hozzám nem teszik be. Hmmm?
0
2004. október 29., péntek 16:11
Amugy mikorra várható, hogy ezek a filmek raktárra kerüljenek?
0
2004. október 29., péntek 16:06
Xpressz!
Ha még megoldható le tudnátok venni a rendelésemből az "ÁLOMCSAPDA" és "MOULAN ROUGE" című filmeket? Mert mivel beszerzés alatt állnak nem tudom törölni őket a rendelési listámról. Köszönöm a segítséget és elnézést az esetleges kellemetlenségekért.
Üdv: "L"
0
2004. október 29., péntek 15:43
Szia Jézuskirály!

Előre bocsájtom, hogy nem én küldöm Neked a vírusos e-maileket. Kicsit más jellegű dolog viszont velem is megesett.
Kizárólag az Xpressen elérhető az én e-mail címem is, amire pár hete egy magát ravasznak gondoló fórumozó trágár üzeneteket küldözgetett. Valószínűleg megsértődött azon, hogy tahó stílusú hozzászólására kissé kioktató módon válaszoltam. Azt persze mondanom se kell, hogy a delikvens e-mail címe viszont az Xpressen nem elérhető a nevére kattintással, s mivel trágár üzeneteinek feladójaként nem az itteni loginneve szerepelt, szerintem azóta is IQ bajnoknak hiszi magát, hogy milyen agyafúrtan elejét vette annak, hogy kitaláljam a kilétét.

Amúgy a vírusos levelek oka más is lehet. Sajnos én is beszoptam már a gépemre olyan vírust valami tárcsázó programmal, ami a nevemben, de a tudtom nélkül vírusos leveleket küldözgetett a postafiókomban tárolt címekre. Ezeket egyébként azzal lehet kiszűrni, hogy a magyar feladó ellenére a szöveg angol nyelvű, témaként meg gyakran valami zagyvaság van feltüntetve. E-mailen keresztül azonban sose fertőzödött meg a gépem, mert az ismeretlenektől érkező, előre nem várt leveleket éppúgy olvasatlanul hajítom a kukába, mint az ignorálni kívánt üzeneteket. (Ezért jó a freemail, mert úgy látsz bele a soron következő üzenetbe, hogy még nem nyitottad meg.)
0
2004. október 29., péntek 15:36
A régi címemre nekem is ömlik a vírusos levél, amit csak 2 dvd-s fórumon használok. Mindig megörülök, milyen sokan írnak nekem, aztán kiderül, járvány az egész.
0
2004. október 29., péntek 15:05
Hm.. egy érdekes, bár kissé kellemetlen dolog érint már jópár napja. Az itt megadott e-mail cimemre kilószámra kapom a virusos leveleket számomra tök ismeretlen emberektől, a mai nap azonban a "csabaga@freestart.hu" cimre lettem figyelmes (reggel óta kb. 6 virusos e-mail jött), mert ha jól tudom, van itt egy ilyen fórumozó. És megintcsak érdekes, hogy csak a jezuskiraly@freemail.hu-ra kapom ezeket, mert ezt a cimet csak itt használom. Az külön figyelemreméltó (véletlenül emlékszem rá), hogy ezeket pontosan azóta kapom, amióta kicsit összeszólalkoztunk (pontosabban nem tetszem a hozzászólásom az egyik érzékeny lelkű fórumozónak), név szerint ferri-nek, vádolni senkit sem akarok és elnézést ha semmi közöd az egészhez, de ha mégis van, vagy akárki is az, aki virushadjáratot inditott ellenem, annak közlöm, totál feleslegesen fáradozik, ugyanis magán a freemail-en belül is van virusszűrés, saját gépemen is van többszintű védelem, úgyhogy legfeljebb annyit ér el vele, hogy majd megváltoztatom az e-mail cimemet (hátha ezt akarja?:). Bocs az offolásért.
0
2004. október 29., péntek 12:36
Köszönöm, kedves Field!
Drága XPRESS! Ha valakik lemondanák az ÁLOMCSAPDÁ-t és a Metropolist, nem lehetne betenni Csomár Zoltán kosarába, eksönösen? Eddig vagy 150 filmet rendeltem a neve alatt, s most egy szép baraátság áll ingatag lábakon, mert nem nyomta meg két napig a megrendelés gombot. :)))
0
2004. október 28., csütörtök 23:12
Passzold le az ÁLOMCSAPDÁ-t Rosszkutyusznak, pár órája még érdekelte a dolog...
0
2004. október 28., csütörtök 23:10
kedves Xpress...arra lennék kiváncsi,hogy ha a feldologzás alatt álló termékeim között sok olyan van,ami már raktáron van és szállítható..és nem jelöltem be,hogy egyes kiadványok várják be a későbbi megrendeléseimet...akkor miért nem jött még ki a héten,amit hétvégén rendeltem meg?:))
0
2004. október 28., csütörtök 22:16
Xpressz!
Ha még megoldható le tudnátok venni a rendelésemből az "ÁLOMCSAPDA" és "MOULAN ROUGE" című filmeket? Mert mivel beszerzés alatt állnak nem tudom törölni őket a rendelési listámról. Köszönöm a segítséget és elnézést az esetleges kellemetlenségekért.
Üdv: "L"
0