Igen ezt én is észre vettem,hogy elég rendesen felmentek az árak /899-/,és ahhoz,hogy a régi áron kapjam meg 20 000-ért kell rendelni! Én nem tudom,hogy hány ember teheti meg ezt,de elismerem,hogy egyszer nekem is volt ennyiért rendelésem,és azóta is hallgatom a feleségemtől! A másik pedig,ha valamiért hibás a lemez,vagy akár mi is van vele,és vissza kell kűldeni cserére akkor már tényleg nem valami jó üzlet ez az internetes rendelés. Vagy ha törött a tok,mert már volt rá példa. Nekem az a bajom,hogy valamit ki lehetne találni,hogy megérje rendelni,mert őszintén megmondom,hogy ugyan ott vagyok,mint ha boltba venném,és nincs kockázat benne,de ha van is valami gond ,még akkor sem kerül semibe visszavinni! Attól függetlenül még van egy-két aktív rendelésem nálatok!
Üdv.Halley
0
2004. március 25., csütörtök 17:00
106
Mert az SPI forgalmazza,és őnáluk a kölcsönzői és a lakossági megjelenés közt néhány hónap,extrém esetben akár fél év időráta is van.
0
2004. március 25., csütörtök 14:21
206
az iránt érdeklődnék, hogy van valami spec oka, hogy a halálos kitérő címen megjelent film (wrong turn) miért nem kapható az Xpress-en?
0
2004. március 25., csütörtök 7:27
1570
Xpress, a csomagküldős rendeléssel kapcsolatban van v.mi fejlemény? Most rendeltem & látom, hogy elég rendesen emelkedtek (önhibátokon kívül) a feladási díjak. Ennyiért bőven megvan csomagküldővel is, nem beszélve arról, hogy gyorsabb és pontosabb is.. :)
0
2004. március 23., kedd 18:55
106
Így igaz.A régebbi külföldi borítós copyk helyett egyre inkább a házi barkács magyarborítós kalózkiadványok vannak a (fekete)piacon. Alkonyattól Pirkadatig/Sárkányszív/Twister/Apollo13/Vízivilág/Ponyvaregény/Némó Nyomában stb.(Csak amiket saját szememmel láttam.) És mérget vehetsz rá:az Alkonyattól Pirkadatig kis hazánkban DVD-n hivatalosan ezidáig nem látott napvilágot!
0
2004. március 23., kedd 18:21
1560
baromi egyszerű kicsit összemontírozni a vhs borítót és méretre igazítani egy dvd borítóval..de valóban nem jelent meg itthon dvd-n...
0
2004. március 23., kedd 18:08
590
Igen én is gondoltam erre,mert már láttam egy-két ilyen boritót,pl.Vissza a jövőbe,ami elég gagyi volt,de ez elég eredetinek tűnt,de ha pedig tényleg házi akkor le a kalappal!
0
2004. március 23., kedd 17:49
25
Ügyeskezű emberkék szerkesztették a magyar VHS verzió és a kinti DVD verzió borítói alapján. Sajnos itthon még nem jelent meg, eme remekmű.
Kisspeti
0
2004. március 23., kedd 17:45
590
Nem amiről én beszélek az dvd-van,csak kár,hogy nem tudom még mindig beszúrni a boritót!
0
2004. március 22., hétfő 23:02
7151
Valóban a MOKÉP forgalmazta, de szerintem csak VHS-en hozták ki.
0
2004. március 22., hétfő 22:31
590
Srácok nem tudom,hogy lemaradtam -e róla,de kiadták az "Alkonyattól pirkadatig"című filmet Magyarországon szinkronosan,sztereó hanggal? Mert most láttam a boritóját az interneten magyarul,állítólag a Mokép forgalmazza!!! De akkor itt az Xpressen miért nincs itt???
S.O.S
Halley
0
2004. március 22., hétfő 20:25
4078
Én már csak a Rodroguez Mariachi díszdobozt várom a szinkronos desperadoval de naggggyon!!!!!!!! Mikro jön? És a Doors? Azon lesz szinkron?
0
2004. március 20., szombat 23:09
196
Atyman!
Az ország teljes területére ugyan annyi a postakölcség függetlenül, a csomagban lévő DVD-k számától...699FT.
0
2004. március 20., szombat 21:12
590
Ugyanannyiba fog kerülni,mintha Miskolcra postáznák!
