Tanácsotokat megfogadva a helyi postán érdeklődtem a csomagom után. Annyi információt kaptam hogy hozzájuk nem érkezett a megfelelő ragszámú csomag és hogy a feladó tudna reklamálni a feladási helyen. Ezen kívűl a posta hivatalos honlapján írtam nekik egy "panaszkodó" mailt és hogy nézzenek utánna a csomagnak. /erre még nem érkezett válasz/ Megrendelni még1X nem akarom a filmeket mert van ami már nem is kapható és előfordulhat hogy a korábbi megrendelés is megérkezik - ehez szűkös a kasszám. Ti tudtok még valamit segíteni ebben vagy részetekről itt lezárul a dolog?
Köszönet a válaszért
0
2004. május 11., kedd 16:36
1
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, nem tudom, hogy tudjátok-e, hogy nálunk mikor fog megjelenni a Gilmore girls első szériája DVD-n? Ha vki tud segíteni azt nagyon szépen megköszönném!! Üdv
0
2004. május 11., kedd 14:36
1872
A Mézga család sorozatokat kiadják valamikor gyújteményesen (uram bocsá' díszdobozban)?
0
2004. május 11., kedd 13:58
3933
Kedves Xpress!
A Vaskereszt felkerül valamikor az adatbázisba?
Köszi!
0
2004. május 11., kedd 13:40
19
ok értem...köszi
0
2004. május 11., kedd 13:38
Moderátor
7449
Suti! Elsőként Te tudsz utána járni, a helyi postahivatalban. Az oldalon, a csomagod adatainál feltüntetett ragszám alapján kérdezz rá, hogy nem tárolják-e ott a csomagot. Legtöbbször arról van szó, hogy a kézbesítő nem hagy értesítést a csomag érkezéséről, a csomagot félreteszik, majd 7-10 nap elteltével visszaküldik hozzánk azzal a megjegyzéssel, hogy a címzett nem kereste. Ha nincs a postán a csomag, szerintem rendeld meg a filmeket újra, mert ennyi idő alatt már valóban oda kellett volna érnie.
0
2004. május 11., kedd 13:25
19
Kedves Xpress!
Előző rendelésemet május 2-án leadtam. Az adminisztrációs oldal szerint a küldeményt postára adtátok május 5-én. A küldemény viszont még a mai napig sem érkezett meg. Korábbi esetekben 2 nap alatt itt volt a csomag. A csomag száma: 327-057942050-405694. Ennek utána tudtok járni? Elképzelhető hogy erre a csomagra már hiába várok?
köszönöm a segítséget
0
2004. május 10., hétfő 20:43
462
Szóval, erről a filmről lenne szó:
0
2004. május 10., hétfő 20:28
462
Xpress?!
Lehet hozzád egy kérdésem? Érdekelne az, - hátha TE tudsz segíteni - hogy az Apám, a hős című filmet nem tervezi-e valamelyik kiadó szinkronnal kiadni? Nagyon szeretem ezt a filmet, és már várom DVD-n, de nagyon... Xpress, ha bármit tudsz, kérlek írj!
Üdv:
T.
0
2004. május 10., hétfő 17:39
1872
Lessz valamikor Ghostbusters 1-2 szinkronosan (esetleg díszdobozban...)? Meg Stargate?
0
2004. május 8., szombat 22:46
1872
A Szexmisszióról info engem is érdekelne... Egyáltalán DVD-n vagy VHS-en jelent meg, ha megjelent?
0
2004. május 8., szombat 7:17
9
Így már mindjárt egyszerűbb! Köszi szépen!
0
2004. május 7., péntek 10:56
2774
gondolom az is lehet, először kijönnek a simával, majd később a bővítettel...
0
2004. május 7., péntek 10:46
1550
Tessék egy link a filmről:
http://us.imdb.com/title/tt0180734/
Aranytartalék amugy a magyar címe ha jól tudom, és DVD-n nálunk nem jelent meg.
0
2004. május 7., péntek 8:33
9
Kedves Xpress!
Egy számomra nagyon érdekes filmre bukkantam az interneten. A címe Hardball. 2001-ben készült, főszereplője Keanu Reeves, aki fekete srácok baseball edzőjét alakítja. Sajnos a filmnek még a magyar címét sem sikerült megtalálnom. Tudsz esetleg valamit róla? Került egyáltalán a magyar mozikba és várható esetleg a megjelenése?
