Nem volt kedvem megkeresni a topicot, ahol előzőleg szó volt erről, úgyhogy bocs, hogy ide irom.
Sokak, akik megrendelték a Donnie Darko-t, jól tudják, hogy a Mokép előszeretettel "felejtette" ki a beigért és elvileg tartozéknak számitó füzetkét. Olvastam, hogy bár nem egy nyomdai remekmű (inkább fénymásolat?), többek kérésére pótolták (pótolták vagy csak igérték, hogy pótolják?). Úgyhogy Mindtower tanácsára hozzá hasonlóképp tettem, és felhivtam a Mokép-et. Onnan igaz átirányitottak egy másik számra, ahol egy hölgy, aki azt hiszem ügyintéző a Móképnál (vagy ilyesmi) azonnal szivélyesen felajánlotta, hogy pótolják a füzetet, csak adjam meg nevem, cimem. Hát igy is tettem. Ez volt kb. 3 hónapja (vagy több?), a füzetet pedig azóta is kapom...
Mint emlitettem, ha még csak egy papirfecniről is lenne szó, jár, mert a DVD kelléke, és most már csak azértis kiharcolom. A mokép nemtörődöm (vagy igérgető) hozzáállásával kapcsolatban pedig azt hiszem, már többek emelték fel a hangjukat.
Tudna esetleg valaki valami e-mail cimet, ami él is, mert nincs kedvem még nekem ráfizetni a telefonszámlával azért, ami jár.