0
2004. március 20., szombat 15:55
2
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha Fóton(Pesttől 15-km) lakok, akkor kb. mennyibe kerül a postaköltség és hány nap alatt ér ide?!
A választ előre is köszönöm.
0
2004. március 19., péntek 16:16
462
Xpress! A Trükkös fiúk című film megjelenéséről tudtok valamit? Mert egy másik DVD-rendelő oldalon láttam, hogy már elő lehet rendelni! Megjelenés dátuma: 2004. április 13.
Szóval???
0
2004. március 19., péntek 13:52
1570
Köszi Xpress! Kivárom én azt.. :)
0
2004. március 19., péntek 11:37
7151
Ehhez én is csatlakozom: szó volt arról, hogy jön Delon egyik legjobb drámai szerepe, a KLEIN ÚR DVD változata. Azzal mi van? A drámai Delon-filmek közül jöhene A PÁRDUC és a ROCCO ÉS FIVÉREI, a SWAN SZERELME, valamint a TROCKIJ MEGGYILKOLÁSA, a bűnügyi filmek közül a SZAMURÁJ, a SPECIÁLIS KEZELÉS, a SKORPIÓ, az EGY ZSARU BŐRÉÉRT és A KÍMÉLETLEN. Nem lenne ellenemre azonban a FEKETE TULIPÁN című kalandfilm se.
0
2004. március 19., péntek 11:00
Moderátor
7449
Igc! A 3D-s Shrekről kb. három hete mi is értesültünk, akartunk volna róla hírt írni a DVDEXTRA.HU-ra, de a hazai forgalmazó akkor úgy tudta, hogy nálunk egyelőre nem várható ez a változat. (Ezért nem írtunk róla végül hírt.) Ma újra rákérdeztünk, és még mindig azt mondták a helyi képviseletnél, hogy mostanában nem várható egy ilyen kiadás. Szerintem a 3D-s kisfilmet a 2-es régióban majd a második rész mellé pakolják, vagy a második rész megjelenéséhez időzitik a speciális változat megjelenését.
0
2004. március 19., péntek 10:29
148
Csatlakozom IGC-hez, kiegészítve Delonnal a kérdést.
0
2004. március 19., péntek 9:19
1570
A Fantasy Film féle Belmondo és Funes sorozatokról mit tudni, lesz folytatása?
0
2004. március 19., péntek 7:21
1570
Xpress, úgy tudom, hogy májusban jelenik meg egy kétlemezes Shrek, amiből az egyik egy új (Shrek 3D) lesz; mit tudni erről? Előre is köszi!
0
2004. március 18., csütörtök 19:11
106
Sziasztok! Néhány régebbi film után érdeklődnék,esetleg v.melyikőtöknek használható minőségben gyűjteményében létezik-e (bármilyen specifikációban:ráolvasott szinkron,odagépelt felirat,ezek bármely hiánya,stb):
-John Carpenter's:They Live (Elpusztíthatatlanok) 1988 Azt hiszem ezen a magyar címen futott a 90-es évek elején ez a film.Bár az emlék kopott,de annak idején nagyon tetszett nekem.
-Shaolin Soccer 2001 Újra és újra meg kellett néznem.Olyan,mintha egy "mangaszerepjátékfantasyvígjáték" lenne.(Sajnos eltűnt a saját példányom...)
-A Walk To Remember 2002 Akik látták,sokaknak nyáldömping lehet,de szerintem kitűnő dráma.(Mandy Moore-ba 5 perc után szerelmes lettem.)
-Rat Race (Üldözési Mánia) 2002 Úgy olvastam v.hol,hogy állítólag kiadták 2-es régióba magyar felirattal DVD-n,csak nálunk nem volt e kiadásnak forgalmazója...
Ha tudna valaki érdembeni infoval szolgálni bármelyikükkel kapcsolatban megköszönném.
0
2004. március 14., vasárnap 11:28
590
Üdv. mindenkinek!
Nem láttam a Cool túrának topicot,de ezért nem is szerettem volna nyitni neki,tehát felteszem itt is a kérdésemet,mint a film adatlapján! A boritóra az van írva ,hogy 1.85:1 arányú a kép,ami a menüben rendben is van,de viszont a film 4:3 arányú.Nem tudom,hogy két változatban jelent meg és nekem van rossz lemez benne,vagy az összes ilyen,de akkor miért nem 4:3 írnak rá?