ezt én is támogatom! sehol sem lehet amaray tokot kapni. néhol látok amaray formába öntött utángyártott tokokat, de azok rettentően gagyik. biztos vagyok benne, hogy sokan vennék ha kapható lenne valahol!
0
2004. május 28., péntek 13:54
4792
Xpress, és minden hozzáértő!
Miért van az, hogy minden új filmnél már majdnem száz százalékig nem a régi hagyományos jó minőségű Amaray tok van, hanem valami újfajta noname xar?
Mivel sok ilyen DVD tok problémna van másoknál is ami már volt is itt téma, csak felvetésként feltenném, hogy Xpress, miért nem tartasz raktáron üres jóminőségű Amaray dvd tokokat, amiket mindenki innen is meg tudna rendelni? Külföldről jó áron be lehet szerezni, 100as vagy 200as csomagokban, ami egy embernek nagy mennyiség, de mint Xpress sztem megérné, és tőled meg tudná mindenki rendelni amennyi kell neki.
thx LM
0
2004. május 27., csütörtök 19:51
2405
Hát én futárral szoktam kérni a kiszállitást, de annak ellenére az adminisztrációs oldal nem frissül gyorsabban... :o)
0
2004. május 27., csütörtök 19:42
1872
Nekem eddig 6-ből 6 csomagot kézbesített sikeresen a posta, általában a feladást követő napon itt volt, 1x 1 hetet késett. Persze az első elveszett csomag után nekem is megnyúlna a képem...
0
2004. május 27., csütörtök 19:15
19
Tudod kicsit ciki ,mert ezt a csomagot egyszer már megrendeltem amit a mélyen tisztelt posta /valahol jóóóó mélyen tisztel/ ...elhagyott:) , de köszi...no para :) Már érdemes volna bevezetni a futárszolgálatot vidékre is. Nem drágább, de 100X biztonságosabb lenne nekünk vevőknek és az xpress-nek is. ..nem beszélve a sebességről.
0
2004. május 27., csütörtök 19:08
1872
Nálam az utolsó rendelésnél már akár az xpress 1% kedvezménye is érvényesülhetett volna, ha a posta naprakészebb.
0
2004. május 27., csütörtök 18:58
1872
Hah ha 1-2 hét volna, de a magyar posta gyakran 1 hónapot ül a pénzen!
0
2004. május 27., csütörtök 18:51
2405
Suti: ne parázz, általában az átvétel után 1-2 héttel módosult kézbesítettre :o)
0
2004. május 27., csütörtök 15:24
19
Kedves Xpress!
Az adminisztrációs oldal hogy frissül, automatikusan? Azért kérdem, mert egy általatok május 17-én feladott csomag még mindig úgy szerepel hogy feladva/elküldve, de ezt már május 19-én átvettem.
0
2004. május 27., csütörtök 14:36
324
Kedves Xpress! Érdeklődnék hogy esetleg utólag lehetne-e futárszolgálattal kérni a filmeket amiket rendeltem, mert ha eddig nem kerültek feldolgozásra a filmek akkor több mint valószínű, hogy a hétvégéig már nem érkeznek meg postán!
0
2004. május 27., csütörtök 13:23
324
Érdeklődnék hogy az "első" szállítmány mikor van nálatok mert a filmek még mindig a feldolgozás alatt álló termékek között figyelnek?
0
2004. május 27., csütörtök 11:17
2405
Igen, Gregorian a csapat neve. Masters of Chant I-III. az albumaik cimei :o)
0
2004. május 27., csütörtök 10:54
324
Hát erre most mit mondjak? :-((( Szándékosan rendeltem két db-ot DE NEM KÜLÖNBÖZŐ IDŐPONTBAN! Egy kedves barátom megkért hogy neki is rendeljem meg! De egyébként itt a fórumon is említettem már hogy ugyanabból a filmből kettőt rendeltem! Egyébként meg az adminisztrációban én is láttam hogy kettőt rendeltem ugyanabból a filmből és ha nem szándékos lett volna akkor töröltem volna az egyiket. Gondoltam erre is hogy ezért nem küldhetitek, és ezért hívtam a telefonszámotokat, de egész nap senki nem vette fel! Azért köszönöm szépen, és reménykedem hogy még a hétvégéig eljut hozzám a film!
