Keresés

KÉRDÉSEK

2004. július 19., hétfő 9:31
Szeretnék érdeklődni,hogy a Passió augusztus 31-én itthon is megjelenik?????
0
2004. július 19., hétfő 2:15
De egyszerűen a keresőnél is sikerrel járhatsz, csak a cím helyett az alkotóhoz kell tenni a pontot.
0
2004. július 19., hétfő 2:14
Javaslat: belépsz egy Jackie Chan film oldalára és rákattintasz Jackie Chan nevére a szereplők közt és láss csodát!
0
2004. július 19., hétfő 2:12
Hello mindenki. Igazából én csak XPRESS-től szeretnék kérdezni, úgyhogy remélem eljut hozzájuk az üzi. :)
Szeretném lekérni az összes INNEN megrendelhető JACKIE CHAN filmek listáját. Meg tudnák írni valahogy. Ezer köszönet.
Addig is: a DVD és XPRESS a király!
0
2004. július 19., hétfő 1:50
Én a régiófüggetlen Pioneer lejátszómat innen rendeltem meg. Tudom ajánlani.
0
2004. július 19., hétfő 1:44
Ha a cucc a gyári leírás szerint frissíthető firmware-rel rendelkezik (olyasmi, mint az ámítógépeknél), akkor csak rákeresel a neten a megpiszkált firmware-re (garancia ugrik :))) ), feltöltöd (imádkozol, hogy sikeráljon) és máris nézheted...
0
2004. július 18., vasárnap 22:56
sutter, jamamura és nagy "R1"esek! :)

megjött életem első r1es csomagja(láthattátok a te dvd gyűjteményed topicban..), számítógépen meg is tudom tekinteni, de én rendesen házimozin szeretném nézni. Az lenne a kérdésem, hogy "hogy lehet egy dvd lejátszót régiófüggetleníteni"?Illetve, hogy ti hogy oldottátok meg ezt a problémát

