Keresés

KÉRDÉSEK

2004. május 25., kedd 13:08
Kedves LouiS: Sajnos nem tudjuk, mikor jön újabb szállítmány, de már sokan várják. Legfeljebb egyébként néhány nap, max. 1-2 hét alatt szokott jönni új szállítmány.
0
2004. május 25., kedd 13:04
Illetve lenne egy másik is, amolyan javallat: nem tudjátok kicenzúrázni Bate idegesítő kritikáját a filmek alól? (Azt, amelyikben az eredeti borítók miatt műbalhézik)? Engem azt bosszant, hogy szinte mindegyik film alá belerondította...
0
2004. május 25., kedd 13:03
4 nap után ismét felteszem az előző kérdésemet...
0
2004. május 21., péntek 21:00
Szia Xpress.hu!

Mikorra várható az Ördög ügyvédje beérkezése? Van remény, hogy 44 napon belül befut? :) (Gondolom értitek, hogy mire gondolok... :)))) )
0
2004. május 21., péntek 20:51
Tegnap este melegében még felhívtam a környéken az egyik legjobb szerelőt, vannak mindenféle komoly műszerei meg sok szar, oszt azt mondja hogy vigyem be, ő kitisztítja alejátszót, ha a hiba továbbra is fenáll akkor meg fejcsere.Azt mondja elvileg munkadíjjal együtt 40-45, ja és kb két hét, mert ennyi idő mire ausztriából itt az alkatrész. Szal 70ért már kapsz új jó Sony-t, úgyhogy lehet inkább veszek egyett......

azért köszi segítséget!
:)
0
2004. május 21., péntek 20:24
Egy évig tart. Én is megjártam vele néhány kört. Menthetetlen...
ja és ha kicserélik 35+szerelési díjért, a beszerelt alkatrészre és a munkára 6 hónap garit adnak, miközben ennyi pénzért már vadonatúj lejátszót vehetsz egy év garanciával... Ki van ez találva, éljen a globalizmus!
0
2004. május 21., péntek 20:14
lawnmower

jótállással próbáld kicseréltetni a fejet! elvileg az nem egy évig tart, de nem is kettőig.
0
2004. május 21., péntek 17:53
Nem típushiba az. Legjobb esetben is kábé olyan minőségű újabban a Sony lézeroptikája, mint egy akciós Intersound discman-é, de jobban belegondolva még az is lehet, hogy direkt ekkora élettartamra vannak méretezve. Nekem a DVP-S335-ösöm ment gallyra másfél év alatt, úgyhogy részemről SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem veszek többet Sony lejátszót. Ámen.
0
2004. május 21., péntek 16:56
Szervíz -> fejcsere -> 35 ezer.

vagy

Szervíz -> új DVD lejátszó vásárlása

Halomban állnak a 725-ösök a szervízben. Típushiba.
0
2004. május 21., péntek 14:37
Universal-os, szóval lehet, hogy ha valamikor utolérik magukat, akkor kiadják. Én az ausztráloktól rendeltem meg (ugyanúgy magyar felirattal).
0
2004. május 21., péntek 14:31
úgy van, jöhetnének a coen filmek, főleg a miller's crossing és a nagy ugrás
0
2004. május 21., péntek 12:44
A vicc az, hogy Németországban már 2 éve megjelent, magyar felirattal, extrák nélkül, rohadt jó képminőségben. Én is így láttam, pár aluljárós boltban néha lehet találkozni vele. És nem kalózkiadás...
0
2004. május 21., péntek 12:33
Coenéktől az "Ó testvér, merre visz utad?" mikor fog végre megjelenni?

Annak idején úgy hallottam, hogy a jogok itt vannak Mo-on, de moziban sem vetítették, és se videón, se DVDn nem jelent meg.

Számomra minden idők legjobbjai között szerepel ez az alkotás!

Coenék szimplán istenek!
1-2-t sajnos még nem láttam tőlük, de a többi 8-9 alkotás amit volt szerencsém látni a legjobb filmélményeim között szerepelnek.

