Keresés

KÉRDÉSEK

2004. április 2., péntek 13:39
T. Express, márc. 29-én megkaptam az értesitö mélt, hogy elküldtétek a megrendelt Nemo DVD-t. De még mindig nem érkezett meg. Mi történt?
0
2004. április 2., péntek 13:37
T. Express, márc. 29-én megkaptam az értesitö mélt, hogy elküldtétek a megrendelt Nemo DVD-t. De még mindig nem érkezett meg. Mi történt?
0
2004. április 2., péntek 11:46
Sot, ugyan ez a kerdes (marmint a box-set) a kill bill-re is.
0
2004. április 2., péntek 11:05
Köszi Xpress, közben megjött a mail; Korrekt! :)
0
2004. április 2., péntek 10:19
Xpress, mi hír a Mátrix/Újratöltve kiadvánnyal? Jó lett volna még a héten magkapni.. :)
0
2004. április 1., csütörtök 18:13
T. illetékesek

Gyűrűk urából várható egy naaaagy összesített box set a közeljövőben, vagy legalább távoliban? +ugyanez a kérdés Mátrix-ra is.
0
2004. április 1., csütörtök 14:43
1000 köszönet érte, ebben az esetben szívesen várok még egy kicsit rá.. :)
0
2004. április 1., csütörtök 14:25
Szia!
Most megpróbáljuk a saját költségünkön elintézni azt, hogy a plusz bónusz-lemez is bekerüljön a Mátrix/Mátrix 2. csomagokba, azért nem dolgoztuk még fel ezeket a rendeléseket. Remélem ma még sikerül beszereznünk a hiányzó lemezeket.
0
2004. április 1., csütörtök 13:44
Xpress, várható, hoyg még ma feladjátok a rendelésemet (Mátrix/Mátrix újratöltve és a Kémkölykök 3D), a Mátrix "csomagra" szerdai feladást írtatok a hírlevélben, de még mindíg az előrendlet termékek közt van.. :( Az admin oldalon is jeleztem.. THX!
0
2004. március 31., szerda 14:51
Nem tom, van-e pontos információtok ezzel kapcsolatban, de van valami esély rá, hogy ezek közül a dvd-k közül valamelyik megjelenik Magyarországon:

Warner - NBA League Gear Warner NBA Street Series Ankle Breakers DVD Volume
Warner - NBA League Gear Warner NBA Street Series Dunks DVD Volume 1

Köszi!
0
2004. március 30., kedd 2:12
X-Akták sorozat, akkor újra :) Legalább annyit, hogy rákérdeztek-e, vagy majd lesz rá válasz, vagy nem lesz válasz se ;)

Plusz: a Jóbarátok sorozat végig videoklippes extrás lesz, vagy esetleg más bónusz tartalomra is számíthatunk a későbbiekben?

Előre is köszönöm a fáradozásaitokat!
0
2004. március 29., hétfő 21:31
Magyar felirat sem volt,ha lett volna nem küldöm vissza!(nem vagyok szinkronfüggő)
203 perc volt ráírva!
0
2004. március 29., hétfő 16:14
lala, farkasokkal táncoló dvd-n ha már magyar szinkron nem is, de magyar felirat legalább volt? és ez a 173 perces vagy a 237 perces verzió?
0
2004. március 29., hétfő 12:31
OK, köszi, korrekt :)
0
2004. március 29., hétfő 12:05
Most nézzük át a nekünk küldött filmeket, és már a kiadó is tud a problémáról. Egyelőre sajnos nem tudják ők sem, hol van a hiba, valóban csak az egylemezes változatot szánták-e a kiadványba vagy sem, minden szállítmányt érint a gond, vagy sem. Mindenesetre eddig mi is csak kétlemezes borítóba csomagolt egylemezes változatokkal találkoztunk. Most szépen az összes rendelést visszatesszük mindenkinek előrendelésbe, és majd küldünk egy levelet, ha kiderült, hogy mi a megoldás.
0
2004. március 29., hétfő 11:31
Köszi! Valóban igaz a hír miszerint a Mátrix/Újratöltve (elvileg) 4DVD-s kiadványban az első rész csak egylemezes? Várhatóan postázzátok ma a megrendeléseimet, az admin oldalon is jeleztem már. Köszi előre is!
0
2004. március 29., hétfő 10:25
Igc: A kutyaszorító már megjelent a 2-es régióban, most az extra változat jön ki, de ez semmit nem jelent, külföldön ugyanis más kiadónál van a film joga, mint nálunk.
Idehaza is tervezte egy kiadó megjelentetni a filmet, nem tudjuk, jelenleg hol tart a dolog, de a külföldi megjelenésnek ezúttal semmi jelentősége a hazai piacra nézve.
0
2004. március 29., hétfő 10:23
8abi:a rendszer 1 filmnek tekinti.
0
2004. március 29., hétfő 9:50
Ki voltál? :)
0
2004. március 29., hétfő 9:42
Másrészt mitől bugzik a rendszer, hogy más nevében szóljak hozzá? :) Sutter Cane-től ez úton is bocsánat, de valami meghülyülhetett a rendszerben!
0
2004. március 29., hétfő 9:40
Régi téma, mégis talán megkérdezem - most hogy javuló tendencia történik a sorozatok terén (Jóbarátok, 24), mi a helyzet az X-Aktákkal?! Van rá esély, hogy valamikor lesz újranyomás belőlük? Mert gondolom ez a kiindulási alapja, hogy lehessen egy magyar feliratot is, ha nem szinkront rábiggyeszetni... Vagy még mindig nem elég nagy hozzá a magyar piac (sok másik európaival karöltve egy esetleges multi kiadással)?
0
2004. március 29., hétfő 8:50
Xpress, úgy halottam, hogy a 2-es régióban nyáron jön ki Tarantino Kutyaszorítóban c. alkotása; tudni arról valamit, hogy lesz e nálunk is? THX!
0
2004. március 28., vasárnap 20:01
Hali!

Azt szeretné, megtudni, hogy utánvételes rendelésnél az akciós Mátrix+Újratöltve hány filmnek számít. Úgy szeretném megrendelni, hogy ezt a kettőt együtt és a Forradalmakat is, de csak együtt küldjék el ha mind megjelent.

Köszi!
0
2004. március 28., vasárnap 17:22
Semmi gond!
Valóban én is"bedőltem",hiszen így van a honlapukon.Amikor megérkezett a film,és nem volt se szinkron,se felirat, szóltam Nekik hogy a DVD-n nincs semmi magyar(helyette szerb van),akkor küldtek helyette egy másikat(ugyanolyat)!
A múlt héten visszapostáztam,majd választok helyette mást!
Várom továbbra is a magyar megjelenést,majd itt az Xpressen megvásárolom.
Üdv:Lalabatya
0
2004. március 28., vasárnap 15:36
ÉS még valami Xpress, melyik kiadó fogja nálunk megjelentetni?!
0