Keresés

KÉRDÉSEK

2004. szeptember 18., szombat 22:28
Lehet erre nem táncolni?:)

SZÖVEG
(oo) What you want
(oo) Baby, I got
(oo) What you need
(oo) Do you know I got it?
(oo) All I'm askin'
(oo) Is for a little respect when you come home (just a little bit)
Hey baby (just a little bit) when you get home
(just a little bit) mister (just a little bit)

I ain't gonna do you wrong while you're gone
Ain't gonna do you wrong (oo) 'cause I don't wanna (oo)
All I'm askin' (oo)
Is for a little respect when you come home (just a little bit)
Baby (just a little bit) when you get home (just a little bit)
Yeah (just a little bit)

I'm about to give you all of my money
And all I'm askin' in return, honey
Is to give me my profits
When you get home (just a, just a, just a, just a)
Yeah baby (just a, just a, just a, just a)
When you get home (just a little bit)
Yeah (just a little bit)

[instrumental break]

Ooo, your kisses (oo)
Sweeter than honey (oo)
And guess what? (oo)
So is my money (oo)
All I want you to do (oo) for me
Is give it to me when you get home (re, re, re ,re)
Yeah baby (re, re, re ,re)
Whip it to me (respect, just a little bit)
When you get home, now (just a little bit)

R-E-S-P-E-C-T
Find out what it means to me
R-E-S-P-E-C-T
Take care, TCB

Oh (sock it to me, sock it to me,
sock it to me, sock it to me)
A little respect (sock it to me, sock it to me,
sock it to me, sock it to me)
Whoa, babe (just a little bit)
A little respect (just a little bit)
I get tired (just a little bit)
Keep on tryin' (just a little bit)
You're runnin' out of foolin' (just a little bit)
And I ain't lyin' (just a little bit)
(re, re, re, re) 'spect
When you come home (re, re, re ,re)
Or you might walk in (respect, just a little bit)
And find out I'm gone (just a little bit)
I got to have (just a little bit)
A little respect (just a little bit)
0
2004. szeptember 18., szombat 22:23
Gerike drága, neked vki fizet azért hogy mindössze pár óra hossza alatt tönkrevágjál úgy 60-70 hozzászolással egy qrva topicot?

"Légyszi segítsetek mert nem akarok beégni....."
hát ez szerény véleményem szerint nagyon is jól sikerült, amióta itt vagy csak ezt teszed, jah éls nem az a baj hogy kérdezel, mert ha vki vmit nem tud az nem bűn, de bazzeg minek akar olyan külföldről rendelni aki a megrendelést sem tudja véglegesíteni angolul?!?!?!?
lehet kérdezni, de nem így.én ha nem tudok valamit akkor először azért alaposan körül járom és ha végleg nem sikerül akkor kérdezek és ezt így tovább míg nem sikerül amit akartam.de a hülye kérdéseimmel nem teszek tönkre fórumokat és egy jó oldalt.

üdv ELM
0
2004. szeptember 18., szombat 20:46
Oké.
Száraz Törley lesz.
De már megoldottam.
De köszi a bókot
Én mint Jáksó.....................hihihih.
0
2004. szeptember 18., szombat 20:41
Szerintem, ha raksz pénzt a kártyára, nem lesz gond!
0
2004. szeptember 18., szombat 20:36
Szerintem Gerikét valójában Jáksó Lászlónak hívják, és ez a Kész átverés legújabb gegje. Hé, a pezsgő száraz legyen!
0
2004. szeptember 18., szombat 20:21
Hogy lehet a senditen törölni a megrendelést?
Megrendeltem a filmet de a kártyámon nincs pénz?
Ilyenkor mi fog történni?
Légyszi segítsetek mert nem akarok beégni, hogy esetleg megrendelem még1szer és 2-nek az árát akarja levenni a számláról!
0
2004. szeptember 18., szombat 20:12
claim = igény, követelés
0
2004. szeptember 18., szombat 20:12
Kupon. Ha van kuponod, itt felhasználhatod. Ha nincs, hagyd üresen.
0
2004. szeptember 18., szombat 19:57
Fiúk!
Mit jelent az "claim"!
A senditen ezt kéri "enter your claim code!"
0
2004. szeptember 18., szombat 19:45
lehet de ott a -60% os ár az akcióban az eredetivé válik. amikrôl te beszéltél azok pedig az itthoni akciós árak voltak. és még akciósan is drágábbak voltak mint ott eredetileg. szóval pech gehabt:)

