Keresés

KÉRDÉSEK

2004. július 9., péntek 11:52
Hát basszus, ilyet még nem éltem! Tegnap kaptam meg a Pearl Harbor DVD-t, most bontottam ki, és mit látok? A film lemez hiányzik, csak az extrás lemez van benne, ráadásul nem is két lemezes tokban, hanem szimplában! Más is tapasztalt ilyet?
0
2004. július 9., péntek 9:08
Örülök, hogy valaki el tud menni szabira, kellemes kikapcsolódást kívánok. De az egész "stáb" off-line? Nincsenek frissítve az új filmek... Pedig olyan jó volna böngészni... Nem?
0
2004. július 8., csütörtök 16:25
Még a posta is megjött, amit tegnap adtak fel!!! :-))))
0
2004. július 8., csütörtök 15:54
No megjött a csomag :o))))))
0
2004. július 8., csütörtök 14:25
Mekem is bekerült magától 3 film a kosaramba.
Amint látom nem egyedi probléma, hiba van a mátrixban? :)
0
2004. július 8., csütörtök 11:23
Mi is felvehetjük veled a kapcsolatot? :)

Egyébként az oldal alján van egy email cím, fent pedig egy kis bekarikázott (i), amelyre kattintva még telefonszámot is kapsz.
0
2004. július 8., csütörtök 9:44
Hoi!
Te legalább kaptál valamit... émmég mindég várom (Rendeltetett július 5-én hi-hi)
De én biztos nem fizettem volna ki
0
2004. július 8., csütörtök 9:38
Uffff. Én már harmadik napja várom a futárt... :( de valahogy nem akar jönni. De ha tényleg ilyen sok a teljesítésre váró rendelés, akkor tovább várok! (Bár nem teljesen értem, mé nem vesznek fel több embert??)
0
2004. július 7., szerda 19:18
Hurrá, végre valaki nyaral!
De remélhetőleg, ha már kapunk válaszokat, nem a rendelést teljesítők mennek szabira, bár az nekik is jár, ugyebár!
Nos, a kérdés: Szerelem hitetleneknek c. film megjelnik-e nálunk is, s ha igen várhatóan mikor?
Kánikula nélküli szép napot! :-))
0
2004. július 7., szerda 16:13
Tisztelt xpress.hu bt! A mai napon megkaptam július 5.-i rendelésemet.A 3db rendelt filmből a csomagban csak 2db volt. A számlán 3db szerepelt és annyit is fizettem ki.Kérem ebben az ügyben vegyék fel velem a kapcsolatot,én nem ismerek más elérhetőségüket.Tel:56/414-731, mobil:30-565-3110.KUTI-KER 2003 KFT.Köszönettel:Kuti Tamás.
0
2004. július 7., szerda 14:27
Na közben megjött az e-mail 'XPRESS.HU - Úton a megrendelés'.
0
2004. július 7., szerda 14:02
Oh, én is erre gondoltam. Csak reméltem, hogy még - ha a Magyar Posta is úgy akarja - péntekig kézhez kapom a T2-t.
0
2004. július 7., szerda 13:48
egy titka van csupán...sajnos most nagyon feltorlódtak a teljesítésre váró megrendelések és csomagküldések...hozzám ma sétált be végre egy hét alatt a futár és épp hallottam,amint a mobilján mondja,hogy még 35 címe van..képzelheted szegényt,meg hogy mekkora arányú a futáros és a postai rendelési igény:))
0
2004. július 7., szerda 13:40
Nincs, mind van/volt raktáron vagyis félretetettem őket és ezekből rendeltem párat. A helyzet a következő az 5 db film amit rendeltem jelenleg feldolgozás alatt van másik 4 megmaradt film pedig a féretett termékek közt van és a maximum szállítható filmek limitje 10 db, de ez nem lehet a baj hisz már máskor is küldetem egyet ketőtt a félretett termékek közül és max. 1 napon belül fel is dolgozták.
0
2004. július 7., szerda 13:30
Oh mostanában nekem kb. 1 hétig voltak feldolgpzás alatt a filmek... Nincs benne olyan, aminek a szállítási ideje 1-3 nap?
0
2004. július 7., szerda 13:26
Egy kérdésem lenne, félretett termékek közül ráklikkeltem a 'Küldjétek a 2333 Ft-os Szuper áras filmeket' gombra majd még - rögtön utána - 2 filmet (Hult, T2) is hozzá dobtam a 'Küldjétek most' funkcióval és nos ennek már 2 napja és azóta is feldolgozás alatt van. Valaki tudna segíteni, hogy mit rontottam el vagy csak a sok megrendelés miatt késlekedik a postázása, mit tegyek? Állítsam kisebbre a küldhető filmek számát mert jelenleg 10 db de akkor lehet, hogy küldik a még félretett 4 filmet is.
0
2004. július 6., kedd 11:55
Változtattam a rendelési paramétereken és a változás után a rendszer ismét fel akarja dolgozni a megrendelésemet. Miért? Mer' a beállított egyszerre küldhető filmek darabszáma kisebb (nagyobb értéket má nemtok megadni) a félretett filmeknél?? ;)

