Keresés

KÉRDÉSEK

2004. június 21., hétfő 15:11
the exterminator
0
2004. június 21., hétfő 14:44
ismeri valaki azt a filmet ami olyan mint a terminator ,kb eggyidős vele de nem az az olasz film valami "steel" volt a címében tehát nem az
ebben sok terminátor van nő,férfi,öreg ember és nem tudom a címét valaki esetleg ? jah és nem mindíg tudni róluk hogy robotok csak ha pirosan világít a szemük.
0
2004. június 21., hétfő 12:07
-=KONTROLL=-

Várjuk...!!!
0
2004. június 21., hétfő 9:12
nemvan mit :-))) azér' vagyunk, nem???
0
2004. június 18., péntek 17:57
köszönettel
0
2004. június 18., péntek 17:27
Kérdésem: a kb. augusztusra beharangozott 2 lemezes, szinkronos Last Samurai megjelenéséről semmi konkrétum nincs még?
0
2004. június 18., péntek 17:25
ld: dvdextra... kb. dec-ben jön. már kész a film bővítése, most az extrákat forgatják...
0
2004. június 18., péntek 16:11
Sziasztok!
Kérdésem lenne,hogy mikor várható a Gyűrűk Ura bővített, és mit tartalmaz majd a díszdoboz?
THX
0
2004. június 18., péntek 12:02
Xpress!
Angliában július 9.-én adják ki DVD-n a WYATT EARP című filmet.
Lehet, hogy nálunk is megjelenik hamarosan?
Ha van infód, kérlek írj!!!
0
2004. június 17., csütörtök 0:49
Nekem az ausztrál kiadás van. Egyik sem mostanában jelent meg.
0
2004. június 16., szerda 22:11
már megjelent...............
kint usában.....
:))))
0
2004. június 16., szerda 19:30
Hello! Nemtom volt e már kérdés, de vki tudna nekem válaszolni emailben arra, hogy a Dark City meg fog-e jelenni valaha DVD-n?
0
2004. június 14., hétfő 23:32
megtörtént. elküldtem őket mindkét címre.
0
2004. június 14., hétfő 23:27
Emilezd el mégegyszer légyszi, mert nem találom!
0
2004. június 14., hétfő 23:24
Nem. Ha vége az akciónak, újra a régi áron lehet majd kapni. Új kiadásról egyelőre még semmi konkrétum nincs. Tavaly felröppent a hír, hogy idén év végén esetleg lesz extra változat az 1-es régióban (Paramount), de három éve mondják azt is, hogy a Blade Runnernek is jön új kiadása, aztán meg sehol semmi.
Persze biztos, hogy egyszer lesz új változat, de hogy valóban még idén, vagy csak jövőre, vagy már csak mondjuk egy új formátumon (a HD-DVD-re vagy Blu-Rayre is kell tartogatniuk nagy durranásokat) az teljesen bizonytalan.
0
2004. június 14., hétfő 23:24
kedves xpress.hu!

lennél olyan jó, s válaszolnál a leveleimre?

köszi!
0
2004. június 14., hétfő 23:08
mostmár valóban ott a mail, de eddig vártam rá......
:))))
thx
0
2004. június 14., hétfő 22:12
"Ennek az olcsóságnak semmi köze esetleges új kiadásokhoz..."

Kedves xpressz.hu! A Titanic esetében sem?
0
2004. június 14., hétfő 21:40
Kedves fűnyíróember!
A csomag elindult, és mail is ment. Légyszives ellenőrizd az e-mail címedet, hogy nem hibás-e!
0
2004. június 14., hétfő 21:37
Xpress,

a csomagot elvileg elküldtétek?mert emailt nem kaptam róla?
0
2004. június 14., hétfő 20:43
LouiS: június végéig él a mostani akciók többsége, utána valószínűleg lesz egy kis "pihenő" az akciók terén.
Ennek az olcsóságnak semmi köze esetleges új kiadásokhoz, vagy joglejáratokhoz. Ezek egyszerűen régebben megjelent filmek, amelyekhez kitaláltunk akciókat. Bár sokat keresni nem lehet vele, nekünk jó, mert jó reklám mind a cégnek, mind a DVD-formátumnak, a vásárlóknak is jó, mert sokan nem engedhetik meg maguknak a drága új kiadásokat, mégsem kényszerülnek kevésbé minőségi kiadványokra, vagy reklámokkal megtűzdelt újságmellékletekre (tisztelet a kivételnek), és a kiadónak is jó, hiszen újra a figyelem középpontjába kerülnek érdemtelenül elhanyagolt filmek (lásd: Az ördög ügyvédje, A mélység titka, A muzsika hangja, Mindhalálig zene stb.), és az akciónak köszönhetően új híveket szerezhetnek a DVD-formátumnak.
0
2004. június 14., hétfő 20:30
Kedves Xpress!

Minden héten számíthatunk újabb "olcsó" akcióra? :) Ezt már nem lehet anyagiakkal bírni! :))))))

Más kérdés: ez a hihetetlen olcsóság a kiadók részéről annak tudható be, hogy a filmek új kiadása közeleg, esetleg szinkronnal és egyéb nyalánkságokkal? Vagy pusztán joglejárat?
0
2004. június 14., hétfő 14:34
asszem a blow is kinowelt volt. lehet, h. majd vki átveszi (ha még nem vette át senki)
0
2004. június 14., hétfő 14:06
?????????
0
2004. június 14., hétfő 13:13
Miért jó az, ha mindenki már a DVD-t várja a mozipremier időpontjában??? :)

Hát, ez nem az a tipikus hollywoodi film, ami tutkó 6 hónap múlva megjelenik. Lehet, hogy nem arat osztatlan sikert idehaza.
Egy szőke picha pl. állandóan felröhögött, amikor a vásznon repkedni kezdtek (tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy egy kínai sráccal volt - lehet, hogy azért nem vágta nyakon, mert még nem siekrült hanyattdönteni?).
Na mind1, a sztori nekem annyira nem jött be, Maggie Cheung alias Repülő Hó halálra idegesített, de képileg gyönyörű film volt, végre valaki tudja, mire való a kamera, Tony Leung pedig mindenkit lejátszott a vászonról.
0