Keresés

KÉRDÉSEK

2004. május 5., szerda 11:22
kripli: Még az irodában nincs senki, így nem tudom megmondani, mi volt a gond. A múlt héten igérte a Warner, hogy ha van még csere-lemezük, átküldenek nekünk néhányat. Elképzelhető, hogy nem jött, vagy a Warner is kifogyott, vagy jött, de kevés. Ilyen változatok fordulhattak elő. Nem adjuk fel, kérünk folyamatosan cseréket, és ha lesz, újra a futárok nyakába kötünk néhányat, hogy ha valakinek szüksége van rá, legyen.
Már nem merem igérni, hogy az ötödik évaddal biztos, hogy küldjük, mert nem csak rajtunk múlik, de nem lesz elfelejtve. Bocs.
0
2004. május 5., szerda 11:00
Kedves Xpress,

A tanács szerint beírtam a megjegyzésbe, hogy kérem a Jóbarátok (első évad) csere-lemezét. Tegnap meghozta a futár a 4.évad lemezét, de nem kaptam meg a csere-lemezt.

Mit tegyek most? Várjak az 5. évad megjelenéséig?
0
2004. május 5., szerda 2:54
Xpress, nem tudtok valami esetleges hazai kiadást a hamarosan R1-ben megjelenő (egész pontosan: június 1.) Spider-Man Deluxe Edition-ről? Nem ígérkezik rossznak! :)
0
2004. május 4., kedd 18:40
Kedves Xpress!

Tavaly év végén megvettem a "Segítség, apa lettem" c. filmet, ami hibás volt. A Budapest Film ígérete szerint mostanra elkészült a javított verzió.
Kérdésem: mikor és hogyan bonyolíthatnánk le a cserét?
THX.
0
2004. május 4., kedd 15:12
Hamarosan felkerül az akció. A Kinoweltnél korábban megjelent három film paraméterei megegyeznek majd a korábbi kiadás paramétereivel.
0
2004. május 4., kedd 15:04
Xpress, az BuFi új akciós filmjeit mikortól lehet előrendelni ill. az U-571 paramétereiről lehet e már tudni valamit? THX!
0
2004. május 4., kedd 12:52
Nem tudom, még az amerikai változat megjelenésekor érdeklődtünk a kiadónál, és akkor nem szerepelt a tervben.
0
2004. május 4., kedd 12:51
Ezt elég nehéz megjósolni. Mostanában egyre több Fox filmet hoznak ki újra szinkronnal, de a Die Hard új kiadásáról egyelőre nem hallottunk - ami persze nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egyszer majd megjelenjen.
0
2004. május 4., kedd 11:19
Xpress, nem tudod, Pearl Harbor rendezői verzió lesz itthon?
0
2004. május 4., kedd 11:16
De ha utánagondolok, akkor ez így eléggé gázos, mivel a film francia, ezért (nyílván) a hang is francia, és ha nincs rajta egyáltalán semmilyen angol felirat vagy nincs is rajta felirat, akkor meg vagyok lőve... tehát nem tudom mit is kéne csinálnom...
0
2004. május 4., kedd 11:05
Köszönöm szépen! Nagy segítséget nyújtottál. Szerintem beszerzem a franciáktól.
0
2004. május 4., kedd 9:58
Xpress, várható a Die Hard-ból valamikor szinkronos változat?
0
2004. május 4., kedd 9:57
Robert Enrico A BOSSZÚ (Le vieux fusil) című 1975-ös filmjéről van szó. Ebben a francia orvost Philippe Noiret, tragikus sorsú feleségét Romy Schneider játszotta. A férfi ősi kastélya titkos rejtekeit felhasználva áll kegyetlen bosszút családja megöléséért. A filmet a 70-es évek végén játszották a mozik, s később a tévé is vetítette. Nem tartom valószínűnek a DVD megjelenését, mert tipikus divatfilmről van szó, ami akkor sikeres volt, de a nagy többség azóta elfeledte. Romy Schneider miatt azonban lehet, hogy valamelyik tévéadó újra előveszi. Ha DVD-n szeretnéd, akkor javaslom a francia Amazont, ugyanis Franciaországban megjelent a film DVD-n, természetesen magyar hang és felirat nélkül.
0
2004. május 4., kedd 1:25
Ja és a faszi a filmben orvost játszik, valamint Szilágyi Tibor volt a magyar hangja. Plíz, help me!
0
2004. május 4., kedd 1:24
Sorry... :(
0
2004. május 4., kedd 1:22
türelem, rózsát terem. erről meg inkább csak magánban beszéljünk, ha lehet
0
2004. május 4., kedd 1:18
Keresem (azt hiszem ez a címe) a Bosszú című filmet. II. vh. alatt játszódik és Romy Schneider is játszott benne, valamint egy kopasz, szemüveges faszi. Annyi maradt meg a filmből, hogy ennek a faszinak R. S. a felesége és van még egy lánya, és a németek a fickó szeme láttára égetik el őket, vagyis lángszóróval elhamvasztják. Keresem bármilyen formátumban, ha valaki tud esetleg közelebbi infót, SZÓLJON!

Üdv
0
2004. május 4., kedd 0:31
xido: Sajnos az utóbbi. A filmforgalmazásban nem okoz észrevehető változást a csaltakozásunk. :(
0
2004. május 3., hétfő 23:56
Sutter!

Feladtad a kis csomagocskát, amit kértem? :)
0
2004. május 3., hétfő 21:22
Kérdés tőlem is EU-val kapcsolatban....így elképzelhető,hogy olyan filmek bejönnek,amiken kint van felirat,de valamiért nem értek ide..vagy ez a kiadók szíve-joga továbbra is és belső piac alapján döntenek?:)
0
2004. május 3., hétfő 18:31
Csak 1 oka van: elaludtunk :)
Hamarosan feltesszük.
0
2004. május 3., hétfő 18:30
Kedves Xpress... ez azért engem is érdekelne ugyanis a megjelenési dátuma már vagy 2 hónapja volt? Szóval???

Halálos kitérő (Wrong Turn)
Thriller / Horror, 2003 - amerikai-német film

Rendezte: Rob Schmidt
Főszerepben: Desmond Harrington, Eliza Dushku, Emmanuelle Chriqui, Jeremy Sisto, Kevin Zegers, Lindy Booth, Julian Richings, Wayne Robson

Megjelenés dátuma: 2004-03-09
0
2004. május 3., hétfő 18:09
hi xpress!

miért van az, hogy más lapokon már lehet rendelni a halálos kitérő c. filmet (wrong turn), de nálatok nem?
0
2004. május 3., hétfő 16:00
Az új árak holnaptól érvényesek a kiadónál, de lehet, hogy még ma átállítjuk őket.
0
2004. május 3., hétfő 15:49
Xpress,

az egyik konkurens online dvd áruház ma kapott hírlevele szerint az eu-val megjöttek az eu-s árak is. Amit közzétettek listát azon nagyon pozitívan történtek változások (pl.: A vörös sárkány 3990)
Nálatok ezek mikortól lépnek életbe?

thx
T
0