Keresés

KÉRDÉSEK

2004. augusztus 4., szerda 1:07
nézem, hogy mitől ilyen drága ez.. ez a templomi csomag. 50-szer van benne a film :) gazdag egyházmegyék osztogathatják a híveknek :))
0
2004. augusztus 4., szerda 1:01
Xpress, ez a röpke 1049 dolláros kiadvány mikortól előrendelhető nálatok? ;))))))
0
2004. augusztus 4., szerda 0:59
Amerikában valamilyen érthetetlen oknál fogva népszerűbb a FS verziójú DVD (gondolom az agyuk nem képes dekódolni a szélesvászon fekete csíkjait :))) - na jó, ez gonosz volt), de a legritkább esetben adják csak ki így, 99%-ban van egy WS relase is. Hogy ez miért jó? 1ébként legjobb tudomásom szerint a mozifilmes kamerák eleve szélesvászonra vannak kalibrálva - ha belenézel a DVD-k extra rovatába, akkor biztosan találsz olyan werkfilmet, ahol mutatják a kamera képét. Más kérdés, hogy az operatőrök már úgy komponálnak, hogy beállítják a safe border-t, és így azt is látják, hogy a PS után kb. hogy fog kinézni a kép.
0
2004. augusztus 3., kedd 23:38
a szélesvászon az eredeti
0
2004. augusztus 3., kedd 22:58
A Hidalgo (magyarul a tűz óceánja) c. filmről lehet már tudni valamit?
Mert az amazonon widescreen verziót árulnak, a hivatalos weboldalukon meg öles betűkkel hirdetik a fullscreen verziót.

Tényleg: ilyenkor melyik az "eredeti"? Tehát milyen kamerával vették fel?

Mert a mozikban szélesvászonnal ment, csak azt honnan lehet tudni, hogy a mozikban csonkították meg (levágva alul-fölül az eredeti képet), vagy a fullscreen dvd-verziót csonkították meg (levágva jobb és bal oldalt a képből).

Egyáltalán, ennek mi értelme, tudja valaki?

Ugyanilyen problémám van a Paycheck-kel is, abból is jött ki mindekettő verzió, egyelőre nem itthon...
0
2004. augusztus 1., vasárnap 19:00
Tisztelt Xpress!

Egy előrendelésben felvett Halálosabb Iramban című film megérkezése mikorra várható? Köszönöm
0
2004. július 31., szombat 15:25
Kedves Xpress!

A Smallville harmadik évad még ez év végén megjeleni a tengerentúlon, de itthon mikor jöhetne ki?

elképzelhető, hogy ezúttal nem várják ki a tv2 csigalépéseit?
0
2004. július 30., péntek 18:14
Hopp, ez hogyan kerülte el a figyelmemet?!
Kösz, "field" !
Ennek a filmnek a hangulata volt, ami annak idején megfogott, bár ennél vannak sokkal jobb alkotások ebben a műfajban, de szerintem Carpenternek is voltak sikeresebb művei.
Persze, erről inkább a horror-rajongók tudnának bővebben...  :)

"the lawnmower man" !
KJF. Székesfehérvár. Kommunikáció-szak, szakirány: TV (de, már befejeztem azóta..)
Sok jelentősége nincs, legfeljebb az érdeklődés irányához ad némi támpontot, ezért gondoltam feltüntetni.
0
2004. július 30., péntek 17:45
http://www.dvdextra.hu/hir.php?oid=T9019200391f0c095969c98e977ae75b;cmssessid=eausvptcvb4jq69fdh1ikvhgc7
0
petrov:

