Keresés

KÉRDÉSEK

2004. június 25., péntek 14:21
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy rendelésnél van-e lehetőség arra, hogy személyesen vegyem át a megrendelt filmet, filmeket?

Üdv
Randy
0
2004. június 25., péntek 14:15
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy rendelésnél van-e lehetőség arra, hogy személyesen vegyem át a megrendelt filmet, filmeket?

Üdv
Randy
0
2004. június 25., péntek 14:14
Sziasztok!

Üdv
Randy
0
2004. június 25., péntek 12:31
A hétvégén felkerülnek az új akciók.
0
2004. június 25., péntek 12:30
A Twin Peaks-t nem kell kiadni újra, csak a kiadónak be kellene hozatni belőle néhány darabot az országba. Sajnos a Paramount forgalmazó-váltása miatt egy éven keresztül nem volt a stúdiónak képviselete, így az új képviselet most alig győzi pótolni a hiányokat.
A Pilot csak az amerikai piacon nem volt része a doboznak - ott más a jogtulajdonos.
0
2004. június 25., péntek 12:29
A Vissza a jövőbe trilógiáról sajnos nem tudunk semmit és a kiadó is csak reméli, hogy előbb-utóbb kapnak a filmből. A magyar piacra szánt lemez valószínűleg elfogyott mindenhol, az utánnyomásra pedig gondolom nincs kapacitása az angol központnak. Azért reménykedjünk.
0
2004. június 25., péntek 12:27
A Dark City-ről semmi hír, a City Hall elméletileg forgalomban van, csak egy ideje nincs raktáron a kiadónál. Valószínűleg lesz belőle azért még.
0
2004. június 25., péntek 12:25
1. Az Amerikai história X egyelőre nem szerepel a közeljövő terveiben. A New Line régi filmjeit jelenleg nem forgalmazzák a korábbi Kinowelt gondok miatt, de van rá esély, hogy belátható időn belül változik a helyzet (a New Line-nak sem érdeke, hogy több országban ne legyen jelen). Konkrétumok azonban még nincsenek. Ha lesznek, megírjuk, mondjuk a DVDEXTRA.HU oldalon :)

2. Az előrendeléseket úgy néz ki, minden esetben teljesíteni tudjuk. Néhány filmből vannak csak nagyon korlátozott készletek, de aki előrendelést adott le, azok ezekből is kapnak (kaptak). A Kapj el, ha tudsz például már elfogyott, most csak néhány szabad kópia van, a visszamondott rendelések miatt.
0
2004. június 25., péntek 8:56
Xpress, mikortól lehet majd előrendelni a július/augusztusi szuperár akciós árakkal a filmeket? Van egy-két jó cím köztük..
0
2004. június 25., péntek 8:42
Nem igaz. A pilot-al kezdodik ahogy kell.
0
2004. június 25., péntek 0:28
ja
Ha teljes lenne és a nagyfilm is megjelene ne adj isten a sorozaton szinkron azonnal megvenném annak ellenére hogy még nem láttam egy részt sem, de a Tűzz jöjj velem meggyőzött. :-)
0
2004. június 24., csütörtök 23:55
Hello!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Twin Peaks sorozatot kiadják-e újra DVD-n? Azt már feltételezni sem merem, hogy a folytatás valaha is megjelenik.
És még egy kérdés. Igaz hogy az első (bevezető) rész nincs is benne a díszdobozban? Valami jogi problémákról hallottam ezügyben.
0
2004. június 24., csütörtök 17:41
Meg tudná-e valaki mondani, hogy van-e esélye annak, hogy gyermekkori
kedvenc sorozatom az Alfa Holdbázis, illetve a Végtelen Határok megjelenésére
van-e esély DVD-n?A senditcom-on láttam, de nekem onnan elég macerásnak
tűnik a megrendelés.Köszi.
0
2004. június 24., csütörtök 16:53
Hello Xpress!

A Vissza a jövőbe trilógia újra piacra kerüléséről lehet tudni valamit?

A segítségeteket előre is köszönöm!
0
2004. június 24., csütörtök 14:39
Xpress!
Jogos a kérdés: American History X.
Még hozzátenném a Dark City-t, az egyszer már kiadott City Hall-t (Minden gyanú felett) is - hiszen nem kapok válaszokat...
0
2004. június 24., csütörtök 14:15
Xpress, ket kerdes:
1. Az ameriaki Historia X el mi a helyzet? Magyar megjelenés várható?
2. a 999 forintos akcióban aki elorendelt az mekkora esellyel marad le egy egy filmrol?

PallR
0
2004. június 24., csütörtök 13:04
Értem... Ez esetben viszont kissé megtévesztő a Jön! Jön! ikon, mert az ember azt hihetné, hogy majd egyszer elkezdődik az akció. Speciel ezzel lecsúsztam a Kapj el, ha tudsz-ról, vagy van még esély arra, hogy újabb adag érkezzen?
0
2004. június 24., csütörtök 9:33
Xpress, Kapj el, ha tudsz is lesz még?
0
2004. június 24., csütörtök 0:57
Folyamatosan megy, de új árut holnap délelőtt kapunk megint.
0
2004. június 24., csütörtök 0:52
Kedves Xpress!

Lehet, hogy én vagyok vak, de... Ez a 999 forintos akció mikor is indul???
0
2004. június 23., szerda 10:21
Igen, láttam. :)))
0
2004. június 23., szerda 9:48
Köszi :-)

Last Samurai: már aug. végén (friss infó a dvdextráról)!
0
2004. június 23., szerda 9:44
Szeptember.
0
2004. június 23., szerda 9:44
Augusztus vagy szeptember.
0
2004. június 23., szerda 2:49
jut is eszembe mászkálva összevissza....MGM nem kívánja itthon is végre bedobni a piacra a Pink Panther collectiont?:))
0