Ez esetben elnézést kérek tőled és mindenkitől, csak minden jel arra utalt(aminek,ahogy hallom te is bedőltél), hogy a lengyel kiadás tartalmaz magyar szinkront.
Xpress!
Köszi a gyors választ, és remélem hamarosan jön , mert már december óta az a dumája a kiadónak, hogy gond van a szinkronnal,ennyi idő alatt már filmet is lehetne forgatni!:)
Ez mikor jelenik meg? Eredeti képarány és amygar szinkron egy kánaán lenne. Imádom ezt a filmet!
0
2004. március 28., vasárnap 12:41
Moderátor
7449
Atyman: ha a rendelés során beállítod, hogy legkevesebb 2 filmet szeretnél magkapni, a rendszer addig nem küldi el neked a rendelést, amíg meg nem érkezik a másik rendelt kiadvány.
0
2004. március 28., vasárnap 12:40
Moderátor
7449
bazsii: valamelyik topicban néhány hete megírtuk, hogy a lengyel kiadáson a jelzettel ellentétben nincs magyar felirat/szinkron, a magyar kiadás pedig azért késik, mert probléma volt a szinkronnal. Jelenleg dolgoznak a magyar változaton, de egyelőre a kiadó sem tudja, hogy pontosan mikor tud megjelenni a film.
0
2004. március 28., vasárnap 10:03
186
Én már meggyőződtem,ugyanis megrendeltem a DVD-t tőlük! A múlt héten küldtem vissza!
Itt megtalálod, hogy lengyelül, hogy van a "magyar" szó. És az a kifejezés pedig ott szerepel a szinkronok közt!
0
2004. március 28., vasárnap 1:50
196
Lalabatya!
Igen a Lengyel kiadásra gondolok, és igenis van rajta magyar szinkron! Parancsolj győződj meg róla!
http://film.onet.pl/6359,dvd.html
0
2004. március 28., vasárnap 0:11
397
Télleg, erről mindenki úgy hallgat, mint az a bizonyos a fűben. Mi ez, valami top secret, hogy ennyire agyon van hallgatva?
0
2004. március 27., szombat 22:44
206
cannibal holocaust:))) vicces lenne, nyilván rekordokat döntene a kiadás. rendeld meg a kf-i veziót és kalap
0
2004. március 27., szombat 21:28
186
Ha a lengyel kiadásra gondolsz,akkor azon nincs magyar szinkron !
0
2004. március 27., szombat 20:33
196
Könyörgöm Xpress, valami infot közöljetek a farkasokkal táncoló DVDvel kapcsolatban...megjelenki-e valaha is nálunk, a már máshol megjelent magyar szinkronos verzió?!?!?
0
2004. március 27., szombat 18:24
4078
A Cannibal holocaust most jelent meg a franciáknál 2 DVd-s kollektor kiadásban. Ez nem jön hozzánk?
0
2004. március 27., szombat 12:51
2
Hali!
Megszeretném tőletek rendelni a Matrix Reloaded/Animatrix csomagot és még plussz a Matrix 1-t, de Matrix 1-nél az van kiírva, hogy 1-3 napon belül szállítható, míg a másik csomag azonnal. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdesem, hogy ha megrendelém őket, akkor nem külön-külön küldenétek, hanem egybe, mivel nincs kedvem kétszer kifizetni a postaköltséget.
Üdv.: Atyman
0
2004. március 27., szombat 1:42
397
" Na most nekünk átlagosan 40-50 csomagot lop el havonta a posta... " Ez azért egyszerűen tűrhetetlen! Ráadásul olvasom a minap az egyik országos napilapban, hogy amennyiben nem biztosított a küldemény, akkor nem perelhető a posta, magyarul elmehet a kedves pógár a sóhivatalba! Vannak külföldi rendeléseim is, mint gondolom másoknak is, olyankor előre kell fizetni, és ha lenyúlják az az én károm. A "registered mail" pediglen tényleg egy vagyon! Hát kérdem én, miféle törvények vannak itt érvényben? Ellopják valamimet és még csak jogorvoslást sem kapok? Miféle banánköztársaság ez? Persze, mit is csodálkozom, ha tolvajok hozzá a törvényeket, nyilván a tolvajoknak kedveznek vele! Juj, nem akartam politizálni...
