Keresés

KÉRDÉSEK

2004. február 16., hétfő 8:53
Szegyellem magam, de megint nem ertek valamit ;)

Mi donti el, hogy a mar megerkezett de meg ki nem postazott termekek felsorolasaban szerepel-e a 'kuldjetek most' es a 'torles' checkbox vagy sem?
0
2004. február 15., vasárnap 20:26
Kedves Xpress!

Megszeretném kérdezni hogy az Úszó Csapda című filmet honnan tudnám megrendelni?

0
2004. február 15., vasárnap 7:51
Tisztelt Xpress!

A gyuruk ura 1 illetve 2 2 lemezes valtozatai, ha kulon veszem meg akkor miert olcsobb (5990 es 5790), mintha a kettot 1 csomagban vennem meg? (12500)

Mit veszek meg a 720 Ft kulonbsegen?

0
2004. február 14., szombat 1:40
Köszönöm a gyors infot az Apollo 13-hoz. Szomorú is vagyok emiatt, de majd lesz valahogy.

További jó munkát!
0
2004. február 13., péntek 13:21
Kedves Xpress!

A Bullworth c. filmet és The Thing c. filmet miért nem lehet kapni?
A Thing-hez talán nincs felirat, de a Bullworth-on van (magyar).
0
2004. február 13., péntek 10:29
Az Apollo 13 sok más Universal filmmel együtt évek óta megjelent már a 2-es régióban, de - szintén sok más Universal filmhez hasonlóan - nem kaptunk rá magyar feliratot, vagy szinkront. A mi kedvünkért nem hinném, hogy újra kiadják, de ha a kiadó érdemesnek tartja egy extrább kiadásra, talán van esélyünk arra, hogy ezúttal felkerüljünk. Ugyanígy történt a napokban megjelent Carlito útja c. filmmel, vagy az EDtv-vel is, ugyanakkor például a Twister második kiadásáról is sikerült lefelejteniük minket.
0
2004. február 13., péntek 1:58
Kedves Xpress!

Nagy kedvencem az Apollo 13. Várható-e, hogy ez valamikor megjelenik, van-e erről info, vagy annyira régi és sikertelen film volt, hogy a kiadó nem is tervezi a magyarországi forgalombahozatalt? Sz'al reménykedhetek-e?

Köszönöm!
0
2004. február 12., csütörtök 16:18
Hopp, már benne is van. Bárcsak minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne!
0
2004. február 12., csütörtök 13:44
Ilyen nincs: hívtak a postáról, hogy megjött a csomagom! :-) Akkor így az újrarendelés tárgytalan...
0
2004. február 12., csütörtök 12:33
Most volt itt a postás, de persze nem hozott semmit, így most újrarendeltem a filmeket. A megjegyzés rovatba beírtam, hogy csomag pótlásáról van szó, így remélem, hogy a régi áron kapom majd meg a DVD-ket! Köszönöm mégegyszer!
0
2004. február 12., csütörtök 12:29
Kedves Xpress!

A vonzás szabályai című Mokép film miért nem szerepel az adatbázisotokban? 9-én, azaz hétfőn megjelent.
0
2004. február 12., csütörtök 12:23
Köszönöm a gyors és megnyugtató választ!!! Még megvárom a mai napot, habár szerintem ezt a csomagomat már biztos lenyúlta valaki... :-(
0
2004. február 12., csütörtök 11:41
GG: Ha eltűnt a csomag, akkor az újra küldött filmeket a régi áron küldjük újra, csak írj, amikor megrendeled őket, hogy időben átállíthassuk az árakat, vagy a legjobb, ha a megjegyzés rovatba írod, hogy az eltűnt csomag pótlásáról van szó.
A filmek ára megjelenésük után emelkedik, ösztönzendő az előrendeléseket.
0
2004. február 12., csütörtök 11:34
Én is sürgetném ezt a dolgot, mert úgy tűnik, hogy megint eltűnt egy csomagom a postán, ráadásul ha most újból megrenfelem ezeket a DVD-ket, az egész 1000 Ft-al lerülne többe, ui. közben számomra érthetetlen módon több film ára is 100-200 Ft-al emelkedett. Ez roppant furcsa... :-((
0
2004. február 12., csütörtök 11:17
Cstlakozom az elöttem szólóhoz és maximálisan egyett értek vele.
XPRESS!!!!!!!!!!!!!  Légyszives tegyél ez ügyben valamit!!!!!!!!!!!!!!! Köszi
0
2004. február 11., szerda 23:07
Másik:

tudom, hogy már volt róla szó, de tervezitek-e vmikor lehetőséget biztosítani a személyes átvételre? mert az áraitok szuperek, de amit nálatok spórolok, azt odaadom a postásnak, futárnak, szal így nem nagyon éri meg :(

a futárral egyébként is az a bajom, hogy nem elég rugalmas, ott kell ülnöm haptákba, és várni rá

a postában meg nem bízom

szóval jó lenne a személyes átvétel, szereznléétek pár új vevőt, a konkurens netes boltok nagy bánatára
0
2004. február 11., szerda 23:01
Xpress!

Zene DVD-ket miért nem árultok?
most Vangelis Mythodea-jához odairhatnám, hogy egyszerüen fantasztikus.
de így :)
0
2004. február 11., szerda 10:49
MP: az xpress@xpress.hu-ra írj most egy levelet, azt megkapom. De ha módosítod a telefonszámot, azon is szívesen felhívunk.
0
2004. február 11., szerda 10:48
Hááát elég gyenge magyarázat... Na jó, csak vicc volt. :]] Most akartalak hívni titeket kétszer is, de nem vette fel senki. Mondjuk egyáltalán nem olyan fontos dolog, hogy ne érne rá. Mondjatok egy működő e-mailt és elküldöm megint, ne költsétek a pénzt drága telefonra. :]

Csak az zavart, hogy ennyi ideig nem válaszoltok.
0
2004. február 11., szerda 10:29
Kedves MP!
Egyik e-mail címünkkel gondok vannak, napok óta nem jönnek át a levelek a szolgáltatótól. Kérlek módosítsd az adataidnál a telefonszámodat, mert a most megadott számon senki nem kapcsolható. Személyesen keresnénk meg, hogy megtudjuk, miről lenne szó.

0
2004. február 11., szerda 10:21
Kedves Xpress!

Január 29-én írtam nektek e-mailt, nem válaszoltatok. Egy hétre rá elküldtem megint, arra sem. Megkérdezném, milyen hozzáállás ez? Mostmár nagyon idegesít, mert nem az első eset.
0
2004. február 10., kedd 23:45
turist 1.0:
http://www.imdb.com/title/tt0054387/

0
2004. február 10., kedd 21:30
T. Xpress!
Nagyon megköszönném ha megírnátok, hogy az eredeti (1960) Az időgép című film színes vagy fekete-fehér! Egyébként nagyon színvonalas az oldal (emiatt is csak tőletek rendeltem még)
0
2004. február 10., kedd 21:19
[img src=www.kep.jpg]

[ és ] csere
0
2004. február 10., kedd 21:19
T. Xpress!
Nagyon megköszönném ha megírnátok, hogy az eredeti (1960) Az időgép című film színes vagy fekete-fehér! Egyébként nagyon színvonalas az oldal (emiatt is csak tőletek rendeltem még)
0