Ha van a kiadónak, akkor kedden, vagy szerdán lesz újra.
0
2004. augusztus 7., szombat 18:51
4792
xpress,
szörny rt.-ből mikor kaptok újra árut? sürgős lenne tudnom, mert jöv hétre rendeznem kell pár rajzfilmet, és ha nincs és nem lesz akkor más filmeket kell választnaom.....
thx ELM
0
2004. augusztus 6., péntek 20:17
17243
mármint kopácsolást? az van a filmben. jó hossssszúúúú ésssss haaaaangosssss kopácsolás.
0
2004. augusztus 6., péntek 19:39
411
aért kösz az infót:)
0
2004. augusztus 6., péntek 17:40
2774
a filmben az erőszak az üzenethordozó. túlzott, hiszen mint általában minden művészeti ág, ahhoz felkeltse a figyelmedet, túloz. elfogadom természetesen ha valakinek ez sok, én úgy érzem, hogy vettem az üzenetét.
0
2004. augusztus 6., péntek 17:01
4201
Én a Passiót, mint filmet rossznak tartom. Mint vallási film, nem tudom értékelni, mert nem vagyok vallásos. Én nem csak az erőszakot látom a filmben, csak túlzottnak, feleslegesnek tartom, és úgy érzem, hogy pont az erőszak miatt nem jut el nagyon sok emberhez a film üzenete, amit Gibson legnagyobb hibájának tartok.
0
2004. augusztus 6., péntek 16:39
1872
Kevés (és drága) lejátszó tudja a DTS-t stereoba átkódolni, elvileg akkor is jobb valamivel a hang, de a te esetedben valóban nem veszed hasznát a DTS-nek.
0
2004. augusztus 6., péntek 16:36
411
Akkor ha nincsen ilyen csiribiri lejátszom, se erôsítôim, csak egy egyszerû TV (nomeg a DVD-lejátszó), nem is veszem hasznát a DTS-nek?
0
2004. augusztus 6., péntek 13:58
1872
DTS comp. player-rel meg erősítővel nem csak kopogás hallható... Kb. úgy viszonyul a DD-hez a DTS mint a 64k MP3 a 128/256k-hoz.
0
2004. augusztus 6., péntek 13:55
411
A DTS-nek mi értelme?! Nálam nem hallani semmit, ha azt választom ki szinkronhangnak. Csak valami kopogást...
0
2004. augusztus 5., csütörtök 12:56
2774
egyetértek vele. sajnos sokan csak az erőszakot látják a filmben. pedig ez nem erről szól. csak sokan eleve lehúzták a filmet, merthogy nem szimpatizálnak a vallással, illetve a keresztény egyházzal.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 12:50
1185
Nos, én nem vagyok Pál, azonban egészen más módon közelítek a filmhez, - és úgy tűnik, a kereszténységhez, a valláshoz is - mint a hozzászólók többsége. A filmet mindenkinek joga van szeretni vagy nem szeretni, gond csak akkor van, ha a cikizés már nem a filmnek szól, hanem a vallásnak. Amúgy hadd tűzzek ide egy interjúrészletet az L.A. Weekly-ből, melyben sokatok kedvence, Mr. Tarantino beszél A passióról :
I loved it. I'll tell you why. I think it actually is one of the most brilliant visual storytelling movies I've seen since the talkies -- as far as telling a story via pictures. So much so that when I was watching this movie, I turned to a friend and said, "This is such a Herculean leap of Mel Gibson's talent. I think divine intervention might be part of it." I cannot believe that Mel Gibson directed it. Not personally Mel Gibson -- I mean, Braveheart was great. I mean, I can't believe any actor made that movie. This is like the most visual movie by an actor since Charles Laughton made The Night of the Hunter. No, this is 15 times more visual than that. It has the power of a silent movie. And I was amazed by the fact that it was able to mix all these different tones. At first, this is going to be the most realistic version of the Jesus story -- you have to decipher the Latin and Aramaic. Then it throws that away at a certain point and gives you this grandiose religious image. Goddamn, that's good direction!
Elnézést az angolul nem tudóktól, de hosszú az idézet ahhoz, hogy lefordítsam. A lényeg: ő is észreveszi a filmben azt, amit én és még jópáran észrevettek.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 1:13
450
Oscar-esélyes a legjobb topic beszólás kategóriában!
0
2004. augusztus 5., csütörtök 1:13
450
Ja igen :)))) Ezt a mondatot is beleírtam, aztán mégis kitöröltem volna? Na mind1, a lényeg, hogy egyre gondoltunk.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 1:12
450
Ja igen :)))) Ezt a mondatot is beleírtam, aztán mégis kitöröltem volna? Na mind1, a lényeg, hogy egyre gondoltunk.
0
2004. augusztus 5., csütörtök 1:12
450
0
2004. augusztus 4., szerda 17:05
849
a skinhead bemegy a kegytárgyboltba, hogy vegyen egy keresztet. az eladó készségesen kipakolja elé a választékot. barátunk nézelődik, válogat, csóválja a fejét, majd megszólal: - mondja, olyan nincs, amelyiken nincs akrobata?
:-)))
0
2004. augusztus 4., szerda 16:09
38
Köszi a felvilágosítást, csak annyi pontosítást, hogy a mostani kamerák szélesvásznúak, de vannak olyan hardcore rendezők/operatőrök, akik 4:3-assal dolgoznak eleve. :)
Áron
0
2004. augusztus 4., szerda 13:19
487
"- Szent Biblia (bővített változat)"
Bazz, itt estem le a szekrol a rohogestol :DDDD
0
2004. augusztus 4., szerda 13:09
14
:))
Csak viccelődjetek ilyen dolgokkal, aztán majd megint megjelenik Soknevű Pál (amadeus, noname1, Giovanni, Benedek stb.) barátunk és lesz nektek "nemulass". :)
0
2004. augusztus 4., szerda 10:54
4792
én azért hiányolok ebből a fenséges gyűjteményből egy kis szenvedő jézus szobrot, olyat amit a weta csinál............
;)
0
2004. augusztus 4., szerda 10:32
2774
és mindez egy kereszt alakú díszdobozba csomagolva :))
hol lehet előrendelni? :)
0
2004. augusztus 4., szerda 10:29
4792
:))))
0
2004. augusztus 4., szerda 2:28
4201
A passió "szenvedj Te is mint Jézus" díszdoboz tartalma:
- a film cenzúrázatlan változata ( +10 perc, +10 liter vér ) - a film Ultra-HD változata, amelyben a nyílt sebek még jobban kivehetőek, a vér színe még vörösebb (digitálisan feljavítva) - Mel Gibson audiókommentárja (arámi nyelven, latin felirattal) - a stáblista végén megemlékezés azokról, akik a film közben rosszul lettek és/vagy elhaláloztak (John Debney 20 percnyi vadonatúj zenéjével) - szöges korbács - vérrel átitatott kendő - 2 hatalmas szög + kalapács - töviskorona (méret: XL) - Mel Gibson jobbkezének élethű másolata - Szent Biblia (bővített változat)