Keresés

KÉRDÉSEK

2004. szeptember 16., csütörtök 16:55
Karate Kid
0
2004. szeptember 16., csütörtök 16:45
Mi a címe annak a filmnek.....
Karatézni tanul a fiatal jó fiú az ősz szakállú kinai öreg mestertől, hogy legyőzze a gonoszt (hosszú piros köpenye van).
Egy macskától is tanul, ahogy az elbánik a kobrával.
Eddig azt hittem a részeges karatemester, de azt most megszereztem, és nem az.
Ha valaki emlékszik rá válaszoljon...
Köszi
0
2004. szeptember 16., csütörtök 16:18
Köszi, Xpress, ez a megoldás határozottan szimpatikus. Addig meg kiböjtölöm valahogy De Palma-barátom filmremeke nélkül...
0
2004. szeptember 16., csütörtök 16:00
Nem volt kedvem megkeresni a topicot, ahol előzőleg szó volt erről, úgyhogy bocs, hogy ide irom.
Sokak, akik megrendelték a Donnie Darko-t, jól tudják, hogy a Mokép előszeretettel "felejtette" ki a beigért és elvileg tartozéknak számitó füzetkét. Olvastam, hogy bár nem egy nyomdai remekmű (inkább fénymásolat?), többek kérésére pótolták (pótolták vagy csak igérték, hogy pótolják?). Úgyhogy Mindtower tanácsára hozzá hasonlóképp tettem, és felhivtam a Mokép-et. Onnan igaz átirányitottak egy másik számra, ahol egy hölgy, aki azt hiszem ügyintéző a Móképnál (vagy ilyesmi) azonnal szivélyesen felajánlotta, hogy pótolják a füzetet, csak adjam meg nevem, cimem. Hát igy is tettem. Ez volt kb. 3 hónapja (vagy több?), a füzetet pedig azóta is kapom...
Mint emlitettem, ha még csak egy papirfecniről is lenne szó, jár, mert a DVD kelléke, és most már csak azértis kiharcolom. A mokép nemtörődöm (vagy igérgető) hozzáállásával kapcsolatban pedig azt hiszem, már többek emelték fel a hangjukat.
Tudna esetleg valaki valami e-mail cimet, ami él is, mert nincs kedvem még nekem ráfizetni a telefonszámlával azért, ami jár.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 15:44
Field!
Amint jön a kiadónak a filmből, azonnal szállítanak nekünk is, és aki megrendelte akciósan, az természetesen akciós áron kapja majd. Többet sajnos nem tudunk mondani, mert mi sem tudjuk, mikor jön újra.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 15:38
Kedves Xpress!

Bő 1 hét után ismét nekifutnék a kérdésnek: mi a helyzet A HÁBORÚ ÁLDOZATAI-val?
Mint azt korábban megírtam, egy júliusi akcióban (emlékeim szerint tényleg az akció vége felé) leadott rendelésem óta a film az előrendeléseim között van lassan két hónapja: azóta egy szeptemberi akcióba is bekerült ugyanez a mű, még sem jutottam hozzá. Aggállyal tölt el, hogy egy másik netes cég ugyanilyen akciójában időközben ez a film már nem is rendelhető.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 11:35
Csak tegnap késő délután érkezett meg a film. Volt valami gond a gyártással, ezért csúszott a megjelenés. Hamarosan küldjük a csomagokat.
0
2004. szeptember 16., csütörtök 11:22
Kedves Xpress!

Itt is felteszem a kérdésem mert a film oldalán nem kaptam választ.
Mikor fogjátok küldeni a Kill Bill II. című filmet. A rendeléseimben már raktáron van! A renelési limit is jól van beállítva.
Egyébbként meg miért csúszott a megjelenés, tegnap már jó néhány helyen lehett kapni a lemezt?
Csak azért érdeklődöm mert szerettem volna a hétvégén megnézni a filmeket de így elég kevés az esély rá , hogy holnap megkapjam....:-((
0
2004. szeptember 15., szerda 16:35
A háromlemezes A Remény Rabjai c. film Magyarországi megjelenéséről érdeklődnék, hogy nálunk lessz-e, ha lesz akkor mikor?
KÖSZÖNÖM
0
2004. szeptember 14., kedd 21:08
Xpress: Mi az hogy hibás feldolgozás? A teljesitett rendeleseknel a legutobbi csomagom ijen statuszba kerult.