Az Ó testvéren kívül nagyon örülnék a többi eddig meg nem jelent filmjeiknek is.
0
2004. május 21., péntek 11:53
Köszönöm.
0
2004. május 21., péntek 10:39
Kedves Xpress!
Mi van akkor, ha 45 napnál tovább szeretném, hogy félretegyétek nekem a filmeket?? Van most pár film félretéve nekem, és ezekhez valszeg még jönnek újak, de valószínüleg csak július elején fogom tudni őket átvenni. Ilyenkor mi a teendő? Mert azt nem szeretném, hogy töröljétek a 45 napig nem OKzott megrendelésemet (asszem ezt csináljátok automatikusan). Pls help!!
0
2004. május 21., péntek 10:27
Kedves Xpress!
Volt anno a "legendas" (asszem) Kinowelt csomag amiben pl a Memento, a Se7en vagy a T2 is volt (meg sokminden mas). Ugye a fenti 3bol 2 mar megjelent. Talan lesz Se7en is? Meg a csomagban ha jol emlekszem volt meg 1-2 utos darab...
Ezt most valaki egy az egyben atvette vagy kisebb-nagyobb kiadok osztoznak a "koncon"?
Koszi
0
2004. május 21., péntek 10:01
Egötájcs: Nem tartom valószínűnek, hogy ezekhez a régi horrorokhoz készülne idehaza díszdoboz. Sajnos csak minimális igény van ezekre a kiadványokra így is, díszdobozban sem vinnék jobban :(
0
2004. május 21., péntek 9:59
Vlad: Nem akciósak, végleg lement az áruk, tehát amíg lesz belőlük utánpótlás, ennyiért mindig lehet majd kapni a klasszikus horrorokat.
0
2004. május 21., péntek 1:57
Továbbra is fenntartom a kérdésem, Xpress, hátha tudtok erről valamit, szintén a régi Universalos klasszikhorrorokhoz, hogy lesz belőle díszdoboz, vagy vegyem meg őket külön-külön... :)

Köszi
0
2004. május 20., csütörtök 23:26
Ilyenkor valamit állítani kell az asztali játszón egy normális szervízben. Nekem eddig semmilyen lemezzel se volt bajom, de az ALIEN-filmeknél az asztali játszóm az általad leírtakat produkálta, miközben a DVD-ROM-on semmilyen gondot nem okozott ugyanazon lemezek lejátszása.
0
2004. május 20., csütörtök 23:07
the lawnmower man

a volt egyszer egy vadnyugat lapján írtam már.
0
2004. május 20., csütörtök 22:47
Ezt a kérdést minden hozzáértőhöz intézném......

Kb egy fél év óta bármi lemezt veszek azoknak  nagy részét a dvd lejátszóm(Sony DVP-S725, asszem 2000-es évjárat) hibásan játsza le. Vagy szaggat, vagy megakad, szaggatni kezd és ugrik egy másik jelenetre. Először azt gondoltam, hogy a lemezek a hibásak, de a 10.nél már gondoltam, hogy ennyire szerencsétlen nem lehetek, hogy minden hibás lemezt kifogok. Megnéztem pár filmet a számítógép lejátszóján is, és ott azok jók voltak. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben az asztali lejátszó a hibás, vagy a lemez, vagy a számítógép korrigálja a lemez hibáit és ezért tudja jól lejátszani?
Ha a lejátszó a hibás akkor azzal mit lehet csinálni? Kidobni nem kéne, mert kicsit drága volt ahhoz.......

a segítséget, válaszokat előre is köszönöm...
LM
0
2004. május 20., csütörtök 21:39
Kedves Xpress!

kb. meddig lesz benne az akcióban a 8 klasszikus universal horror, mert be akarom szervélni őket, de nyárig sajna nincs rá pénzem. :(
0
2004. május 20., csütörtök 15:39
Kedves  Xpress.hu!

Köszönöm az előrendelt cuccokat :) Még annyit kérdeznék, hogy mikorra várható  az Ördög ügyvédjét tartalmazó szállítmány, mert már csak erre az egy filmre vár a posta!
0
2004. május 20., csütörtök 10:51
Xpress,
mikorra lesz következő szállítmány, mert a Vírust még nem iskerült elkapnom......
:)
nem is beszélve a szenvedélyek Viharáról........

thx
LM
0