Keresés

KÉRDÉSEK

2004. október 15., péntek 20:58
Áh értem, tehát nekem az a dolgom, hogy segítsek... Melyik fórumozó soros a mosogatásban? :]
0
2004. október 15., péntek 20:49
Most nem tudom, miért kell ilyesmiket írni, hogy az angol tudásom se valami fényes!
Neked nem min1, hogy hogy tudok angolul.
Segítséget kértem a te dolgod ebben az esetben, hogy segítesz.
Én is ezt tenném fordított helyzetben.
Ne sértegessük már egymást
:)
iiÍii
0
2004. október 15., péntek 20:45
"Ha csak nem az amazon.de az oldal neve!"

De! Ha nem tudsz németül, akkor az oszták oldal sem lett volna jobb. :] Mondjuk, neked az angol tudásod sem valami fényes...
0
2004. október 15., péntek 20:36
Hát Németből 3 szónál többet nem tudok, de jó lesz!
Ha csak nem az amazon.de az oldal neve!
0
2004. október 15., péntek 20:33
német nem jó?:]
0
2004. október 15., péntek 20:29
Jó!
Azért osztákot, mert az itt van határ melett!
!
0
2004. október 15., péntek 20:28
legyen inkább osztrák, jó?
0
2004. október 15., péntek 20:27
Miért pont olyat?
0
2004. október 15., péntek 19:23
Igen, ezt ismerem!
Ausztriai kellene nekem.
0
2004. október 15., péntek 19:22
Erhm... bocs, ez ausztrál :)
0
2004. október 15., péntek 19:21
Párszor már elhangzott: EzyDVD
0
2004. október 15., péntek 19:12
Hahó!
Nem tudnátok mondani egy jó Ausztriai rendelős oldalt?
Köszi!
0
2004. október 15., péntek 18:53
Xpress!
Légyszi válaszoljatok szegény embernek már!
Kösz!
0
2004. október 15., péntek 12:53
Tisztelt Üzemeltető!

Már nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, csak mivel első alkalommal várom a filmemet, és interneten eddíg még nem is vásároltam kicsit bizalmatlan vagyok, illetve egy kicsit túl érdeklődő....  kérdésem a követkető lenne:
A megjelenés napján kihozza a futár a filmet, ha 1 filmre van állítva a minimális kiszállítási db?
Illetve ha kihozza akkor a beírt szállítási időintervallumba mekkora biztonsággal várhatom, h meg is érkezik a várt film?
18-21 óráig tartó időszakot állítottam be, nem tudom,h van-e valamilyen időpont ami után már ne várjam a futárt...

Válaszukat előre is köszönöm!
0
2004. október 15., péntek 0:51
Hello! Valaki légyszíves segítsen! Nálam minimum 8 filmre van állítva a limit, van 3 film ami már van raktáron kb 4 napja, de feldolgozás alatt állnak, pedig már várnám, hogy megjelenjen a "küldjétek most" opció. Lehet, hogy azért van mert 2 napja kaptam meg a legutóbb rendelt árukat, és az xpress még nem reagálta le, hogy megkaptam az előző csomagot, és addig nem küldik a következőt pakkot? Merthogy a teljesített rendelésemnél a státusz az, hogy Csomag feladva/elküldve.  Huhh, remélem érthető voltam és tudtok segíteni. Előre is köszönöm a választ!
0
2004. október 15., péntek 0:39
Hello! Valaki légyszíves segítsen! Nálam minimum 8 filmre van állítva a limit, van 3 film ami már van raktáron kb 4 napja, de feldolgozás alatt állnak, pedig már várnám, hogy megjelenjen a "küldjétek most" opció. Lehet, hogy azért van mert 2 napja kaptam meg a legutóbb rendelt árukat, és az xpress még nem reagálta le, hogy megkaptam az előző csomagot, és addig nem küldik a következőt pakkot? Merthogy a teljesített rendelésemnél a státusz az, hogy Csomag feladva/elküldve.  Huhh, remélem érthető voltam és tudtok segíteni. Előre is köszönöm a választ!
0
2004. október 14., csütörtök 21:41
Kedves Xpress!
A Mádi utca még benne van a kedvezményes szállítási zónátokban vagy sem?
A válasz előre is köszönöm!
0
2004. október 13., szerda 18:41
Szia!

Most beszéltünk a kiadóval. A terv maradt, de a túlzsúfolt piac miatt minden bizonnyal jövő év elejére csúszik át a filmek megjelenése. Az extrák listája még nem végleges, a kiadó megpróbálja minél több extra jogát megvenni a filmekhez, de ez ugye anyagi kérdés.
0
2004. október 13., szerda 18:26
A nagy érdektelenségre való tekintettel megismétlem a kérdésem:

Hi, Xpress!

Most, hogy a Budapest Film pár napja megörvendeztetett 4 Pasolini-film közeli megjelenésének hírével, eszembe jutott, hogy a DVD Extra közel 1 éve a Fantasy Film idei megjelenései között emlegette Pasolini MAMMA RÓMA című filmjét is, méghozzá tavaszra. Erre nem került sor, a film viszont impozáns dupla DVD-ként külföldön nemrég megjelent. Van valami fejlemény a magyar kiadás ügyében?

Kösz a választ!
0
2004. október 13., szerda 17:42
Nagyon köszönöm.
0
2004. október 13., szerda 17:22
Optimus: a kedvedért mindjárt feltesszük a filmet az oldalra. Mármint az adatlapját :)
0
2004. október 13., szerda 17:13
Kedves Xpress!

Nagyon köszönöm a minden részletre kiterjedő választ!
0
2004. október 13., szerda 17:10
Alfa holdbázis esetleges magyarországi megjelenéséről nincs hír (egész noszalgikus hangulatba kerültem...)?
0
2004. október 13., szerda 17:06
Tisztelt Xpress
A Dante pokla című film pontos specifikációinak sikerült utánanézni? 100 %-os ellentmondás van a hozzá kapcsolódó értékelések között.
köszönet
0
2004. október 13., szerda 17:06
Az independence day új, dts-es kiadásáról tudtok valamit? Nem erre az évre volt ígérve?
0