Keresés

KÉRDÉSEK

2004. október 13., szerda 17:05
Kedves Xpress!

A Star Trek Nemzedékek extra változatáról mit tudtok? Végig néztem minden külföldi internetes boltot sehol semmit nem írtak a specifikációkról, a paramount.de is csak a régi kiadás specifikációt írja nálunk november 7.-én jelenik meg ennek ellenére sehol semmi infó.
0
2004. október 13., szerda 16:52
A Ház a ködben és a Fegyvertársak úgy tudjuk nem jelent még meg, legfeljebb kölcsönzői változatban.
Az SPI kiadványokkal az a gond, hogy hiába tudjuk jó előre a megjelenést (már a januári filmek közül is ismerünk néhányat) sajnos a kiadó nem tud szinte soha időben részletes információkkal szolgálni a specifikációkkal kapcsolatban. Így is iszonyú sokat kell nyomoznunk egy-egy film adatai után, de nemzetközi kiadványoknál még vannak támpontok, hazai kiadású filmeknél azonban nem lehet kitotózni, mi lesz a tartalom. A vásárlóink néha egy-egy betűhiba miatt is megszólnak minket (hála az égnek), abból meg már volt kellemetlenségünk, hogy alapvető technikai eltérésekkel jelentek meg filmek a meghirdetetthez képest. (Például a Pitch Black hírhedt első kiadása by Flamex). A Belleville randevú megjelenése három napja még október végére volt kiírva, és az extrák részleteit még most sem tudjuk, annak ellenére, hogy valószínűleg éppen most érkezik a raktárunkba.
Az Underworldről is tudjuk, hogy kétlemezes lesz, az elsőn a mozi- a másodikon a feliratos rendezői változat lesz, de például fogalmam sincs, hogy lesz-e mondjuk DTS hangsáv, illetve milyen extrák lesznek a lemezen.
A nagyobb filmeket természetesen nem hagyjuk ki, legfeljebb jelezzük, hogy nem végleges a specifikáció, de arra már végképp nincs energiánk, hogy órákat nyomozzunk olyan kis filmek specifikációi után, amelyekből jó, ha 3-4 darabra lesz vevő. Nem ideális állapot, és remélhetőleg ez változni fog, legalábbis ezt az igéretet kaptuk az SPI-tól.
Az FF-es filmek kérdése más tészta. Elméletileg ennél a kiadónál nagyjából lehet tudni a specifikációkat a honlapjukról, de a minőségről csak a megjelenés után győződhetnénk meg. Mivel az FF tudtunkkal a Flamex utódja, vannak fenntartásaink (lásd: Pitch Black, Asterix). A másik probléma, hogy ugyanez a kiadó szórja tele filmjeivel a benzinkutakat és újságosstandokat.
Jártunk már úgy - nem konkrétan FF kiadványokkal -, hogy bevásároltunk egy-egy filmből, aztán néhány hét múlva szembe köszönt velünk a benzinkutaknál meg az újságosoknál fele annyiért, mint amennyiért mi kaptuk. Buktunk ilyen kiadványokon éppen eleget, köszönjük, inkább nem kérünk belőle.
0
2004. október 13., szerda 16:10
Például, de bejelölheted a "legkevesebb 10 filmet küldjetek"-et is, és ha már raktáron van 2 film, akkor mindkét filmnél bejelölöd a "küldjétek most" opciót és ráklikkelsz "a módosítások rögzítése" gomba! Ha több filmet akarsz egyszerre kapni, akkor értelemszerűen több félretett filmnél jelölöd be az említett opciót!
0
2004. október 13., szerda 15:49
Na de most koolyan!
Választ zeretnék a kérdésemre,mert még eddig csak egyesével rendeltem a  filmeket!
:)
0
2004. október 13., szerda 15:42
Gerike!: Te tök jó fej vagy!
0
2004. október 13., szerda 15:37
Ha 2 filmet rendelek egyszerre, akkor jó ha azt jelölöm be, hogy "legkevesebb 2 filmmel külfjétek?
:)
0
2004. október 13., szerda 15:32
Igen, a Fegyvertársak meg 6-án, de még azt sem láttam. Ezért próbálnék kicsikarni valami infót az Xpresstől, de nam hajlandóak válaszolni. ;)
0
2004. október 13., szerda 15:17
A ház a ködben azt hiszem UIP-s film és mintha a honlapjukon olvastam volna hogy már szept. 22.-én megjelent.
Már lehet egyáltalán kapni valahol? ...és ha igen akkor miért nincs tényleg az Xpress adatbázisába??
0
2004. október 13., szerda 14:16
Ezek biztos bent lesznek egy-másfél héten belül, csak az SPI kisebb megjelenései valahogy sosem kerülnek be az adatbázisba.
0
2004. október 13., szerda 14:10
....továbbá a Texasi láncfűrészes és az Underworld!
0
2004. október 13., szerda 13:53
Kedves Xpress!