0
2004. március 26., péntek 22:06
590
Ezt jó hallani! :))
0
2004. március 26., péntek 22:01
Moderátor
7449
Igen, ez az, amit mi is elhatároztunk, így a mostantól felkerülő filmek többségénél újra lesznek egyéni kedvezmények.
0
2004. március 26., péntek 21:51
590
Hát igen ez a két véglet! Megértem és tényleg nem tudom,hogy mit lehetne tenni,hogy mindkét félnek megfelelő legyen!? :( Azért nem mondom,hogy többet nem fogok rendelni tőletek,mert van egy -két filmem félretéve! Esetleg még annyit utolsó szó jogán,hogy az egyéni kedvezményekkel lehetne egy picit kompenzálni,ha sűrübben lehetne igénybe venni,mert nagyon sok filmnél nem lehet,és nem nagy összeg,de valahol talán jól esik az embernek,hogy mégis valamit elért a sok rendeléssel/akár 50-60-vagy 100-ot kedvezményt/! Minden jót!:)
Üdv. Halley
0
2004. március 26., péntek 21:36
Moderátor
7449
Kedves Halley! Igérem, hogy megpróbálunk mindent annak érdekében, hogy csökkentsük az árakat, de a postaköltségen alig lehet faragni. 10 ezer forint felett ugyanis ugrásszerűen nő a postaköltség, mivel a rengeteg postai lopás miatt biztosítanunk kell a küldeményeket, hogy nem menjünk tönkre két hónap alatt. Biztosítás nélkül ha eltűnik egy 20 ezer forintos csomag, a posta kb. 10-12 ezer forint kártérítést fizet, kb. 4-5 hónap elteltével. Ez nekünk a kamatok nélkül is 10 ezer forintos veszteség, amit kb. 15-20 csomag eladása kompenzál csak. Na most nekünk átlagosan 40-50 csomagot lop el havonta a posta... Ha nem biztosítjuk, az öngyilkosság, ha pedig biztosítjuk, az egy kész vagyon. Van olyan csomag, amiért 1500-2000 forint postadíjat fizetünk, de azért is "csak" 699 forintot számolunk fel. Valószínűleg senkit nem zavarna az áremelés, ha a filmek árából lehetne nagyobb kedvezményeket adni, de a tendencia sajnos az, hogy nem csak az árak, hanem az árrések is csökkennek (az nem sajnos, hogy az árak csökkennek.) Azon dolgozunk, hogy egyre több filmekhez kapcsolódó kedvezménnyel tegyük valamivel vonzóbbá az on-line vásárlásokat. Ilyen például a Jóbarátok akció, vagy most a Schindler+A megtört hallgatás "csomag". De csodákra mi sem vagyunk képesek :(
0
2004. március 26., péntek 21:15
590
Üdv. Xpress!
Én teljesen megértelek a posta költségekkel kapcsolatban,és mondhatom,hogy a filmjeim 90%-át tőletek rendelem,és tényleg ritka nekem is,hogy a multikban vásárolnék! A másik pedig,hogy azt is megértem,hogy a 2990-os filmeknél nem éri meg nektek a postaköltség,de én mostanában minden hónapban 10 000-felett vásárolok és esetleg lehetne mondjuk 10 000-tól a 699- os ár szállítási költség.Nem pedig 20 000-tól,mert azért az elég sok.De persze ezt tudom,hogy úgy sem én fogom meghatározni. És még annyit,hogy félreértés ne essen,én nem verem a fogamhoz a garast,én nem azért írok,hanem,csak maga az internetes rendelést akarom előnyben részesíteni,hogy igen is megérje rendelni innen,mert olcsóbban megkapom mint a boltban./persze ha 2-3db filmet rendelek egyszerre,nem pedig egy 2990-at/. Xpress Forever! :))
Üdv. Halley
0
2004. március 26., péntek 17:25
Moderátor
7449
Szia! Kösz, jólesik, de sajnos érthető, ha sokan sokallják a szállítási költségeket. Mi sem örömünkben vagyunk kénytelenek emelni. Van már rengeteg DVD-Audio a raktárunkban, csak fel kellene vinnünk az adatbázisba, és az SACD-vel is szeretnénk foglalkozni, de előbb olyan földi problémákat kell megoldanunk, mint a postaköltségek emelkedése stb. A T2 szinkronizált, kétlemezes, bővített változat lesz, magyarított extrákkal.