0
2004. május 27., csütörtök 10:31
Moderátor
7449
Kedves Penge! Valószínűleg azért nem ment el a csomag, mert egy filmből két különböző időpontban két példányt kértél. Ilyenkor a kollégák telefonálni szoktak a megrendelőnek, hogy tévedésből kéri-e duplán a filmet, vagy sem. Ezek szerint nem értek el telefonon. A beírásodból úgy látom, hogy szándékosan kértél két példányt a filmből, ezért szólok a feldolgozó kollégának, hogy ma az első szállítmánnyal induljon útnak a csomag.
0
2004. május 27., csütörtök 10:24
7151
A formáció GREGORIAN néven adott ki több lemezt. Tulajdonképpen ugyanazt csinálják, mint az ENIGMA, csak fordítva: ők nem gregorián énekeket modernizálnak, hanem popslágereket igazítanak a gregorián zene követelményeihez. Természetesen mindkét formáció modern zenei hátteret alkalmaz.
0
2004. május 27., csütörtök 10:15
324
Kedves Xpress!!! Érdeklődnék hogy mi az oka annak hogy visszatartjátok a rendelésemet tegnap délután óta! 3 db film van már raktáron mindegyik azonnal szálítható elvileg. A megrendelt db számot már min 1-re állítottam még sem postáztátok! A megadott telefonszámot tegnap délután óta senki nem veszi fel! Kérlek válaszoljatok mert eddig még nem csalódtam bennetek a filmeket mindíg időre megkaptam!
0
2004. május 27., csütörtök 1:04
4201
Masters of Chant
0
2004. május 27., csütörtök 0:57
2
Sziasztok! Azt szeretném megtudni mi a neve annak a zenei társulatnak aki mai slágereket templomi korusénekkel adja elö! nagyon köszi ha valaki megmondaná mert addig nem tudom még megkeresni sem,nem hogy megvenni!
0
2004. május 26., szerda 23:51
2405
Donci, arra a foltra gondolsz???? Igen, engem is érdekelne, van-e már javított verzió... Szerintem a MM-ban ez csak a cég bomba ára, mert már vagy 2 hónapja olyan árban van, holott a hivatalos akcióban nincs benne...
0
2004. május 26., szerda 15:54
7
Kedves XPress!
Az MM-ben láttam a Micsoda nő bomba áras kiadását. Az lenne a kérésem, hogy ez már a javított változat-e, és nálatok is lesz belőle.
Köszi
0
2004. május 26., szerda 15:39
5
Kedves XPress!
Nem tudni valamit arról, hogy "Az ember, aki túl keveset tudott" c. Bill Murray film megjelenik-e valaha Magyarországon (természetesen csak szinkronnal érdekel)?
Köszönöm!
0
2004. május 26., szerda 15:09
324
KIRÁLY! Már feldolgozás alatt vannak a lemezek! Ezek szerint a BUFI szállítmány befutott! Küldjétek gyorsan mert a Rekviem egy álomért című filmet minnél elöbb meg kell néznem. Annyira király ez a film hogy mindjárt kettőt kértem belőle! :-)))
0
2004. május 26., szerda 14:43
3933
Köszi, akkor majd meg fogom rendelni.
0
2004. május 26., szerda 14:11
324
Gondolom még a Budapest Film ma megjelenő filmjeinek a szállítmánya nem érkezett meg reggel mivel változatlanul a "jelenleg nem kapható" kategórián állnak a filmek. :-((( Lehet hogy ezekről a filmekről is le kell mondanunk??
0
2004. május 26., szerda 14:00
Moderátor
7449
Kedves Daemiaen! A film joga nem járt le, a kiadó valószínűleg kap belőle újra a közeljövőben, tehát lehet majd kapni.