Keresés

KÉRDÉSEK

2004. május 6., csütörtök 17:05
Kedves Xpress!

A Vaskereszt felkerül valamikor az adatbázisba?

Köszi!
0
2004. május 6., csütörtök 16:57
Kedves Xpress...

Valahol láttam, hogy az Odeon gondozásában megjelent a Szexmisszió c. film. Lehet erről tudni valamit? Kölcsönzői vagy kisker? Ha utóbbi, akkor mikor lesz nálatok elérhető?
0
2004. május 6., csütörtök 13:17
Xpress, most olvasom, hogy júni. végén jön Az ítélet eladó c. Grisham adaptáció a tékákban; mikor lesz ebből vásárolható változat és milyen paraméterekkel? THX!
0
2004. május 6., csütörtök 11:43
Field: Amúgy a feldolgozás után te is tudod törölni a megrendelt filmeket :o)
0
2004. május 6., csütörtök 10:45
usában nemsokára jön ki az Underworld c. film rendezői verziója, ami 13 perccel hosszabb. Xpress, szerinted ez a verzió jön nálunk is, vagy csak a sima?
0
2004. május 6., csütörtök 10:30
Köszi a választ, megnyugodva várom a filmeket.
0
2004. május 6., csütörtök 10:03
field: a rendelésed egy másik film beérkezésére vár. Amint megjön a film (valószínűleg ma) feldolgozásra kerül a rendelés, és a kollégák akkor törlik majd a kívánt filmet.
0
2004. május 6., csütörtök 9:55
Szia Xpress!

Igazán nem akarok okosabb lenni nálatok, de már tegnap megírtam ebben a topikban, hogy melyik filmet szeretném töröltetni a rendelésemből, a "Megjegyzés" rovatba is beírtam ugyanezt, a film viszont még mindig ott szerepel a rendelt filmjeim között.
0
2004. május 6., csütörtök 8:46
jó szinkronja? eh. nekem főleg azok a megoldások tetszettek (a filmtől függetlenül is), mikor a szereplő spanyol nyelven szólalt meg, s azt a szinkronszínész nem volt képes/hajlandó kimondani, így aztán meghagyták a színész eredeti hangján, amely természetesen egyáltalán nem hasonlított a szinkronhangra. gondolom, mindenki találkozott már ezzel, de a blood in, blood out esetében ez különösen idegesítő volt, hisz majd minden mondatban volt egy puta madre, vagy vmi hasonló.
0
2004. május 6., csütörtök 2:05
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, a közeljövőben van-e rá esély, hogy valaki kiadja a Vér kötelez ( Blood in, blood out) c. filmet? Azt hiszem az Intercom forgalmazta. Jó szinkronja volt. Vato loco   :-)
Előre is köszi az infót!
0
2004. május 5., szerda 19:03
Természetesen mindkét rész, de egy ideje már nem tud szállítani a dobozból a kiadó.
0
2004. május 5., szerda 19:00
Kedves Xpress! A kérdésem az lenne, hogy a Toy Story díszdibozos változatában csak az első rész található meg vagy a második is?
0
2004. május 5., szerda 15:27
Kedves Xpress!

OK értem...köszi a választ
0
2004. május 5., szerda 14:26
Kedves Xpress!

Beírtam a Megjegyzés rovatba a töröltetni kívánt film címét. Látom, épp az utolsó pillanatban, mert időközben összejött 6 film a kiszállításra, csak éppen azok egyike a törölni kívánt tétel (A FÜGGETLENSÉG NAPJA)  volt.

Köszi az intézkedést! Azt továbbra is kérném, hogy a kiszállítás előtti napon küldjetek egy e-mailt, hogy biztos otthon legyek.
0
2004. május 5., szerda 13:29
Kedves Suti!
Ha van a film raktáron, akkor nem szükséges semmit beállítani, természetesen együtt küldi a rendszer. Ha előrendelésről van szó, és ugyanabból a filmből rendelsz kettőt, akkor is egyértelmű, hogy együtt küldjük a kettőt.
0
2004. május 5., szerda 13:28
Kedves field!
Légyszives írd be a megjegyzés rovatba, vagy ide, hogy melyik filmet szeretnéd törölni!
0
2004. május 5., szerda 13:18
Kedves Xpress,

Ok, akkor várunk a csere-lemezekkel.:-))
Köszönöm válaszod!
0
2004. május 5., szerda 12:59
Bocsi...nem állt szándékomban háromszor is elküldeni :(
0
2004. május 5., szerda 12:57
Kedves Xpress!

Ha rendelek egy filmet de két példányban és szeretném hogy egyszerre küldjétek. Akkor mennyire kell állítanom a küldhető filmek mennyiségét?
0
2004. május 5., szerda 12:55
Kedves Xpress!

Ha rendelek egy filmet de két példányban és szeretném hogy egyszerre küldjétek. Akkor mennyire kell állítanom a küldhető filmek mennyiségét?
0
2004. május 5., szerda 12:51
Kedves Xpress!

0
2004. május 5., szerda 12:46
Kedves Xpress!

Tegnap leadtam egy rendelést, aminek az egyik tételét kb. 10 perc múlva töröltetni szerettem volna, mert az egyik akciótokban csak akkor fedeztem fel egy számomra fontosabb filmet. Küldtem e-mailt a visszaigazoláson megadott címre, meg minden létező elérhetőségi címetekre, de visszajelzést nem kaptam és a rendszeretek még mindig nyilvántartja a rendeléseim között a törölni kívánt filmet is. Mi a teendő? Megemelhetem a kért filmek limitjét, hogy nehogy véletlenül megkapjam a lemondani kívánt alkotást, de azzal szerintem még nem oldottam meg a feleslegessé vált tétel törlését!
Várom mielőbbi válaszotokat és intézkedéseteket!
Köszi!
0
2004. május 5., szerda 11:24
Nekem van egy olyan gyanúm, hogy ez a változat nem várható nálunk. A tervben mindenesetre nem szerepel.
0
2004. május 5., szerda 11:23
Szia!
Szerintem küld vissza a filmet, mi pedig a kiadótól hozunk cserét és küldjük.
0
2004. május 5., szerda 11:22
szerintem csak arra várnak, hogy megrendeljem külföldről ;)
0