Keresés

KÉRDÉSEK

2004. október 10., vasárnap 2:42
A nagy kékségről tudtok valamit?
Nagyon hiányzik már az a film :(
0
2004. október 9., szombat 21:51
Hi, Xpress!

Most, hogy a Budapest Film pár napja megörvendeztetett 4 Pasolini-film közeli megjelenésének hírével, eszembe jutott, hogy a DVD Extra közel 1 éve a Fantasy Film idei megjelenései között emlegette Pasolini MAMMA RÓMA című filmjét is, méghozzá tavaszra. Erre nem került sor, a film viszont impozáns dupla DVD-ként külföldön nemrég megjelent. Van valami fejlemény a magyar kiadás ügyében?

Kösz a választ!
0
2004. október 9., szombat 14:32
Lehet, hogy csúnyán néztek, de ért itt valaki a fogyasztóvédelemhez vagy van esetleg tapasztalata benne? Lenne egy kérdésem, ami hát kissé sürgető, viszont az erre specializálódott lapokon meg majd holnapután kiskeddre várhatok választ. (A kérdés nem dvd-vel kapcsolatos.)
0
2004. október 8., péntek 21:21
Kedves Xpress!

Miért nincs fönn a Solaris és az Ötödik Elem (az új)?
0
2004. október 8., péntek 20:30
gerikének most azt kéne megtanulnia, hogy "külömbség" szó nem létezik, azt úgy írják, hogy "különbség".
0
2004. október 8., péntek 20:27
baromi nagy csalódás. a klassz, ám lassú felállás (húsevő vírus támadja meg egy nyaraló lakóit) után sajna teljesen kifullad: a fertőzöttek ugyanis nem vadulnak meg, nem támadnak emberre, egyszerűen csak kimúlnak. ebben mi az izgi?
0
2004. október 8., péntek 20:09
Én már láttam a filmet!
Nem nagy durranás egyszer mindenképp jó és a vége igen-igen mókás!
Nézd meg megéri!
0
2004. október 8., péntek 19:14
Kabinláz
Erről mit modntok? Megéri megvenni?
0
2004. október 8., péntek 15:25
hát azért a jól haladok elszólással még vigyázz, de fejlődőképes vagy....
majd meglátjuk hoszútávon
0
2004. október 8., péntek 15:00
Á nem!
Csak próbálok megjavulni.
Szerintem eddig jól haladok, senkivel se keveredtem vitába.
:)
0
2004. október 8., péntek 14:56
Vigyázz! A végén még a fejébe száll a dicsőség! :]
0
2004. október 8., péntek 14:40
:)
0
2004. október 8., péntek 14:08
lám-lám, gerike hogy megkomolyodott!Már válaszol "technikai" kérdéeskre, és nem ő teszi fel őket....
0
2004. október 8., péntek 13:33
Koszi
0
2004. október 8., péntek 12:53
waces: megnéztem, de nincs semmi hiba. Most feldolgozás alatti státuszban van, tehát ha a kolléga elindítja a mai feldolgozást, a csomag elindul. A rendelések fölött a státusz alatt le van írva, hogy ilyenkor miért nincsenek checkboxok.
0
2004. október 8., péntek 12:51
Sok-sok külömbség van.
1.A feliratos.on van DTS hang, de viszont nincs szinnkron!
2.A másikon van magyar 5.1,de nincs DTS és nem Sthol András a hangja Matt Deamonnak.
3.Az extrákon nincs felirat, míg a feliratos verzión van az extrákon felirat még az audio kommentáron is.
4.A FELIRATOSAT VEDD MEG SZERINTEM (Ne csrélj egy DTS-t szinkronra nem éri meg)!
0
2004. október 8., péntek 12:36
Tisztelt Xpress!