írod: tanulmányok: média
ezt nem konkretizálnád véletlenül? márcsak érdeklődnék, hogy elte, bkf stb.. vagy mit/hol tanulsz..
thx
0
A közeljövőben megjelenik a film DVD-n a DVD Extra tudósítása szerint, a THEY LIVE! című Carpenter-művel egyetemben.
0
2004. július 30., péntek 17:32
Horror-guruk (Jamamura pl.) !!!
Tud-e valaki a "Prince of darkness" (A sötétség fejedelme) c. 1987-es John Carpenter filmről illetve annak DVD kiadásáról?
Nekem VHS-en van, de nagyon régi.
0
2004. július 30., péntek 11:22
Xpress! A Willow és a Crow 1. nekem is régi vágyam... Tényleg nincs semmi remény???
0
2004. július 30., péntek 10:16
Willow, Crow 1., Dragonslayer? Ezekről lehet tudni vmit? Amazonról (R1) lehetne, de ugye hát a magyar felirat...
0
2004. július 29., csütörtök 19:03
A Final Countdown-ot nem tervezi valaki megjelentetni?
0
2004. július 29., csütörtök 10:45
Ne vedd szó szerint.
0
2004. július 29., csütörtök 10:19
Xpress: Köszi a választ már adom is le a megrndelést.

PallR
0
2004. július 29., csütörtök 4:41
"rá 2 hónapra leakciózzták és hát a hajamat téptem"

Szerintem hülyeség, de ha neked jólesik...
0
2004. július 29., csütörtök 0:35
PallR:

Én megértelek, én is jártam úgy, hogy megrendeltem egy filmet - mert féltem, hogy nem lesz majd többé kapható - rá 2 hónapra leakciózzták és hát a hajamat téptem. De arra gondoltam más akciós filmen "megspóroltam" az árát.
0
2004. július 28., szerda 22:23
Kedves PallR!
Csak az biztos, hogy a kiadók eddig nyilvánosságra hozott akcióiban egyik film sem szerepel, tehát a közeljövőben nem várható akciós áron egyik kiadvány sem.
0
2004. július 28., szerda 21:33
Szeva

Kell meg akarom venni, de nem akarom hogy mire kezhezveszem addigra olcsobb leakciozzak, mert az elrontja magat az atvetel oromet is.
Tehat gondoltam egy kerdest meger, ha vaalszolnak ra akkor jo ha nem teszik az is jo

PallR
0
2004. július 28., szerda 2:26
PallR: Egy jótanács:

Ha kell, vedd meg! Ha nem kell, ne vedd meg (még akciósan se)! Ilyen egyszerű!
0
2004. július 28., szerda 0:37
Xpress: Tudom hgo yköcsög a kérdés de azért felteszem:
Az alábbi kiadványokból várható a közeljövőben valami akció? utálnám hog ymost megrendelem őket és mire átveszem a posta balfaszkodása miatt addigra már olcsóbban vannak az adatbázisban.
Kösz ha válaszoltok.

PallR

Mátrix - Forradalmak (2 DVD) (DVD)  
Amerikai pite 3. - Az esküvő (DVD)  
Terminátor 3. - A gépek lázadása (2 DVD) (DVD)
0
2004. július 27., kedd 12:07
Hát ez mesés hír!!!! Végre-végre-végre!!!!

Még jöhetne télleg a Stargate, Thing, Seven, (Back to the future újra... :D )
0
2004. július 27., kedd 11:26
Kedves Xpress!

Szeretném megkérdezni hogy miért nem adták ki nálunk DVD-n : Ha eljön Joe Black, vagy a Szerelmes Shakespeare-t? Sokszor olvasom hogy kevesen vennék ezért nem jelentetik meg stb,szerintem itt nem erről van szó,illetve ha igen akkor nem értem hogy ilyen mint Lugosi Béla főszereplésével a Dracula és más szuper produkciók annyira megéri hogy sor áll az üzlet előtt hogy megvegye?
Véleményem szerint itt nem a vásárlók igényét nézik hanem valami agyament marketing igazgató vágyálmai után mennek.
Arról nem is beszélve hogy ha írok levelet valamelyik kiadónak még választ sem kapok,Pl Intercom.
Sziasztok:Jajli
0