Gyerekek lesz nálatok egyáltalán a dave gahan - live monsters dvd? Kénytelen leszek elballagni máshová, de nem szeretnék.........
0
2004. február 19., csütörtök 21:35
52
Kedves xpress!
Ezt az informáciokat találtam a filmről és ebböl gondolom hogy magyarul is megjelent!
Cím: Úszó csapda Eredeti cím: Attack on the Queen Műfaj: akció Ország: amerikai Gyártási év: 2002 Hossz: 86 perc Szereplők: Vince: Joe Lando Britanny: Rachel Blakely Thomas: Rob Estes Stáb: rendező: Jerry London
Tartalom
A Queen Elizabeth 2 óceánjáró fedélzetén az amerikai és kínai elnök szupertitkos találkozójára kerül sor. A hajót azonban mindenre elszánt terroristák foglalják el. Vezetőjük, egy csinos, ám a harcművészetekben is jártas fiatal nő kijelenti, ha követeléseiket nem teljesítik, az óceánjáró fedélzetén elhelyezett atomtöltetű bombát felrobbantják. Életre-halálra szóló akció indul a végzet hajóját irányító terroristák ellen...
0
2004. február 19., csütörtök 17:17
160
Köszönöm :(
0
2004. február 19., csütörtök 16:27
3933
Nagyon szívesen! :)
0
2004. február 19., csütörtök 16:24
462
Nagyon köszönöm!
Már másodjára segítesz ki! THX! ;)
0
2004. február 19., csütörtök 16:17
3933
Bocs, hogy belekontárkodom a kérdésedbe az Xpress helyett, de én annyit tudok, hogy az USÁ-ban árpilis 27-től kapható, és mivel itthon is csak néhány hét késéssel került a moziba, a hazai Universal talán megörvendeztet minket vele májusban.
0
2004. február 19., csütörtök 16:09
462
Kedves Xpress!
Engem a Igazából Szerelem című film megjelenlési időpontja érdekelne! Esetleg lehet már tudni valamit e film megjelenéséről??? Nagyon várom már!!!
0
2004. február 19., csütörtök 15:15
Moderátor
7449
Kedves Rachel! A keresett film tudtommal nem jelent meg idehaza. Valószínűleg csak külföldről lehet beszerezni.
0
2004. február 19., csütörtök 15:02
52
Tisztelt Xpress!
Szeretném megkérdezni, hogy az Úszó Csapda című filmet meg lehet-e rendelni az Xpress-től vagy ha innen nem akkor honnan?Nagyon fontos lenne!
0
2004. február 19., csütörtök 11:09
246
De épp az benne a bibi, hogy én nem jelöltem be semmit se, hogy küldjetek, csak megrendeltem a filmeket. Erre automatikusan felkerült mindegyik a Feldolgozás alatt állóak közé és onnantól már nem tudam kijelölni semmit, pedig számomra az lett volna a logkius, hogy mivel a limit nagyobb mint a feldolgzandó filmmennyiség, ezért kiválaszthatom, hogy mit is akarok mostazonnal :-) kézhez kapni.
Egyébként csak azért lázongok itt ez ellen a dolog ellen, mert ez minden rendelés után így van - vagy legalábbis én így emlékszem - viszont egy idő után (néhány nap) visszaáll a törlés - küldés kijelölési lehetőség.
No de a lényeg, hogy nagyon megköszönném, ha sikerülne postára tenni a kért 3 filmet. Ha másként nem megy, az Amadeust nyugodtan töröljétek az előrendelésből, majd megrendelem újra.
köszi!
0
2004. február 19., csütörtök 10:03
Moderátor
7449
(ex)Cat! Az oldal azért nem engedi módosítani a feldolgozás alatt álló termékeket, mert ez anomáliákat okozna a rendszerben. Ha éppen akkor törölne valaki egy rendelést, amikor a feldolgozást végző kolléga lezárja (feldolgozza) a rendelést, torzulna a leltárkészlet és a nyilvántartás. A feldolgozás utolsó fázisában éppen ezért még az amazonon sem lehet módosítani a rendeléseket. Nálad a problémát az jelenti, hogy az elküldésre kért három film mellé tegnapelőtt hozzárendeltél olyan filmet is, ami csak 1-3 nap alatt szállítható. Ez a film várhatóan ma, vagy holnap érkezik be a raktárunkba. Ha ez beérkezett, a rendszer akkor teszi félre neked a filmeket (mivel magasabb a limited, mint amennyi film elküldésre vár), és utána lehet kérni egyesével, vagy együtt a küldést. Megpróbáljuk ma valahogy "kicselezni" a rendszert, és elküldeni Neked a 3 kért filmet.
0
2004. február 19., csütörtök 9:44
246
XPress,
Szerettem volna még a héten megkapni a megrendelt filmeket, de a levelemre se reagáltatok és a Feldolgozás alatt álló termékek közül MÉG MINDIG NEM lehet kijelölni azt, hogy mit szeretnék leküldetni. Ez nagyon szomorú, mert így már szinte esélytelen a dolog, hogy a héten megkapjam amit kértem, ha már a másik csomag elveszett. :-(
Én megértem, hogy ez nektek se öröm, de azért jó lenn ha még ma postára tudnátok tenni a levélben jelzett (A Halász király legendája, A Karib-tenger kalózai és a jégkorszak c. filmeket)
Egyúttal szeretném megtduni végre, hogy egy új rendelés után miért van az, hogy napokig nem lehet semmit se kijelölni a Feldolgozás alatt álló lemezek körül? Ez nagyon megnehezíti az életemet :-(
0
2004. február 17., kedd 19:46
1
Hello!