Mi a különbség a Bourne rejtély szinkronos és nem szinkronos verziója között?
0
2004. október 8., péntek 11:55
Akkor bug :)
Igy nez ki most:
(ez mar a tegnapi kuldjetek most checkboxolas utani allapot)
...
A rózsa neve (2 DVD) (DVD)
1 db. raktáron
...
Es igy tovabb mindnel (nincs koztuk egy olyan se amelyiknel 0 db raktaron lenne a komment). (mondjuk most atalitottam a szallitasi mennyiseget azonalra, hatha az segit)
0
2004. október 8., péntek 11:27
Tehát nem feldolgozás alatt volt a csomag, és ennek ellenére nem volt checkbox? Mert ez tényleg bug lenne.
0
2004. október 8., péntek 11:21
De ez idaig ugy volt (javits ki ha tevedek), hogy tfh min 10re van allitva a limit (mar csak azert is mert igy mindenkinek egyszerubb). Bejon (raktarba kerul) par film, akkor arrol megkapom a mailt, hogy a filmek megjottek meg 45 napig teszitek felre. Ilyenkor ha elmegyek az admin oldalra akkor van egy checkbox, hogy kuldjetek most. Ha azt kipipaltam akkor jott a mail is meg a futar is :)
Ehhez kepest ugyan ezen a modon vegrehajtva visszakerult elozo (raktaron es nincs checkbox) allapotba.
De mivel az esetek 99%ban minden megy mint a karikacsapas igy szerintem ez is csak egy kis bug es nem feature :)
Koszi a valaszt (pack meg elobb utobb ugyis megjon :D )
0
2004. október 8., péntek 11:13
waces: nem arról volt szó véletlenül, hogy eredetileg is feldolgozás alatt állt a rendelés, de mivel magasabb volt a kért minimum filmek száma, mint amennyi film küldhető volt, a feldolgozás során visszakerültek "félretett" állapotba a DVD-k? Erről elméletileg megy egy automatikus értesítés. Ha ezután jelzed, hogy kéred a küldést, ismét feldolgozás alá kerül, de nem dolgozódik fel automatikusan (azt nem a rendelő, hanem a kollégák végzik.) A feldolgozás állapotában nincsenek checkbox-ok, mert ha akkork módosítaná a rendelő a rendeléseket amikor éppen feldolgozzuk, akkor zavar támadna az Erőben. (A rendelések felsorolásánál elméletileg ez is le van írva, innen láthatod, hogy éppen melyik fázisban van a rendelésed.)
Általában délelőtt, a kiadóktól kapott áru beérkezése után dolgozzuk fel a rendeléseket, tehát ha te tegnap délután kérted a küldést, várhatóan ma délelőtt kerül feldolgozásra.
0
2004. október 8., péntek 10:15
...majd masfel nap mulva megjelent a checkbox. Boldogan mindenhova katt-katt a Kuldjetek mostra erre visszakerult feldolgozas ala (holott idaig egy ilyen akcio utan jott egy mail, hogy kuldik es meg aznap/masnap futar-terheltsegtol fuggoen, meg is jott a pack).... Csodas :(
0
2004. október 7., csütörtök 17:59
Kicsit pontosítanék... Anno az első kiadás felirat nélkül jelent meg, majd - ha jól emléxem tavaly - jött egy második kiadás, és azon már ott virított a felirat.
0
2004. október 7., csütörtök 17:28
Kedves szetib2!

Azt a hozzászólást én "követtem el".A dvd specifikációja (magyar felirat hiánya) miatt én sem vettem meg a lemezt.Viszont
ajándkba megkaptam.:) A lemez borítóján (Xpress ill.más on-line áruházak adatlapján) szintén nem szerepel a magyar felirat megléte.
Mivel nekem megvan a dvd tanusíthatom ,hogy van rajta magyar felirat, sőt mint írtam az audiokommentárok is magyar feliratozottak,ami
amikor ez a lemez elösször megjelent(kb.2000) még nem volt túl gyakori.(Ma sem:) )
Nekem még a Warner által forgalmazott kiadás van meg,aminek borítója azonos az Xpress honlapján található
képpel.Ezután a UIP Dunafilm forgalmazta egy rövid ideig az Universal filmeket,megjelent egy más borítóval,de gondolom
a lemez azonos volt a Warner által forgalmazott dvd-vel (ezt az Xpress megerősítheti vagy cáfolhatja)és minden valószínüség szerint azonos a
most Universal által forgalmazottal is.
Remélem segítettem!
0
2004. október 7., csütörtök 11:08
Tisztelt Xpress.
A Dante pokla (Dantes Peak) című film utolsó hozzászólása szerint van a lemezen magyar felirat is. Sehol se írták eddig, hogy lenne rajta. Mi az igazság? Kösz a választ.
0