Kedves Xpress, Mitol lehet az, hogy a raktaron levo rendeleseknel ~ 1.5 napja nem jelenik meg a kuldjetek most checkbox? (Nincs feldolgozas alatt allo rendeles, mert akkor ertheto lenne, siman ott ul x db film 1 db raktaron kommenttel)
(Eskuszom elobb utobb megertem, hogy hogy mukodik :) )
Koszi
0
2004. október 6., szerda 21:33
813
Xpress odala mióta működik?
0
2004. október 6., szerda 18:45
4379
Bocsánat. Hol található a Válaszok- topic?
0
2004. október 6., szerda 15:34
4379
Kedves Xpress! A Netpiacon a 999-es filmek között van mindhárom Vakáción a Mézga és a Gusztáv 3. is. Várhatóan bővültök ti is ezekkel, vagy átcammogjak a konkurrenciához?
0
2004. október 6., szerda 14:59
2178
Könnyebbet kérdezz! :] nem tudom...
0
2004. október 6., szerda 14:48
450
A Vészhelyzet régóta függőben van... Ha nem tévedek, akkor a legutolsó ígéret szerint jövőre várható, és állítólag a szinkron is rajta lesz :)))
Egyébként lehagytátok a 24 második és harmadik évadját!
0
2004. október 6., szerda 13:21
4
hát igen, sok jó sorozat nem jelenik meg itthon, egy jó ideig éltem angliában, ott minden volt, most már baromira bánom, hogy ott nem vettem meg párat
0
2004. október 6., szerda 13:19
4
köszi, hogy válaszoltál :) ...nem is fog megjelenni? szerintem elég sokan keresik különben...
0
2004. október 6., szerda 13:18
1390
Szerintem az x-aktákat többen keresik mint a Buffy-t.
Szerintem nagyonn sok sorozat megjelenhetne még itthon. PL.: Időzsaru y-akták a majmok bolygója tremors vészhelyzet 3.műszak roswell hegylakó meg még sokminden. az esmeralda nem kell.
0
2004. október 6., szerda 12:48
4
köszi, hogy válaszoltál :) ...nem is fog megjelenni? szerintem elég sokan keresik különben...
0
2004. október 6., szerda 12:43
2178
Magyarországon még nem jelent meg a sorozat, sajnos! Bocsi, hogy én válaszolok, és nem az Xpress!
0
2004. október 6., szerda 11:42
4
Kedves Xpress,
azt szeretném megtudni, hogy Önöknél megvásárolható-e a Buffy c. sorozat dvd-n. Egyáltalán Magyarországon megjelent-e? Eddig sehol nem tudtak róla semmit mondani. Köszönöm a segítséget.
0
2004. október 6., szerda 10:58
3933
Kedves Xpress!
Van valami infótok, mikor érkezhet újra a Pitch Blackből?
Köszi!
0
2004. október 6., szerda 0:45
148
Dorgálás OK! :)) amúgy semmi gond, megértem hogy vannak ilyen pillanatai az embernek+néha a munkatásak rásegítenek, csak én nem voltam humoromnál éppen. egy más alkalommal én is biztosan másképp reagálom le, de akkor és ott nálam negatívan jött ki.
0
2004. október 6., szerda 0:28
17243
szerintem nézd el neki ezt a kis malőrt: hidd el, valszeg ő is legalább annyira kínosan érezte magát az incidenset követően, mitn te annak során. az ilyen esetek bizonyítják, hogy a "röhögőgörcs" mégsem vmi légből kapott psychoszomatikus roham :], hanem elég nehezen kivédhető dolog, főleg ehhez hasonló éles helyzetekben. egyszer nekem majdnem a nyári melómba került a dolog: egy szállodában dolgoztam éjszakai recepciósként, jóban voltam néhány vendéggel, így ők is csatlakoztak a poszthoz, hogy dumálással üssük el az időt. ha csörgött a telefon, felkaptam és tettem a dolgom. úgy adódott, hogy vmi idétlenkedés miatt (már nem is emlékszem rá) a telefonban odáig jutottam, hogy "tessék, hotehehehehe..." és kész. az egyik vendég vetet át: kiderült, hogy a hoteligazgató telefonált valamiért, s másnap meg is kaptam a lebaszásomat, ahogy azt kell. de akkor tényleg nem tudtam abbahagyni a röhögést. :]
0
2004. október 6., szerda 0:16
2212
Köszi, remélem köztük vannak az áhított filmejeim.
0
2004. október 6., szerda 0:03
Moderátor
7449
Ma este futott be egy nagyobb szállítmány, többek közt az említett filmekből. Most nem tudnám megmondani, hogy minden akciós cím megérkezett-e, de holnap reggel bekerülnek a rendszerünkbe a filmek, és akkor kiderül.
0
2004. október 6., szerda 0:02
Moderátor
7449
A kolléga nevében is elnézést kérek, valószínűleg nem szándékosan "bohóckodta el" a dolgot. Holnap megdorgáljuk.
0
2004. október 5., kedd 23:41
148
Jó, akkor valóban tőletek keresett 1 hölgy ma. Talán ideje lenne kommunikációs trénigre befizetni a munkatársakat. Felhívott, mivel ismeretlen számot írt ki a telefon, sűrű elnézések közepette (az ügyfél felé) felvettem, de sajna a nevetéstől nem igazán lehetett érteni hogy mit akar a hívó, az Xpresset még értettem, aztán csak a nevetés. Már éppen le akartam tenni, (elég kínos volt, mert nem szoktam telefont felvenni, ha vannak nálam), mert azt gondoltam, valaki ráér és szórakozik, amikor valamiféle Legkisebb Ugrifüles-t értettem a nevetgélés közepette. Hát igen, megrendeltzem. 2-t is, mivel egy kollégámnak is kell, illetve a kisfiának. A hölgy végül elnézést kért (már nem röhögött annyira, hogy érteni lehetett mit mond) de enyhén szólva is... szóval biztosan jól szórakozik, de akkor már velem is megoszthatta volna a poén tárgyát, ha (nem éppen humoros pillanatomban) a nevetésével ezt megtette.
0
2004. október 5., kedd 23:23
2212
Na akkor mégegyszer:
"Kedves Xpressz! Az akciós (1999-2999) UIP filmekről lehet tudni valamit? Csak mert vagy 4-et megrendeltem és jó lenne ha már jönnének. Ugye lseznek? Mikor? Előre is köszönöm a válaszotokat."
0
2004. október 5., kedd 22:49
Moderátor
7449
Igen, az info oldalon is ez szerepel.
0
2004. október 5., kedd 22:49
Moderátor
7449
Igen, az info oldalon is ez szerepel.
0
2004. október 5., kedd 22:44
148
T. Xpress! A tietek a következő telefonszám: 1/4137-068 ?