Keresés

KÉRDÉSEK

2004. június 30., szerda 21:09
Ha futáros szállításról van szó, akkor azért, mert a kollégák egy kicsit leterheltek a rengeteg akció miatt, és az adminisztráció előtt a rendelések teljesítésével foglalkoznak, ha postás rendelés, akkor pedig a banki, és postai átfutás miatt nincsenek még lezárva azok a rendelések.
0
2004. június 30., szerda 21:02
ja másik kérdés,csak érdekességként.....az aktív és a teljesített rendelések oldalán még van egy rakás,ami úton van jelzést kap,holott már házhoz érkezett 1000 éve....ez miért ilyen "lassú" átfutású adminisztráció?:)
0
2004. június 30., szerda 21:00
erre tippeltem én is,de kellett a megerősítés,amit én is köszi:)))
0
2004. június 30., szerda 20:53
xido: van olyan akciós film, ami beszállítás alatt van. A filmek többségéből ma kaptunk, de a Hulk és a Kapj el csak várhatóan pénteken érkezik újra. Mint írtuk az akció oldalán, előfordulhat, hogy a rendszer egyik-másik filmnél azt jelzi, hogy van raktáron akkor is, ha néhány napos beszállításra kell várni. Az akciós oldalon nem különül el az azonnal szállítható és az 1-3 napos szállítású státusz (ezt a jövőben módosítjuk majd). Úgy volt, hogy már tegnap jön új szállítmány a most hiányzó filmekből, de egy apró adminisztrációs hiba miatt csak pénteken tud megérkezni a szállítmány. Bocs, és köszi a türelmet.
0
2004. június 30., szerda 20:40
Kedves Xpress!

Közel 1 hete rendeltem a 999-es akciós filmkből,amik még mindig csak feldolgozásra váró rendelésként tűnnek fel az admin.oldalamon,pedig már egy ismerősöm hétfőn megkapta.....várólistán vagyok a sorrend miatt és még beszerzés alatt van esetleg az egyik tétel vagy mi a történet?:))
0
2004. június 30., szerda 18:56
Xpress!
OK. Minden stimmel.Természetesen a gubanc idején (amikor nem volt meg az egyéni kedvezményem, a teljesített rendelések listája, előrendelt film=STAR WARS TRILOGIA)rendelt 999-esek így már nem aktuálisak.Legyetek szívesek figyelmen kívül hagyni ill. törölni.Egyébként várakoztatva van. A 999-es filmeket újrarendeltem, nehogy cumi legyen belőle.Se nektek, se nekem.
Köszönom!
0
2004. június 30., szerda 16:40
ez az un whislist funkció vagy a kosárban egy "elteszem későbbre" funkció. xpress régóta ígéri :)
0
2004. június 30., szerda 16:25
Kedves Xpress!

Van-e arra lehetőség, hogy egyfajta saját listát lehessen összeállítani, de ez ne jelentsen automatikus megrendelést, illetve amennyiben úgy hozza a sors, tudjak belőle kedvem (és lehetőségem) szerint rendelni.
Sok esetben van olyan, hogy ahogy végigböngészem a listáitokat, megtetszik jónéhány film, de ha az adott pillanatban vagy nem kapható, vagy még várok a vásárlással, akkor előfordulhat, hogy egyet-kettőt elfelejtek mire legközelebb visszatérek (merthogy nem látogatok ide mindennap...).
Szerintem egy ilyen felület sokaknak lenne hasznos, s hosszútávon nektek is.
0
2004. június 29., kedd 17:02
Sziasztok!

Twin Peaks dvd-t hol lehet beszerzni, honnan lehet esetleg kölcsönözni?
Megvan valakinek?
Kérlek segítsetek!

Köszönettel: goran
0
2004. június 28., hétfő 12:03
thx for collaborating stackpointer
;)

és még megemlíteném kedves xpressnek a szintén elhnyagolt kérdést az AMARAY tokok ügyében.......
0
2004. június 28., hétfő 11:38
az lenne a kérdésem, hogy nem e lehetne e(jajj :) , hogy az olyan dvd kiadásokra mint pl a Legendák Klubjára vhogy egyszerűen is rá lehessen keresni, értem ezalatt hogy úgy rákeresni egyszerűen, hoigy az kiadja az összes legendák klubja terméket.Vagy van még pár ehhez hasonló "sorozat" azokkal is hasonlóképpen.....

Csak felhozom a kérést, mert van benne valami. Jó lenne pl. egy Disney rajzfilmek opció is.
0
2004. június 28., hétfő 11:31
Kedves kisgyupo!
Nálunk nem jelenik meg a Babylon 5. Ezeknek a megjelenési terveknek semmi közük a magyar dátumokhoz. A Harry Potter természetesen még lesz idén, DVD-n ugyanúgy világszerte egyszerre jelenik meg, mint eddig.
0
2004. június 28., hétfő 11:24
Xpress!