előre is köszi
LM
0
2004. július 17., szombat 20:50
Valószínű, hogy akkor nem titeket, hanem a MMarkt nevű mammutcéget látták el a szállítmány fennmaradó részével, ugyanis ott hegyekben áll a fent említett film - hasonló áron.
0
2004. július 17., szombat 20:48
lopóstás :))) Nagyon jó szójáték! És csak keményen! Nehogymá' egy ilyen enyveskezű hollófutár rontsa a ti hírneveteket is (a postának már mind1)...
0
2004. július 17., szombat 18:38
A film valóban megjelent két éve magyar felirattal a régiónkban, de hazai forgalmazásra nem került. Ha emlékeim nem csalnak azért, mert a dalszövegek alatt nincs magyar felirat, ez pedig erősen csökkenti egy musical piaci értékét.
0
2004. július 17., szombat 18:18
Kedves Xpress.Most itt is próbálkozom feltenni a kérdésem,ezért kérlek itt válaszolj.
Nos a kérdésem az lenne, hogy lehet az ,hogy a Hello Dolly musical-t lehet kapni eu-ban magyar felirattal itthon meg nem? Én nagyon szeretném már régóta megvenni,az amazon.uk,vagy amazon.de-ről nem merem megrendelni,ill nem is tudnám,de ha kiadták akkor miért nincs nálunk?A magyar felirat rajt van.akkor mi lehet az ok?Kérlek segíts nekem.Köszi a válazt:Jajlis
0
2004. július 17., szombat 18:01
steviejay: a feladott csomagok számához képest nem tűnik el olyan sok csomag, ami azonban eltűnik, az jellemzően az ország egy-egy gócpontján tűnik el. Megnéztem a "történelmedet" és valóban döbbenetes, hogy tavaly két csomagod veszett el a postán, idén pedig sorozatban az utolsó ötnek nincs eddig nyoma. Sajnos ebből arra lehet következtetni, hogy a Te környékeden "dolgozik" egy lopóstás. Minden küldemény után nyomoztatunk és a gócpontokról a legmagasabb szinten tájékoztatjuk a postát, hogy ott komolyabb vizsgálatokat kezdjenek, mielőtt a nagyobb nyilvánossághoz fordulnánk a probléma miatt.
Sajnos úgy tűnik, hogy míg nagy általánosságban gond nélkül működik a posta, országosan mindössze öt-hat enyveskezű alkalmazott komolyan veszélyezteti mind a posta hírnevét, mind pedig a csomagküldő cégek működését. Mindenesetre ha egyszer sikerül bármelyik lopóstás nyomára bukkannunk, olyan polgári pert zúdítunk a nyakába, hogy még az unokája is kártérítést fizet majd.
0
2004. július 17., szombat 16:57
Nekem eddig 8-ból 8 megérkezett... A DVDfutár-tól 1-ből 1. Nem a célállomáson lehet a hiba inkább?
0
2004. július 17., szombat 16:49
Kedves Xpress!!
Megtudnád mondani nekem, hogy miért nem kapom meg a Tőletek rendelt filmcsomagokat? Elég bosszantó, hogy a múlt év nyara óta a tizenvalahány rendelésem közül csak kettőt kaptam meg, a többi valahol úton van. Érdekes, mert a konkurrens DVD Futártól mindig megérkezik max. 2 napra. Tudom, hogy nem sokat tudtok tenni az ügyben, csak egy utónyomozást lehet indítani, hogy hol akadt el a küldemény. Kivel akarnak kitolni, Veletek vagy velem?
Nem lehet, hogy a küldemény megnevezését kellene módosítani, és akkor egy másik elosztóhelyre kerülne, és akkor talán megkapnám én is?
Üdv!
0
2004. július 17., szombat 2:23
Úgy legyen!:] De megteszi a feliratos is....
0
2004. július 17., szombat 1:51
Biztosan új kiadás készül,amin már MAGYAR SZINKRON is lesz:DDDD
Álmodozni jóóóóóóóóóóó:))
0
2004. július 17., szombat 1:35
Erre nagyon kíváncsi lennék én is!
0
2004. július 16., péntek 20:23
Régóta lesem, vajon mikor jelenik meg ismét a Twin Peaks 1. évad.
Úgy tudom, lassan már a 2. is várható és sehol az utánpótlás az 1-ből  :(
Van valami híretek erről?
0
2004. július 16., péntek 13:07
Az Egy csodálatos elme nem érkezett be a kiadóhoz az akció elejére, ezért csak a "maradékból" kaptunk összesen 2 darabot. Minden pillanatban várható, hogy befut a kiadóhoz a új szállítmány, de ha csak az akció után érkezik meg, az előrendelőknek akkor is az akciós áron küldjük majd.
0
2004. július 15., csütörtök 23:27
Én is szeretnék választ kapni, lécci, lécci :))))
0
2004. július 15., csütörtök 21:04
köszi a választ.

0
2004. július 15., csütörtök 16:37
Hmmmm :-~
0
2004. július 15., csütörtök 16:22
Bocs, eddig nyomoztuk, hogy mi történt. Megoldódott egy rejtély. Miközben veled beszélt a kolléganőnk, véletlenül egy másik azonos nevű (csak eltérő keresztnevű) vásárlónknak rendelte meg a csere-lemezt, és futár azt ki is vitte. Csodálkozott is az illető, mondván, hogy neki nem kellett csere, mi pedig nem tudtuk, hol a hiba.
Elnézést, már ment neked is a levél a csere-visszaigazolásról.
(A dolog pikantériája, hogy az illető, akihez kivittük a Te cserédet a Warnernél dolgozik, így valóban érthetetlen volt, miért szeretne cseréltetni egy Warner filmet :) )
0
2004. július 15., csütörtök 15:52
Én nem kapok választ??? :(((
0
2004. július 15., csütörtök 15:42
Ifjú Sherlock a régiónkban már megjelent magyar felirattal. A magyar forgalmazó valószínűleg éppen az ifjúsági filmeknél elengedhetetlen szinkron hiánya miatt nem sietteti a behozatalt.
A Tombstone egyelőre nem szerepel a kiadó közeli terveiben.
0