Nem teljesen automatikus a törlés, a gép által jelzett lejáratokat egyenként mérlegeljük. Általában olyankor törlünk csak, ha valaki hónapok óta nem járt nálunk, és a félretett filmek sem várnak más megrendelésre. Ha látjuk, hogy van az illetőnek előrendelése, ami belátható időn belül megérkezik, természetesen nem töröljük a félretett filmeket sem.
0
2004. május 26., szerda 13:43
3933
Kedves Xpress!
Ha megrendelem a MacKenna aranyát, várható még belőle szállítmány?
Köszönöm!
0
2004. május 26., szerda 13:31
2405
Kedves Xpress!
Mi van akkor, ha 45 napnál tovább szeretném, hogy félretegyétek nekem a filmeket?? Van most pár film félretéve nekem, és ezekhez valszeg még jönnek újak, de valószínüleg csak július elején fogom tudni őket átvenni. Ilyenkor mi a teendő? Mert azt nem szeretném, hogy töröljétek a 45 napig nem OKzott megrendelésemet (asszem ezt csináljátok automatikusan).
Pls help!! Légyszi válaszoljatok!!!!
0
2004. május 26., szerda 13:20
Moderátor
7449
Fingusz: Tartalom tekintetében biztos, hogy mindkét lemez azonos - most áll át a Warner régi dobozról újra, és elképzelhető, hogy az új borítóról véletlenül lehagytak egy extrát. Néha sajnos tényleg kapunk korábban valószínűleg pánttal összefogott dobozokat a kiadóktól, de azokat általában vissza is szoktuk küldeni, ha észrevesszük. Postázd vissza a hibás dobozt és küldünk egy újat.
0
2004. május 26., szerda 13:11
1
Van egy problémám! Rendeltem a Kapcsolat című filmből 2 db-ot. az egyikkel semmi baj de a másiknak szororosabb a fóliázása, más a borítója (gyengébb minőségű, és az egyik extra hiányzik róla, nem tudom, hogy a filmen rajta van-e, mert még nem bontottam ki) a fólia sérült és a borító ösze van nyomva egy kemény műanyag pánt által (amilyenekbe a hipermarketekben csomagolják be a filmeket). A megadott telefonszámotokon senki nem veszi fel a kagylót. Ilyenkor kicserélitek a filmet? Tudom, hogy akciós volt a film, de így elég gáz a polcon :-((
kösz
0
2004. május 26., szerda 11:02
324
Úgy látszik csak azok a filmek ilyen körülményesek amelyeket én rendelek meg! Remélem azért a hétvégén már nézhetem otthon! Mert még persze számolni kell a Magyar Posta iszonyatos kézbesítési sebességével és reménykednem kell abban is hogy egyben kapjam meg!
0
2004. május 26., szerda 10:52
Moderátor
7449
Penge: nem fogyott el, de még nem jött be a raktárba. Ilyenkor a rendszer kiteszi a főlapra, mint új megjelenés, de mivel még csak 1-2 óra múlva érkezik be fizikailag a lemez, úgy jelzi, mintha már nem lehetne kapni, pedig még nem lehet kapni.
0
2004. május 26., szerda 10:20
324
Kedves Xpress! Tegnap kérdeztem hogy a Rekviem egy álomért című film miért csúszik! Akkor azt írtátok hogy tegnap délután vagy ma megkapjátok a szállítmányt! Ma már a JELENLEG NEM KAPHATÓ! kategóriát kapta a film és az előrendelésemben is dátum nélkül még ott szerepel. Ez most mit jelent????? Érkezett de már elfogyott és nekem nem jutott, vagy ismét csúszik a negjelenés! Előre is köszönöm a választ!
0
2004. május 26., szerda 9:37
487
Kedves Xpress, Par hete kerdeztem az egykori kinowelt csomag tobbi, meg meg nem jalant tagjaival kapcsolatban.... Varom valaszod :) Koszi
0
2004. május 25., kedd 23:40
54
holly woody történet megy hbo-n és ott kern a magyar hangja..