A http://dvd.index.hu/ (dvd center) oldalon az év végi Warneres megjelenésekről számolnak be. Szerepel köztük a Babylon 5 ötödik évad. Nálunk is kapható lesz? Vagy ezek a dátumok a kinti megjelenések?
Mert az előző 4-et már kint megvettem! És nem nagyon örülnék neki, ha most
kezdenék el kiadni! (na jó, kicsit örülnék) A Harry Potter is várható év végén?

Köszi
0
2004. június 27., vasárnap 12:48
Kodirado: Kétszer regisztráltad magad. Volt egy nagyon régi regisztrációd is, de azon eddig nem rendeltél. Lehet, hogy módosítottad az e-mail címedet, vagy valami hasonló történt, mindenesetre legutóbb ezen a régi regisztrációdon sikerült bejelentkezned, ezért nem láttad sem az egyéni kedvezményedet, sem pedig a korábbi rendeléseidet. Most módosítottunk egy kicsit a rgisztrációdon, úgyhogy arra kérünk, jelentkezz ki a rendszerből (a címoldalon mond azt a gépnek, hogy nem te vagy, aki vagy), majd az e-mailed és a jelszavad segítségével jelentkezz be újra. Elméletileg a régi regisztrációd jön majd elő.
0
2004. június 27., vasárnap 2:35
Tisztelt Xpress!
Tegnap este, amikor ellátogattam az egyik kedvenc oldalamra(persze, hogy
az Xpress az),különös meglepetés ért.A kezdő oldal ismeretlenként
köszöntött.Erre még sohasem volt példa.Az automatius felismerés bevolt kapcsolva.Bejelentkeztem manuálisan.Cím,jelszó elgogadva.A fő
oldal most már a teljes, becsületes nevemen üdvözölt, de alatta a már
összegyüjtött egyéni kedvezményem hiányzott.Ez egy
dolog.Megnéztem az adminisztrációs oldalt is.Az adataim rendben
voltak, de a rendeléseim(a már teljesített és az aktív{Star Wars
Trilogia})teljesen eltüntek,üresek.Most akkor mi a
szituáció.Bánatomban rendeltem három 999-es filmet.A hiba az én
készülékemben vagy a tiétekben van?
Várom mielőbbi válaszotokat.
Tisztelettel:kodirado@freemail.hu
0
2004. június 26., szombat 17:35
BTW, jól látom, hogy az Intercom árrobbanásban némi ármódosulás is bekövetkezett? Nekem pl. előrendelésben 2690 egy film, a főoldalon már 2990... Hogy is van ez???
0
2004. június 26., szombat 15:08
Kedves Xpress!

Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor a Universal is belép a Bomba ár!, Szuper ár! piacra a saját filmjeivel?
0
2004. június 26., szombat 13:07
Xpress,

az lenne a kérdésem, hogy nem e lehetne e(jajj :) , hogy az olyan dvd kiadásokra mint pl a Legendák Klubjára vhogy egyszerűen is rá lehessen keresni, értem ezalatt hogy úgy rákeresni egyszerűen, hoigy az kiadja az összes legendák klubja terméket.Vagy van még pár ehhez hasonló "sorozat" azokkal is hasonlóképpen.....

thx
LM
0
2004. június 25., péntek 22:13
srácok..kérdés....másik oldalon megrendeltem filmeket....még csak folyamatban lévő rendelésként van/volt jegyezve..kivettem a kosárból,ergo töröltem onnan...innentől már nem fogom megszívni,hogy mégis csöngetnek a filmekkel,mert már befutott hozzájuk a rendelés,még ha nem is teljesült a szállítás egyelőre?:)))...
0
2004. június 25., péntek 20:42
a budapest film mesélt róla, ha jól emlékszem. de ők mondanak mindenfélét: ígértek egy csomó animét is... :]
0
2004. június 25., péntek 20:41
Nem tudom melyik kiadóé a jog, és elég pesszimista vagyok, de azért gondoltam megkérdem: Idő urairól van esetleg valami információ? Egyszer régen mintha lett volna  valami ígéret, de azóta sincs semmi. :(
0
2004. június 25., péntek 20:20
OK, köszi, tehát a pilot rajta van a TWIN PEAKS-en, és talán egyszer megint lesz belőle szállítmány. De lesz-e szinkronos valaha, és ami a legfontosabb: LESZ-E FOLYTATÁS?
0
2004. június 25., péntek 15:44
Kedves Randy!

Egyelőre nincs lehetőség személyes átvételre.
0
2004. június 25., péntek 15:02
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy rendelésnél van-e lehetőség arra, hogy személyesen vegyem át a megrendelt filmet, filmeket?

Üdv
Randy
0
2004. június 25., péntek 14:25
Igazan nem szeretnek vitatkozni ,de szerntem az elso dvdn levo 0. epizod a pilot (ami dupla hosszusagu). Ez pediglen rajta van.
Vagy volt egy masik pilot? (Mert akkor hamu fejemre)
0