Az Angel sorozat, ami jelenleg a Viasat 3-on fut megjelenik nálunk ? Úgy tudom, hogy Európában már megjelent...
0
2004. február 17., kedd 16:56
146
Ja és mikor lehet elörendelni? Udv
0
2004. február 17., kedd 16:53
146
Erre gondoltam, mert eddig nem lehetett rendelni nálatok csak máshol. akkor köszönöm hogy szóltatok. Egyébként ti vagytok a királyok!
0
2004. február 17., kedd 16:40
Moderátor
7449
Mit jelent az a külön, egyedi rendelés? A Monsters lesz, pont ma kaptunk értesítőt ról a kiadótól.
0
2004. február 17., kedd 16:33
146
Tisztelt Xpress!
Szeretném megkérdezni benneteket, hogy meg lehet-e rendelni töletek a Dave Gahan-Live Monters dvd-t ami március elején jelenik meg. És nem szeretnék máshol rendelni.... Nem gondolkoztok valamilyen külön egyedi rendelésekröl, azt hiszem másoknak is tetszene. Udv. mombullet
0
2004. február 17., kedd 10:56
9
Sziasztok! Hamarosan megjelenik a Schindler listája,feliratos lesz. Az rtl klub leadta szinkronnal pár éve,ami jol sikerült de ezt ő saját magának leszinkronizálta. Nekem kéne dvd meg irva hogy ez a szinkron legyen rajta. De erre még várni kell. Még egy érdekesség a tv2 is lesz a film két héten belül most ,és nagyon kiváncsi leszek hogy az a szinkron lesz e rajta ami az rtl klubon. Lehetséges ez? Vagy a tv2 magának leszinkronizálja? s.o.s. aki tud valamit irjon. elöre is kösz
0
2004. február 17., kedd 10:33
Moderátor
7449
Sajnos nem tudjuk. A régi forgalmazó már nem, az új pedig még nem árusítja.
0
2004. február 17., kedd 10:23
9
Kedves Xpress! Mikor lesz kapható újra a Ryan közlegény megmentése DTS változatban.
0
2004. február 16., hétfő 16:06
52
Kedves Xpress!
Megszeretném kérdezni hogy az Úszó Csapda című filmet honnan tudnám megrendelni?
0
2004. február 16., hétfő 9:33
Moderátor
7449
Kedves nkätika! Természetesen cseréljük a filmet amennyiben lemezhibáról van szó, de azért ha egy mód van rá, próbáld ki egy másik lejátszón is. Néha előfordul, hogy egy bizonyos lejátszótípus nem birkózik meg egy adott filmmel. Ilyenkor a csere sem segít. Ha másik lejátszón is jelentkezik a hiba, akkor a hiba pontos leírásával együtt küldd vissza a filmet az információs oldalon leírt módon.
0
2004. február 16., hétfő 9:28
849
Én is itt kérdezném, amit e-mail-ben küldtem...
Kedves Xpress!
Hű vásárlótokként még sosem volt problémám a tőletek rendelt filmekkel - lásd a teljesített rendeléseim... A Szindbádról sajnos nem mondhatom el ugyanazt. Szeretném, ha a problémás lemezt visszaküldve egy hibátlanra kicserélnétek.
A hiba: a 30. perctől a 45-ig egyfolytában pattog a film, méghozzá másodpercekre megáll - előtte is tapasztaltam kisebb hibákat. Tovább nem is néztem...
Kérdésem: módomban áll-e a cserét kérni.
Köszönettel: NÉV, CÍM...
0
2004. február 16., hétfő 9:25
Moderátor
7449
Kedves Torrente! Sajnos az egyéni kedvezmény nem minden filmnél érvényesíthető. A Bombaáras, Szuperáras filmek árából például nem engedhetünk, néhány kiadó pedig - így az általad is felsorolt filmek képviselete is - olyan mértékben csökkentette az árak mellett a kereskedők árrését, hogy további kedvezmény megadásával már gazdaságtalan lenne a filmek árusítása. Sajnáljuk, hiszen mi is azt hittük, hogy a tendencia idővel javulni fog, de sajnos tévedtünk.
0
2004. február 16., hétfő 9:20
160
Bocs, ide is beírom, amit mail-en küldtem, hátha gyorsabban jön válasz :) T. Xpress! Érdeklődni szeretnék, hogy a régóta meglévő 2%-os kedvezményem a legutóbbi rendelésemnél miért nem érvényesül? A rendelésem nyilvántartási száma 78728, a rendelt filmek: 1) Kapitany es katona - A vilag tulso oldalan (2 DVD) : 1 pld. Ara: 5790 Ft/db 2) Nemo nyomaban (2 DVD) : 1 pld. Ara: 5790 Ft/db 3) A szovetseg (2 DVD) : 1 pld. Ara: 5790 Ft/db Szíves válaszukat előre is köszönöm!