Előre is köszi!
0
2004. május 6., csütörtök 22:42
Moderátor
7449
Szerintem a sima. De megpedzegetem az SPI-nál, hátha látnak benne fantáziát, hogy DVD-n a bővítettet hozzák ki (persze ez nem csak szándék kérdése, elképzelhető, hogy jogi akadályokat is le kell küzdeni, vagyis meg kell venni a bővített változat jogait).
0
2004. május 6., csütörtök 22:29
2774
usában nemsokára jön ki az Underworld c. film rendezői verziója, ami 13 perccel hosszabb. Xpress, szerinted ez a verzió jön nálunk is, vagy csak a sima?
0
2004. május 6., csütörtök 22:10
Moderátor
7449
field: ez mind érthető, de a futár csak a megjegyzés rovatot látja. Az e-mailben megírt kéréseket mi is csak úgy tudjuk továbbítani a futárnak, hogy beírjuk a megjegyzés rovatba. Sem megjegyezni, sem nyilvántartani nem lehet minden vásárló külön kéréseit, ezért hoztuk létre a megjegyzés rovatot, amelynek 255 karakter a limitje. Nem kell benne udvariaskodni, egy-egy szó elég, hogy a futárhoz eljussanak a legfontosabb infók. Lekopogom, de a posta mintha most összeszedte volna magát. Biztosítva adjuk fel a küldeményeket, így kevesebb tűnik el, ráadásul csomagként mennek, tehát a kezelésnél is jobban vigyáznak rá. Az általad ideálisként jelzett délelőtti időpont a futároknál kevésbé ideális, ugyanis a filmek a kiadóktól a kora délelőtti órákban érkeznek, reggel tehát nem tudnak elindulni a futárok, legfeljebb az előző nap feldolgozott rendeléseket tudják másnap reggel kivinni. Ha annyi szerepel a megjegyzés rovatban, hogy csak délelőtt 10-ig alkalmas és csak a rendelő kezébe, akkor a futárok figyelni fognak erre, és nem a feldolgozás napján, hanem másnap reggel jelennek meg a csomaggal. Bocs, a problémákért.
0
2004. május 6., csütörtök 22:00
7151
Kedves Xpress!
Hát persze, hogy felülírtam, mert egész egyszerűen a korábbiakhoz már semmit nem engedett hozzáírni a rendszer! Ettől függetlenül a felülírástól a legkülönbözőbb e-mail címeken való üzengetésig, beleértve a fórumot is, minden teljesen feleslegesen történt, hiszen a feldolgozó kolléga nem vette ezt figyelembe.
De mint írtam, több e-mailt is küldtem a film törlésére vonatkozóan, s mindegyikben megírtam, hogy miért nem alkalmas más időpont számomra a 8-tól 11-ig tartó időintervallumon túl. Én mindent megértek, de nem tudok egész nap otthon ülni a futár miatt! A postai szállításban meg egyáltalán nem bízom, nekem a személyes átvétel a legideálisabb, de ilyesmi nálatok nincs.
Amúgy írtam azt is, hogy kb. fél 10-kor elmegyek dolgozni, tehát 11-ig is csak akkor tudok otthon maradni, ha biztosan tudom, hogy jön a futár. Ez a megoldás ugyanis nekem azt jelenti, hogy a jelzett napon 12-re érek be a munkahelyemre, tehát kb. este fél 9-ig kell ott ülnöm. Ezt pedig én se tudom több napon át csinálni futárt várva, no meg érthető okokból a munkahelyemen sem örülnek ennek.
0
2004. május 6., csütörtök 21:51
17243
szia, xpress!
a rajzfilm topikban csináltam némi galibát: mondjuk, nem értem, hogy került oda az a nagy-nagy üres reklámfelület, de tudnád korigálni? (az egyiket törölni kéne, a másikat pedig javítani, ha megoldható...)
0
2004. május 6., csütörtök 21:47
Moderátor
7449
Kedves field!
