Keresés

KÉRDÉSEK

2004. május 19., szerda 22:54
Persze, minden bizonnyal.
0
2004. május 19., szerda 22:52
Tehát ha most nem totojázok és feladom a rendelésem (3 db film: Szenvedélyek viharában, Ördög ügyvédje, Első lovag), akkor számíthatok arra, hogy kapok filmet? :) Nagyon jó lenne. Mellesleg gratula a rendkívül gyors válaszhoz!!!
0
2004. május 19., szerda 22:46
Tehát ha most nem totojázok és feladom a rendelésem (3 db film: Szenvedélyek viharában, Ördög ügyvédje, Első lovag), akkor számíthatok arra, hogy kapok filmet? :) Nagyon jó lenne. Mellesleg gratula a rendkívül gyors válaszhoz!!!
0
2004. május 19., szerda 22:14
Igen, minden most nem kapható akciós filmből napokon belül várható új szállítmány, de csak korlátozott darabszámban (a már leadott megrendeléseket minden bizonnyal teljesíteni tudjuk még és talán még 1-2 napig kitart majd a készlet.)
0
2004. május 19., szerda 22:12
Kedves Xpress!

Jól értem, hogy az akciós DVD-kből érkezik újabb szállítmány? (Lásd: korábbi kérdés-válasz). Ez azt jelenti, hogy újra lesz mondjuk Szenvedélyek Viharában?
0
2004. május 19., szerda 21:44
kedves Xpress!

Arra lennék kíváncsi, mikorra várható, hogy ismét lesz raktáron Cowboy Bebop DVD? Előre is köszi.
0
2004. május 19., szerda 19:44
oksz, köszi..

mindegy 1999-t megér még így is.....
olcsóbb mind egy videókazi!
:)
0
2004. május 19., szerda 19:36
Igen, a Vírussal is ez a helyzet. Az akciós filmek között volt olyan cím, ami jött papírtokban és műanyag tokban is egyetlen szállítmányban, úgyhogy kiszámíthatatlan.
0
2004. május 19., szerda 19:33
xpress,

Vírus-sal is ez a helyzet? Mert erre már egy hete várok......

köszi
LM

KÉRDÉS:
A most akciósan kapható régi Warner filmek, pl.: Vírus, Összeomlás , a régi papírtokkal vagy műanyagtokkal jelennek most meg az akció jóvoltából? Szal a Vírust azt műanyag, vagy régi papírtokban kapom e?

köszi everybody
LM
0
2004. május 19., szerda 19:23
A kiadó szerint napokon belül, de pontos dátumot sajnos nem tudunk mondani.
0
2004. május 19., szerda 19:23
Endy: nem tudom tőled esetleg kölcsönkérni? :)
10 év távlatából érdekel. :DD
0
2004. május 19., szerda 19:22
Kedves Xpress!

Mikor jön meg ez az akciós film (Szenvedélyek viharában: http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=524), mert emiatt áll a többi rendelésem, erre vár a többi rendelt termék. :)

Köszi
0
2004. május 19., szerda 9:13
Xpress, Freddy vs. Jason-ról tudni már valamit? THX!
0
2004. május 19., szerda 0:17
A kiadótól a napokban hozunk árut, remélem akkor a cserét is megkapjuk.
0
2004. május 18., kedd 23:35
Kedves Xpress!

Bevittem a hibás "Segítség, apa lettem" lemezt Eszterhez, aki feltette a polcra. Mikorra várható, hogy történik vele valami, és mehetek a cseréért?

THX
0
2004. május 18., kedd 19:06
persze hogy nem mert nem az a fő lényege a filmnek hanem a vadászat az csak 1 állomás!(bolondok városa)
0
2004. május 18., kedd 18:53
Gymkata: http://imdb.com/title/tt0089243/
A plotsummaryben nem írnak városról, de minden más a helyén.
Nem láttam még olyan filmet az imdb-n, aminek ennyire alacsony lenne az értékelése, 2.7, ez már önmagában vicces. :)

Köszönöm a segítséget. :DD
0
2004. május 18., kedd 15:04
Xpress,

még véletlenül sem azért mert türelmetlen lennék, de reggel leadtam egy rendelést/ami van is raktáron/és azóta még nem postáztátok el. Mikor várható hogy postára kerül a köldemény(9dvd)?

köszönettel
lawnmower
0
2004. május 18., kedd 12:32
Egötájcs a másik meg a vadak ura tuti
nekem tetszett "beastmaster" :)
0
2004. május 18., kedd 12:29
a nyujtós pasis film nekem megvan :) (alámondással)
nagyon jó film! a címe pedig:GYMKATA
ha minden igaz és pulyka vadász szerü film
0
2004. május 18., kedd 12:16
Sziasztok!

Nem tudjátok, a Garp szerint a világ című film ki lesz adva DVDn?
(esetleg VHSen?)

Vag yki lett adva csak én maradtam le róla?

Köszi a segítséget előre is!
0
2004. május 18., kedd 2:34
Sziasztok! Biztosan volt már róla szó, de nincsen túl sok időm utánajárni: számítógépben lévő DVD-t milyen programmal lehet a legbiztosabban (nem demo, nem shareware) régiómentesíteni. A régiómentesítés érinti-e a PAL/SECAM/NTSC dolgokat? Vagy a számítógépes DVD eleve nem foglalkozik ezzel?
A lényeg az: van-s értelme megvásárolni egy 3-as régiókóddal ellátott NTSC-s DVD-t? Köszi!
0
2004. május 18., kedd 1:46
A vadak ura, az ez?: http://imdb.com/title/tt0083630/ , erre gondoltok?
És az simán lehet, hogy tíz éves fejjel horrornak tűnt. De ha ebben emésztenek a bőrszárnyas izék, akkor ez az. :)
0
2004. május 18., kedd 1:08
az első vmi szépreményű olasz film, nekem is volt hozzá szerencsém, de réges-rég. a második tényleg a vadak ura, az pedig minden volt, csak nem horror. sokkal inkább egyfajta szegény ember conan, a barbárja. emberünk mindenféle állatoktól (párduc, sas, két darab mongúz, mint vicces mellékszereplő) kölcsönözte tudását, aztán aprította a rosszakat. a bőrszárnyú gecók pacifisták voltak, de inkább a rosszakkal táplálkoztak. a filmnek amúgy volt második része is, amelyben a vadak ura vmi időkapunk keresztül átjut a jelenbe. no, szép.
0
2004. május 17., hétfő 23:30
a 2. az elvileg a Vadak ura
0