Ha már feldolgozás alatt van a rendelésem, a biztonság kedvéért a megjegyzés rovatba beírtam, a raktáron levő filmekből mely filmeket tegyetek félre továbbra is (azaz nem küldjétek őket most!). Ha lehet, lécci olvassátok el a megjegyzést is (mer tegnap már feldolgoztátok volna a rendelést a mező elolvasása nélkül is!!!!)
0
2004. július 5., hétfő 13:34
Folyamatosan olyan filmek kerülnek a kosaramba, melyeket bele sem raktam!!!!
Kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalt-e ilyet!
0
2004. július 2., péntek 19:58
Kellemes dvd mentes kikapcsolodást.
0
2004. július 2., péntek 18:25
Kedves fórumozók!
Most néhány napig nem tudunk reagálni az itt feltett kérdésekre, lévén a szabadság szele minket is elért, így minden szabad energiánk - kollégáim minden szabad energiája - a rendelések teljesítésére megy el.
Ha visszatértem a szabadságból, természetesen megpróbálok válaszolni az addig felgyülemlett kérdésekre, de remélem nem viszitek túlzásba, mert nem szeretném az első munkanapomat 24 órás válasz-maratonnal kezdeni :)
Kérlek titeket, hogy a néhány napos hallgatás okáról szükség esetén tájékoztassátok esetlegesen türelmetlenkedő fórum-társasitokat is.
Nagyon köszönöm!
0
2004. július 2., péntek 16:14
Respect. Meg is jott kozben.
Mondjuk a kocsiba benezve visszza is vonom a kerdesem. Iradtlan mennyiseget kell kiszallitani (abszolute nem szamonkeres volt a kerdesem, csak erdeklodtem :) )
Meg a dugo ellen sajnos semmi nem ved :)
0
2004. július 2., péntek 15:01
Igen, ma. Sajnos a teleportálás technikája még nem adott, így az áruért el is kell menni, és el is kell juttatni a raktárba, ami a bedugult városban nem éppen egyszerű :)
0
2004. július 2., péntek 14:54
azaz ma... de mégis?...

Xpress.hu    7/1/2004 10:44:44 AM:  
A Universal filmek várhatóan holnap érkeznek.
0
2004. július 2., péntek 14:33
Kedves waces!
Előfordulhat. Jelenleg is a kiadók és a raktárunk között ingáznak a futárok. A hónap elején beindult akciók meg a 999 Ft-os akció egy kicsit betett nekik (nekünk). Türelmet kérünk, a futárok leterheltsége ezekben a napokban a szokásos tízszerese.
0
2004. július 2., péntek 14:29
Kedves Xpress,
Elofordulhat, hogy a futar ket napja nem talal ide? (OK, tudom akciok meg minden, de idaig max 1 nap volt a mail es a futar kozott)...
0