A megjegyzés rovatot postás küldemények esetében kivétel nélkül alaposan átolvassák a kollégák, éppen azért, hogy az esetleges utólagos lemondások, törlések kérését teljesíteni tudják. A futáros küldemények esetében a megjegyzések az esetek 99%-ában a futárnak szólnak, így előfordul, hogy hasonló törlési kérésen átsiklik a feldolgozó - ezek a futáros kézbesítés miatt utólag korrigálhatók, tehát a futárnál is lemondhatnak egy-egy filmet a vevők. Az időpont megadás elsősorban irányadó, de sajnos minden esetben nem teljesíthető, hiszen a futárok pontossága nagyban függ a rendelések mennyiségétől, a közlekedési viszonyoktól stb. Ma például az egész város bedugult a hídon történt baleset miatt, és ez egy "kicsit" felborította a tervet. A kérésed (miszerint szeretnéd elkerülni, hogy más is tudomást szerezzen a rendelésről) valószínűleg figyelembe vette volna a futár (más vásárlók is kérnek hasonlóakat), de sajnos amikor a megjegyzés rovatba beírtad A FÜGGETLENSÉG NAPJA film törlésének kérését, nem a korábbi kérésedhez fűzted hozzá, hanem felülírtad azt. A megjegyzés sorban mindig a legutóbb beírt megjegyzés szerepel (ami kiegészíthető), és ezt nyomtatja a rendszer a futár papírjára. Esetedben sajnos csak annyi szerepelt a futár lapján, hogy az említett filmet nem kéred. Érdemes ebbe a rovatba mindig olyan általánosan érvényes megjegyzéseket írni, ami minden rendelésnél fontos (például hogy csak az adott időpontban jelentkezzen a futár, vagy másnak ne adja oda a csomagot,stb.) Lehet, hogy az ilyen félreértések miatt egyértelműbben kellene leírnunk az oldalon az egyes rovatok funkcióját. Megpróbáljuk.
0
2004. május 6., csütörtök 21:06
7151
Kedves Xpress!
Tulajdonképpen miért is van a Megjegyzés rovat a rendeléseknél, ha tökmindegy, hogy az ember mit ír be oda? Már a FÜGGETLENSÉG NAPJA törlésével kapcsolatos, többször megismételt kérésem is süket fülekre talált. Azt viszont mindjárt az elején odaírtam, hogy a lehetséges időpontok közül a reggel 8 és 11 óra közöttit választom, mert egyéb időpontokban nem vagyok otthon és nem tudom átvenni a küldeményt. Erre most hívnak otthonról telefonon (este 7-kor!), hogy járt ott a futár, de a küldeményt nem tudták átvenni, mert nem volt otthon annyi készpénz. Arról már nem is beszélnék, hogy a kézbesítési időpont kiválasztásakor megírtam azt is, hogy szeretném elkerülni, hogy rajtam kívül bárki tudomást szerezzen arról, hogy honnan, mit, milyen értékben rendelek. Mondhatom, ez most cseppet sem volt számomra kellemes meglepetés!
0
2004. május 6., csütörtök 17:58
7151
Oké, köszönöm. Várom a futárt.
0
2004. május 6., csütörtök 17:35
Moderátor
7449
field: úgy látszik a feldolgozó figyelmetlen volt. Bocs. Viszont mivel futárral kérted, semmi gond. Elég, ha szólsz a futárnak, hogy az adott filmet nem kéred, és ő egyszerűen visszahozza nekünk.
0
2004. május 6., csütörtök 17:22
7151
Kedves Xpress!
Lehet, hogy szörnyen értetlen vagyok, de most már minden létező helyen megírtam, hogy a rendelésemből töröltetni szeretném A FÜGGETLENSÉG NAPJA című filmet. Ma reggel is szóvá tettem, hogy ennek ellenére még ott van a rendeléseim között. Azt írtátok, hogy a függőben lévő film (HALÁL VELENCÉBEN) beérkezésekor törölni fogják a kollégáitok.
Erre most az e-mailjeim között látom az értesítéseteket, hogy A FÜGGETLENSÉG NAPJA nem került törlésre, s a remélt 6 film helyett 7 van útban hozzám. Ez azért is roppant kínos, mert nem lesz annyi pénzem, ezért nem fogom tudni átvenni a küldeményt.
Próbáltam volna az adminisztrációs oldalon megint üzenni, de onnan már teljesen eltűntek a feldolgozásra váró tételek. Sorry, ha problémás vagyok, de nálatok ez az első rendelésem, s az itteni szisztéma nekem merőben másnak tűnik, mint amit más netes cégeknél megszoktam.