0
2004. március 26., péntek 16:54
511
Xpress.hu: Én szeretnélek vígasztalni, a postaköltség ellenére sem vásároltam DVD-t soha multiknál (meg egyéb "normál" üzletben sem), hanem mindig nálatok! Amíg DVD-t veszek: Xpress 4ever!!! Már szerettem volna megkérdezni: nem tervezitek SACD ill. DVD-Audio forgalmazását? Szándékomban áll ilyesmiket tudó asztali lejátszó vásárlása. Még egy kérdés: a DVD Extrán olvashattuk, hogy jön a T2. Valami a specifikációiról kiderült már? Üdv: Diablo69
0
2004. március 26., péntek 12:59
Moderátor
7449
Halley: még vívódunk, lehet, hogy elhalasztjuk a postaköltség-áremelést, de igazából nagyon kicsi a mozgásterünk. Gyakorlatilag a legkisebb csomag (tehát ha valaki mondjuk egy 2990 Ft-os bombaáras filmet rendel) feladása is többe kerül nekünk jelenleg, mint 900 forint. Mivel csak 699 forintot számolunk fel a vevők felé, ez azt jelenti, hogy 200 forintot az elméleti árrésből kellene kigazdálkodnunk, viszont ennyit nem lehet keresni mondjuk egy bombaáras filmen. Ráadásul míg a postának és a banknak csomagonként fizetett költségek ÁFA-mentesek (tehát visszaigényelni nem tudunk), a vásárlóknak kiszámlázott postaköltség a nagyszerű adójogszabályok értelmében már bruttósított, tehát a kiszámlázott 699 forintból mi még 140 forintot az állam bácsinak is befizetünk. A különbség tehát a 900 forintos tényleges kiadás és a befolyó 560 forint nettó között már 340 forint, vagyis egy bombaáras film feladása jelenleg veszteséges, és még a 899 forintos postaköltség felszámolásával sem lenne nyereséges. Valamit ki kellene találni, valóban, és ki is találtak már erre működő modelleket külföldön, ahol mondjuk egy előrendelés esetén 30-35% kedvezménnyel lehet beszerezni a termékeket. Nálunk viszont esetenként a fenti kedvezmény felét sem éri el a kiadók által "biztosított" árrés. Sajnos ez egy ilyen ország. Minden a multik malmára dolgozik, még mi is, hiszen a látogatóink többsége itt tájékozódik, ott vásárol. Ez ellen pedig úgysem tehetünk semmit. De azért optimisták vagyunk, vagy legalábbis erről próbáljuk meggyőzni magunkat :)
0
2004. március 26., péntek 10:47
1570
Köszi a választ; gondolom önhatalmúlag nem küldhetitek az első két részt összepakolva, mert ugye külön-külön létezik, vagy lesz neki v.mi tartódoboz is? ;)
0
2004. március 26., péntek 10:41
Moderátor
7449
Nem jött még meg a kiadvány a kiadótól, a rendszer véletlenül ( a dátum alapján) dobta ki a címlapra. Reméljük ma megjön.
0
2004. március 26., péntek 7:20
1570
Xpress, most akkor mi is van a Mártix/Mátrix újratöltva kiadvánnyal? Én előrendeltem, de értesítő nem jött róla, (és az admin. oldalon is még az előrendelt cuccok közt szerepel) és jelenleg nem is kapható??? Hiszen a két film külön külön van, akkor egyben miért nincs több??? Köszi előre is..