én kéthetente járok ki dvdket vásárolni, hála annak hogy határmenti városban lakom:) És tudom hogy ott olcsóbbak.
0
2004. szeptember 18., szombat 19:40
Szerintem nem lehet általánosítani. Amiket felsoroltál, azok mind régi megjelenések. Ráadásul egy csomó volt már idehaza is akcióban. Azt hiszem pont a Truman is volt talán 3690, a Blöfföt meg a Ravasz, az agy-at azt hiszem pont az xpressen vettem meg darabját 2.990-ért, a Pearl Harbor is most volt akcióban, a Spartacus kétlemezes, magyar szinkronos új kiadás újonan volt 3690!!!.
Szóval már a konkrét felsorolásod is sántít. De nézd meg az új megjelenések árait, és szerintem ez számít igazán, mert a régebbi filmeknél (szinte mindegyiknél) nem az a kérdés, hogy megveheted-e olcsón (2000-4000 forintig), hanem az, hogy mikor veheted meg majd ennyiért. Mert akinek az ár a legfontosabb, az biztos, hogy megkapja majd jó áron, ha kivár. Viszont nézd meg az újdonságok árát. Szerintem nem nagyon találsz olyan filmet a 2-es régióban, ami kint olcsóbb, mint itt. És vedd azt is hozzá, hogy nálunk 25% ÁFÁ-val kerülnek ennyibe a filmek, kint meg mittomén 10-15% ÁFA rakódik csak a nettóra, tehát ha a céged el tudja számolni, a magyar beszerzésű DVD még olcsóbbra jön ki. Szóval mondj nekem 5 olyan új filmet (negyed éven belül megjelent, vagy a jövőben megjelenő), ami bármelyik európai boltban olcsóbb, mint idehaza!
0
2004. szeptember 18., szombat 19:27
De itt sokkal drágább.
És különben is szeretnék 1 külföldi lemezt a polcoman látni.
Amúgy megvenném.
0
2004. szeptember 18., szombat 19:26
Na akkor most nagy ötletet hallasz ( nem először ): vedd meg Magyarországon (pl. az Xpress-től)!
0
2004. szeptember 18., szombat 19:26
killr: nem nézted meg alaposan. ami itt 4800 az most odakint alapból 3500.  nem csak egy ilyen van. sorolom is:
Truman Show, Top Secret, Blöff, Ravasz az agy..., Spartacus, Vikingek, Szövetség, Nagy Durranások, Sivatagi Cápák, Manitu Bocskora, Dögölj meg drága mona, Pearl Harbor, stb
és akkor figyelembe vehetjük hogy itt mire megjelenik egy DVD addigra máshol már a következôt adják ki.
Ezek után még van aki azt mondja, hogy a magyar DVDpiac büszke lehet magára!

