Sajnalatos modon meg mindig nem ertkezett meg a csomagom, pedig meg tegnap elott delutan jeloltem ki a ket dvd-t szallitasra. (futarral) Varahato, h meg ma megerkezik?
uDv, Pedro
0
2004. március 10., szerda 14:30
Moderátor
7449
zsolti: egyelőre nincs tervben, de gondolom, ha az új Batman film a moziba kerül, vagy megjelenik DVD-n, a régi részeket is újra kiadják majd.
0
2004. március 10., szerda 14:26
Moderátor
7449
attilaj: kösz, hogy jelezted, csupán hiba. A két film a második rész megjelenésekor akciós volt együtt, de most már nem tudunk akciós összecsomagolásban rendelni a kiadótól, ezért állítottuk át az árat - rosszul. Javítjuk.
0
2004. március 10., szerda 14:23
45
Kedves Xpress,
Varhato-e a ket elso, Tim Burton rendezte Batman-filmbol extra kiadas?
Elore is koszi, zsolti
0
2004. március 10., szerda 7:28
3
Tisztelt Xpress!
A gyuruk ura 1 illetve 2 2 lemezes valtozatai, ha kulon veszem meg akkor miert olcsobb (5990 es 5790), mintha a kettot 1 csomagban vennem meg? (12500)
Mit veszek meg a 720 Ft kulonbsegen?
0
2004. március 9., kedd 21:29
2
Ezt a filmet keresném http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004R9A0/ref=ase_dreamescapegraph/002-3260320-7860002?v=glance&s=dvd
tud róla valaki valamit?
0
2004. március 9., kedd 16:38
4078
Már csak arra vagyok kíváncsi hoyg iylen klasszikusok mikor jelennek meg vágatlanúl?
New York Ripper Suspiria Dellamorte Dellamore Stage Fright (Soavi) Absurd
A válasz az hogy soha (ha eddig nem jelent meg még videon se egy kivétellel) se de azért megkérdezem. Hátha... :-)
0
2004. március 9., kedd 15:37
61
Kedves Xpress.hu, Jobbulast kivanok a stabnak. 2 email ment.
Elore is kosz.
uDv, Pedro
0
2004. március 9., kedd 15:13
Moderátor
7449
Kedves Pedro! Csak annyi a gond, hogy a fél stáb beteg, így minden energiánk a csomagok feladására megy el. Arra kérlek, hogy a leveled továbbítsd az xpress@xpress.hu címre, a többi címre érkező levél nem jut el közvetlenül hozzám, ha tudok, segítek.
0
2004. március 9., kedd 14:00
61
Kedves Xpress.hu,
Erdeklodni szerenek, h miert nem valaszolnak a leveleimre? Van valami kulonosebb oka?
uDv, Pedro
0
2004. március 9., kedd 13:59
61
Kedves Xpress.hu,
Erdeklodni szerenek, h miert nem valaszolnak a leveleimre? Van valami kulonosebb oka?
uDv, Pedro
0
2004. március 9., kedd 13:53
1570
Xpress, tegnap megérkezett a Robin Hood extra változat; már a film adatlapján is elpanaszoltam, hogy milyen puritán lett a kiadvány. Ami a fő kérdésem, hogy normális dolog e hogy semmi féle jelenetlista/füzet/könyv nem található benne. Előre is köszi!
0
2004. március 9., kedd 13:29
213
www.ezydvd.com.au-nál szintén kaphatók R2-ben
0
2004. március 7., vasárnap 22:20
25
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a STOMP DVD-it nem akarják-e esetleg kiadni kicsiny hazánkban is?
- STOMP OUT LOUD (1997) - (ezt adta le az RTL Klub januárban egyik éjjel) - The STOMP - 2000 (2003)
Mindkettőt megtaláltam az amazon-on, $30.46 az ára, ha mindkettőt megrendeled (R1 verzió).
Kicsit furcsállottam egyébként, hogy az előadásukra nemhoztak a DVD-jükből egy darabot sem, pedig a STPM OUT LOUD megjelent R2-4-es régiókóddal is...
Bármi infót nagyra értékelek...
Maradok tisztelettel,
Wizzard.
0
2004. március 7., vasárnap 22:12
25
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a STOMP DVD-it nem akarják-e esetleg kiadni kicsiny hazánkban is?
- STOMP OUT LOUD (1997) - (ezt adta le az RTL Klub januárban egyik éjjel) - The STOMP - 2000 (2003)
Mindkettőt megtaláltam az amazon-on, $30.46 az ára, ha mindkettőt megrendeled (R1 verzió).
Kicsit furcsállottam egyébként, hogy az előadásukra nemhoztak a DVD-jükből egy darabot sem, pedig a STPM OUT LOUD megjelent R2-4-es régiókóddal is...
Bármi infót nagyra értékelek...
