Keresés

KÉRDÉSEK

2004. augusztus 10., kedd 23:20
VID=VendégID

Nem fog segíteni, ha megváltoztatod a jelszavad, mivel a VID nem változik, és ugyanúgy be tudnak lépni a nevedben, ha tudják a VID azonosítódat. Sajnos ezzel nem sokat tudsz kezdeni.
0
2004. augusztus 10., kedd 22:36
A sólyomszigeti küldetés
(A Breed Apart)

http://us.imdb.com/title/tt0087001/

0
2004. augusztus 10., kedd 22:24
Halihó! Mi annak a filmnek a címe amiben Rutger Hauer játszik egy (talán) állatvédőt. Egy ritka madár tojását kell megvédenie egy fanatikus gyűjtőtől. Ennyire emlékszem. Na valaki?
0
2004. augusztus 10., kedd 20:49
Hol hol hát az adminisztráció -társasági adatok megadása,módositásánál.
0
2004. augusztus 10., kedd 18:41
Btw hol tudom megváltoztatni a jelszavam????? Lehet, h vak vagyok, de nem találom... ;]
0
2004. augusztus 10., kedd 18:36
Szerintem meg az a gond, h bejelentkezés után, ahogy én észrevettem, a VID=szám mindig azonos érték, szal bárki megjegyzi a számot, be tud jönni a nevemben. Xpress, tényleg mindig azonos ez a szám????? Miért nem a session_id-t használjátok az azonosításhoz???????
Mindenesetre megváltoztatom a jelszavam, hátha segít.....
0
2004. augusztus 10., kedd 18:06
Változtasd meg a jelszavadat, talán segít...
0
2004. augusztus 10., kedd 17:44
Xpress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már másodszor fordul elő, h egy kollégám szórakozik a nevemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lécci csináljatok már vmit, mer már nagyon unom!!!!!!!!!!!! És még az adatok megjegyzésére se kattintottam, ő más gépről, más IP-vel van fent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2004. augusztus 10., kedd 16:52
Kedves Xpress,

A cserevel kapcsolatban lenne egy kerdes. Most volt itt a futar es hozott filmeket , o mondta, hogy futaros rendelesnel nem kell visszakuldeni a hibas dvdt hanem amikor hozza a cseret akkor neki kell adni a rosszat. Ez tetszetos megoldas, viszont ilyenkor elegendo egy e-mailt kuldeni, hogy melyik film hibas? (Szerencsere idaig se volt tul sok hibas film es remelem ezentul se lesz)
Koszi

waces
0
2004. augusztus 10., kedd 15:25
Xpress,

miért nem látható a rendelésemnél a törlés gomb? kb 5 film van félrerakva, a limit meg 10, szal tudnom kéne törölni..Miért nem tudom?

ELM
0
2004. augusztus 10., kedd 14:19
De nem arról a gépről léptek be :((((( ez benne a bibi...
0
2004. augusztus 10., kedd 13:33
Ha az "ismerj meg" opció be van kapcsolva, akkor arról a gépről bárki belép az xpress főoldalára, már bejelentkezett a nevedben.
0
2004. augusztus 10., kedd 11:44
Kedves Xpress!

Céges hálóról vagyok bent és mint kiderült, a kollégáim is automatikusan az én nevem alatt vannak bejelentkezve annak ellenére, h valójában be sem jelentkeztek :(((((((((((((( Kijelentkeztem, gondolván, ezzel megoldódik a probléma, de nem... ők továbbra is az én nevem alatt vannak bent. Hogy lehetséges ez?? Milyen security ez??? :((((((((((((( Légyszi nézzetek utána, mer nem szeretném, ha vki visszaélne a loginommal!!!!!!!!!!
0
2004. augusztus 9., hétfő 22:48
Tökéletes katona és a Országúti disco-ról van valamilyen info,idén még várható???
ezek is kinoweltes filmek voltak.
0
2004. augusztus 9., hétfő 22:28
Téves termékcsoporthoz soroltuk be a kiadványt. A Hellraiser 3. részét a kiadó kérésére levettük a kínálatból. Most már a kilistázott termékek között van. Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
0
2004. augusztus 9., hétfő 21:05
Milyen adathordozó rövidítése a PKT?
Ezt találtam az aktív rendeléseim közt:

Hellraiser 3. - Pokol a Földön (PKT) MEGJELENÉS: 2004. szeptember 14.
1 db.  

A többi helyén itt DVD áll...
0
2004. augusztus 9., hétfő 14:47
Köszönettel. Reménykedek, és várok
0
2004. augusztus 9., hétfő 8:51
Emlékeim szerint ez is a Kinowelt filmje volt, tehát várható, hogy az Intercom előbb-utóbb a LEGENDÁK KLUBJA sorozatban megjelenteti. Talán épp ez lesz majd a karácsonyi meglepetés. Ami azt illeti, valamelyik filmes magazin (talán a VOX) kb. másfél éve már tavaly év végére megígérte...
0
2004. augusztus 8., vasárnap 23:14
sziasztok. a Die Hard 3 Dvd megjelenésrő tudna valaki valami bíztatót mondani?
0
2004. augusztus 8., vasárnap 20:14
köcönöm szépen...
0
2004. augusztus 8., vasárnap 19:56
ha olyan erősítőd van amiben van dts dekóder akkor működni fog.. persze nem árt hozzá 5 hangfal, meg egy mélynyomó :)
0
2004. augusztus 8., vasárnap 13:31
Ah, noname: Most jut eszembe, hogy ersôsítô van a pincében. Ha csak erôsítôm van, de a spéci csiribiri lejátszom még mindig nincsen, a DTS fog már menni?
0
2004. augusztus 8., vasárnap 1:37
XPRESS, éjszakai műszak már megint?  :)
0
2004. augusztus 7., szombat 21:07
Xpress!

Mikor kerül fel az adatbázisotokba a Hegylakó? Nagyon érdekelne milyen lesz a DVD kiadás.
0
2004. augusztus 7., szombat 20:53
Hali

Nekem csak annyi lenne hogy lessz-e a Király visszatér c. filmből 4lemezes bövitett változat, és ha igen akkor mikorra várható ill. mikortol lehet előrendelni

THX
0