(itt most korántsem rólatok van szó xpress. a forgalmazók hiábaja a  magasabb ár és a késöbbi megjelenés)
0
2004. szeptember 18., szombat 19:24
HÁt ezt tudom hogyaz ezy-n van Gyalog Galopp csak 4-es régiókóddal.
At én lejátszóm csak 2.régiókódosokat fogad el csak
0
2004. szeptember 18., szombat 19:20
Nem igazán veszem észre, hogy olyan nagyon olcsóbbak lennének ezeken az oldalakon a filmek. Kíváncsivá tettél, és találomra ránéztem egyik-másik általad ajánlott olcsó oldalra ... hááát.
Az amerikain tényleg jó árak vannak, de ugye az 1-es régiós plusz vámot is néha kell fizetni. Az angol árak szerintem bődületesen magasak. A legtöbb új megjelenést 14-16 fontért adják, ami 5000-6500 forint körüli ár! Ennyi náluk mondjuk a Passió, meg a Kill Bill 2. is, vagy a Holnapután, vagy a Trója, vagy a Harry Potter 3. Az Xpressen 3700 körül megkapod a Kill Bill 2.-t, vagy a Passiót, 5300 körül lesz a Holnapután, és ha jól emlékszem a Trója meg a Potter gyerek is 5000-5500 körül lesz majd. Ráadásul itthon a bolti ár ennél csak 7-8%-kal több, az angoloknál meg úgy jön ki ennyire az ár, hogy az amazon ad 30-40% (!!!) árengedményt!
Néztem az olasz oldalt, ugyanezek az árak vannak. Sokkal drágábbak, vagy ugyanennyibe kerülnek az új filmek, mint itt. Németeknél ugyanez a helyzet. 23 Euró, a Kill Bill 2. (kb. 5700 Ft), 20 euró a Passió (5000 Ft), 25 a Holnapután (6300 Ft) és mindezek már a kedvezményes árak.
Persze a régebbi filmeknél nagy a szórás, de mondjuk sehol nem láttam 3 fontért, vagy 4 euróért filmet, nálunk meg tele vannak a Tescok meg a netes boltok 990 forintos filmekkel, meg 1990-esekkel.
A Gyalog galoppot nem néztem a kinti oldalakon, de gyanítom, hogy most már lassan bebombaárazódik, az meg csak 2990!
Szóval nem igazán értem miért mondjátok általánosságban, hogy olcsóbbak külföldön a filmek. Régebben így volt, de most szerintem nem.
0
2004. szeptember 18., szombat 19:19
Talált, az EzyDVD-n magyar szinkronnal kapható a Gyalog galopp...
0
2004. szeptember 18., szombat 19:18
4-es régiókódot egyébként...
Dél-Amerikában
Ausztráliában
Pápua-új Guineában
és
Dél-Koreában használnak.

MÁSHOL NEM
szóval akkor olyan oldalakat keress amik ezekben az országokban vannak....
0
2004. szeptember 18., szombat 19:11
Nem vállalom a szöveg fordítását...  :(
0
2004. szeptember 18., szombat 19:09
Kattints az alábbi linkre. A talált oldalakat lakozgasd türelmesen végig. Ha tényleg fontos szerintem megéri a türelmesnek lenni.
Google

0
2004. szeptember 18., szombat 19:07
Hát garanciális volt 2 éve de már lejárt a garancia!
És hogy kell régiómentesíteni?
0
2004. szeptember 18., szombat 19:05
Ha nem garanciális, miért ne?
0
2004. szeptember 18., szombat 19:03
A dvd lejátszót régiómentesítsem?
0
2004. szeptember 18., szombat 19:03
Az egyébként, amit az iraki nyitójelenetről irtam megintcsak érdekes dolog. (A képen a szinek közt, ahogy világosodik ki, nincs tökéletes átmenet, hanem olyan kevés szinmélységűnek tűnik, mintha kb. 8 szinből állna. Szóval olyan digitális érzetű.) Számitógépen ugyanez a jelenség, de egy asztali dvd-n és tv-n egészen másképp kéne kinéznie...szerintem. Damien... erre tévedhetnél. Te szerintem kivülről tudod, annak hogy is kéne kinéznie. .)
0
2004. szeptember 18., szombat 19:01
Amíg nem régiókódmentesíted, addig nem. EzyDVD szerint csak 4-es régiókódú.
0