Maradok tisztelettel,
Wizzard.
0
2004. március 6., szombat 11:20
106
Tisztelt Xpress!
Nagyon köszönöm gyors reagálásotokat,valamint hozzáállásotokat a problémához.Példát lehetne venni néhány hasonló szolgáltatónak rólatok. Kívánok mindenkinek problémamentesebb időszakot!
0
2004. március 6., szombat 11:20
106
Tisztelt Xpress!
Nagyon köszönöm gyors reagálásotokat,valamint hozzáállásotokat a problémához.Példát lehetne venni néhány hasonló szolgáltatónak rólatok. Kívánok mindenkinek problémamentesebb időszakot!
0
2004. március 6., szombat 11:11
Moderátor
7449
Kedves LayRue! Az árcsökkenésről csak az utolsó pillanatban szereztünk tudomást, de természetes minden még el nem küldött rendelésnél korrigáltuk az árakat (lefelé). Akinek kiküldtük drágábban a filmet, annak egy későbbi rendelésnél jóváírjuk a különbséget. Az előrendeléseidnél a legközelebbi film árából levonjuk a 700 Ft-ot. A postai problémát mi is sajnáljuk. Nekünk ártanak a legtöbbet.
0
2004. március 6., szombat 10:50
106
Tisztelt Xpress!
Elkeseredve vettem tudomásul,hogy az általam rendelt "Minden6ó" ára lejjebb esett 700 HUF-al,de ez engem már nem érint,mert a csomagom hétfőn fel lett adva.Természetszerű az árcsökkentés,hiszen bevásárlóközpontokban,egyéb szolgáltatóknál is kb. hasonló az ára. Mielőtt félreértene v.ki nem az a problémám,hogy a feladás után máris alacsonyabb az ára,de én még drágábban kapom-előfordult ilyen már velem.(Pár nap alatt bukok párszáz forintot.) Az idegesítő az,hogy a postabotránynak köszönhetően amíg én várom a magasabb árú terméket,addig MÁS VÍGAN NÉZI AMIT OLCSÓBBAN MEGVETT. Tehát később jutok hozzá,drágábban.Ezt ki fogja nekem kompenzálni?...
0
2004. március 4., csütörtök 21:44
5
Üdv mindenkinek!
Nem találtam "hőbörgő" fórumot, ezért most csak ide szösszögök kicsit. Én is - ahogy LayRue is -, ma szembesültem, azzal, hogy a posta nem képes továbbítani a csomagokat. Szomorú, hogy megint megszívtam: a cimboráim, ha rendelnek, másnap itt van, ha én, biztos, hogy 2-3 nap, vagy összeomlik a posta logisztikai rendszere, ahogy most is. Tiszta gáz! Valaki szedje le rólam az átkot! :)
Köszönöm, hogy "meghallgattatok"! :)
0
2004. március 4., csütörtök 15:13
106
koránsem=korántsem Bocs,de csak 1x küldtem.
0
2004. március 4., csütörtök 15:12
106
Hello Xpress!
A rendelt csomagom máig sem érkezett meg,de ez koránsem a ti hibátok.A ludas megint ez a telibevert Posta(hó).Talán a médiából tudjátok a részleteket,és a hölgyemény is közölte velem a "hivatalban",hogy összeomlott a logisztikai rendszer(?). A gáz az,hogy jövő héten végig Pesten leszek,így kérdéses ki fogja átvenni a csomagot...ha addig megjön egyáltalán... Ezúton tudatom minden érintettel,hogy igen komoly csúszásokkal számoljanak.
0
2004. március 4., csütörtök 15:11
106
Hello Xpress!
A rendelt csomagom máig sem érkezett meg,de ez koránsem a ti hibátok.A ludas megint ez a telibevert Posta(hó).Talán a médiából tudjátok a részleteket,és a hölgyemény is közölte velem a "hivatalban",hogy összeomlott a logisztikai rendszer(?). A gáz az,hogy jövő héten végig Pesten leszek,így kérdéses ki fogja átvenni a csomagot...ha addig megjön egyáltalán... Ezúton tudatom minden érintettel,hogy igen komoly csúszásokkal számoljanak.
0
2004. március 3., szerda 19:24
9
Kedves Xpress! Valaki most irta nálatok, hogy alien különálló részei papirtokban lesznek. Kérdés: A BAD BOYS 2. papirtokban jelent meg? Mert az jó lenne. Most olvastam valahol, hogy BAD BOYS 1. és diszdoboz 30.-ára csúszik. Mennyire igaz? Előre is köszönöm
0
2004. február 22., vasárnap 12:46
4078
Ha már sorozatokról beszélünk Carnivale a vándorcirkusz is jöhetne. Bár eddig nem sok rész ment le az HBO-n eddig nagyon jó és hangulatos.