0
2004. május 25., kedd 21:07
10
Sziasztok! Xpress vagy bárki, aki tudja: a Jade skorpión és a Holly Woody történeten Kern András Woody magyar hangja, avagy sem? Előre is köszi:)
0
2004. május 25., kedd 19:24
Moderátor
7449
A Warner akciónál az előrendeléseket az akció után is akciós áron küldjük.
0
2004. május 25., kedd 19:20
Moderátor
7449
Oltári fiúk már van raktáron, csak a rendszerbe nem volt időnk felvinni. Napokon belül rendelhető lesz.
0
2004. május 25., kedd 17:35
450
Köszi a választ! Csak azért kérdeztem, mert közeleg a május 31, és az akciótok csak addig tart. Vagy ez nem vonatkozik a már előrendelt cuccokra? :)
0
2004. május 25., kedd 17:04
68
Nézi a fene :) Az Oltári fiúkra vonatkozó kérdés viszont még érvényes az Xpress felé.
0
2004. május 25., kedd 16:09
3933
A Pí biztos, hogy csak kölcsönzői, nézd meg jobban a reklámot. :)
0
2004. május 25., kedd 15:20
68
"Az Oltári fiúk (SPI) és a Pí (Odeon) is csak a kölcsönzőkben jelenik meg egyelőre."
Nos, nem tudom. Az O.f. egy másik netes boltban már kapható, a Pí reklámja is arra utalt az egyik újságban, hogy boltokba is kerül májusban. Ezért mertem érdeklődni.
0
2004. május 25., kedd 15:19
4201
Én úgy tudom lesz Pí + Rekviem egy álomért díszdoboz is.
0
2004. május 25., kedd 15:06
53
Kedves X-press,
Tegnap megkaptam a Jóbarátok 5. részét, de még mindig nem kaptam csere-lemezt az első évad miatt. :-((
Van bármi híred a lemezekről??
Válaszod előre is köszönöm!
0
2004. május 25., kedd 15:03
3933
Az Oltári fiúk (SPI) és a Pí (Odeon) is csak a kölcsönzőkben jelenik meg egyelőre.
0
2004. május 25., kedd 14:50
68
Kedves Xpress! Én is érdeklődnék két cím iránt, amelyek most jelentek/jelennek meg, de az adatbázisban még nincsenek: Oltári fiúk Pi (Aronofsky)
Köszi!
0
2004. május 25., kedd 14:00
324
Köszönöm a gyors választ! Azt még talán kibírom, de többet nem tudok várni mert nagyon jó filmeket rendeltem most tőletek! :-)))))
0
2004. május 25., kedd 13:54
Moderátor
7449
A Rekviem valószínűleg ma délután, vagy holnap délelőtt érkezik be a raktárunkba. A The Doors csak azért nem került még fel, mert - akárcsak a T2 esetében - nem tudjuk a végleges árat. Viszont a kiadó szerintem már a jövő héten tud erről tájokoztatást adni, és akkor azonnal feltesszük.
0
2004. május 25., kedd 13:54
3933
Kedves Xpress!
Már többször kérdeztem, hogy a Vaskereszt felkerül-e az adatbázisba, de nem kaptam választ.
A másik a már megjelent Szigorúan piszkos ügyek, ami szintén hiányzik az új megjelenések közül.
Köszönöm!
0
2004. május 25., kedd 13:50
324
Kedves Xpress! Azért írok ide mert talán itt reagáltok a kérdésemre! Arról szeretnék érdeklődni, hogy a Rekviem egy álomért című film csak egy napot késik vagy lehet hogy több is lesz belőle, mert a beállított limit miatt a többi filmet sem tudom így megkapni? A másik kérdésem hogy örömmel tapasztaltam hogy a T2 elöbb jelenik meg / Júli 6.-án / de a The Doors film még nem került fel az adatbázisba, van ennek valami oka? Előre is köszönöm a választ!