Tudtok valamit a Ház a ködben és a Fegyvertársak megjelenéséről? Valamint az FF Film & Music mostanában megjelent összes, illetve az SPI egyes kiadványai miért nem szerepelnek nálatok az adatbázisban?

Köszi!
0
2004. október 13., szerda 11:18
Xpress! Mikro kerül fel az adatbázisotokba a Star Trek Nemzedékek SE? Vagy estleg nem tudjátok került-e rá magyar felirat és angol DTS hang?
0
2004. október 12., kedd 21:01
Kedves belon!
Ebben az az érdekes, hogy VCD-t nem is árusítunk. Viszont ellenőrizzük a kiadótól kapott szállítmányt. Légyszives az információs megadott módon küldd vissza hozzánk a kiadványt a hiba megjelölésével.
0
2004. október 12., kedd 20:41
Mivel a levelemre nem válaszoltatok ide is bemásolom a tartalmát.
"T" xpress a 331-069178240-484726 számu csomagban lévő
Chicago cimű DVD helyett  VCD kiadványt küldtetek kérlek
benneteket hogy irjátok meg hogyan juthatok hozzá a
cserelemezhez.

0
2004. október 12., kedd 20:11
Bocs!
A magyar feliratos extrákkal rendelkező DVDkre gondoltam.
0
2004. október 12., kedd 20:10
Kedves XPRESS!

Nem lehetne külön csoportba rendezni a magyar felirattal rendelkező DVDket?
Szerintem ennek sokan örülnének.
Köszi!
0
2004. október 11., hétfő 23:31
Kedves Xpress!

Sajnos úgy tűnik kavarodás történt a csomagok kiküldésénél. A posta által nekem kézbesített csomagban ugyanis nem az általam megrendelt film volt. Tüzetesebb vizsgálat során kiderült, hogy nem is nekem szánták a csomagot, hanem hasonló nevű embernek, aki szintén Szolnokon lakik ( a borítékot lévő név és cím ugyanis más volt, mint a postai kísérőlevélen). A csomagot nem vettem át, így visszaküldi a posta. Felteszem a másik címzett pedig az én filmemet kapta meg. Valószínűleg a postások keverték össze a két csomagot. Kérem, amennyiben lehetséges kíséreljék meg ismét elküldeni a filmeket részemre, csak ezuttal kevésbé hülye postásnál adják fel! :)
Köszönettel.
U.i. Amennyiben Tamás Zoltán névre kivitt a Posta két filmet (12 majom, Equilibrium) amit nem ő kért, kérem írjon nekem egy emailt. Kösz.
0
2004. október 11., hétfő 16:56
Tisztelt xpress!

Szeretnék érdeklődni hogy van-e olyan telefonszám amin panaszt lehet tenni vagy olyan email cím amire válaszolnak panasz esetén. Sajnos az információs oldalon sem a megadott email címre sem a telefonra nem kaptam választ.
Válaszukat előre is köszönöm.
0
2004. október 11., hétfő 13:54
Ennek én is nagyon örülnék..
0
2004. október 11., hétfő 13:47
Xpress!

Jó lenne már szemezgetni a még fel nem került októberi filmek és a novemberi megjelenések között!!!!!!!!
Mikor lehetséges ez???
0
2004. október 11., hétfő 13:44
Tisztelt Xpress!
A kérdésem még mindig áll. Örülnék ha ti is meg tudnátok erősíteni vagy cáfolni a hozzászólásokat. Előre is köszönet.
0
2004. október 10., vasárnap 18:44
válasz ment
0
2004. október 10., vasárnap 18:22
mail ment.
0
2004. október 10., vasárnap 17:47
Dobj meg egy e-mail cimmel. (A tied nincs beállitva úgy látom)
0
2004. október 10., vasárnap 10:12
Van. Mailben megbeszelhetjuk (gondolom inkabb ott mint itt offolni :) )
0