Kosz

PallR
0
2004. szeptember 11., szombat 0:23
Kedves Xpress!

Szeretném megtudni, hogy nálatok lesz-e a Depeche Mode - Devotional szimpla dvd? Elöre megköszönném az infót.
Üdv.
0
2004. szeptember 9., csütörtök 0:20
remélem ezek a pozitív változások mihamarabb bekövetkeznek.........

addig is HŰ vásárlótok:
ELM
0
2004. szeptember 8., szerda 22:51
Tőlem szokatlan hevességgel és indulattal már személyesen is elküldtem a sunyiba, ezért indította ezt az ámokfutást az előző percekben. Gyomláljuk és a jövőben is gyomlálni fogjuk. Most dolgozunk az új rendszeren, igaz a fórumra eddig nem jutott időnk, de ha a bolt többi funkciója majd jól működik, a fórumot is fejlesztjük egy kicsit - valószínűleg moderálási jogot is adunk majd a törzsfórumozóknak.
0
2004. szeptember 8., szerda 22:37
Xpress,

kérlek, könyörgöm, vmi moderálást próbálj már bevezetni az oldalon mert az utóbbi napok topic nyitogató őrületei meg ennek a faszkazetta axxa-nak a baromságai elveswzik a kedvem, és még sokaknak másoknak is, az egész Xpress-es hóbelebanctól.......

a prayer
ELM
0
2004. szeptember 8., szerda 22:14
Kedves Xpress!

Ezt az axxxa fedőnevű tagot nem lehetne leállítani valahogy? Én már nagyon unom a hülye reklámjait egy csomó topikban...
0
2004. szeptember 8., szerda 22:11
Ez mostmár tényleg felháborító!

Kedves akárki, aki nem tud értelmesen nyilatkozni!
Finoman fogalmazva: HÚZZ A BÜDÖS FENÉBE!
0
2004. szeptember 8., szerda 22:08
Kedves Xpress!

Ezt az axxxa fedőnevű tagot nem lehetne leállítani valahogy? Én már nagyon unom a hülye reklámjait egy csomó topikban...
0
2004. szeptember 8., szerda 20:25
Sziasztok!

Segítsen nekem vki illetékes lécci... a CYPHER hazai kiadása várható a közeli/távoli jövőben?

Köszi,
nbk
0
2004. szeptember 7., kedd 18:15
Ma jött meg az új akció legtöbb filmje, de A háború áldozatai nem volt köztük. Rákérdezünk, hogy mikor várható.
0
2004. szeptember 7., kedd 18:09
Kedves Xpress!

Mi van A HÁBORÚ ÁLDOZATAI című filmmel?
Ezt még egy júliusi kedvezményes akció keretében rendeltem meg. Akkor azt hittem, a kései rendelés miatt nem jutott belőle, de a film azóta egy másik akcióba is bekerült. Nekem viszont még mindig csak előrendelésben van, s mint olvasom az adatlapjánál, még mindig csak "jön". Mit csinál ez a Warner, minek hirdeti meg akciósan ezt a filmet (nem csak nálatok!) ha nincs is készlete belőle?
0
2004. augusztus 27., péntek 11:47
Engem az érdekelne, hogy tud-e valaki valamit az ALI c. Will Smith film hazai megjelenéséről
0
2004. augusztus 27., péntek 0:38
Hali !

Emlékszem hogy valamelyik témában valaki megemlitett pár HD kamerát , típust árat ilyesmi, mivel nem lehet keresni a fórumban  , én meg fél óra után se találtam meg ..... valaki megmondaná hogy hol találom azt a pár bejegyzést  ? :)

0
2004. augusztus 13., péntek 20:13
Remélem,hogy 1 hónap múlva öncsődöt jelentesz!
0
2004. augusztus 13., péntek 20:01
lemezeket árul, de csak ilyen fos noname fajtákat..
0
2004. augusztus 13., péntek 17:37
szinkronok és feliratok is ugyanazok vannak.
0