Keresés

KÉRDÉSEK

2004. január 25., vasárnap 16:29
Nem-e lehetne olyan keresőt,hogy beírok akár egy szót és kirakja az összes filmet amiben szerepel az a szó,mert sokszor nem tudom ugyan mit írtam el a címben!?

Tudomásom és tapasztalatom szerint a kereső pontosan így működik.
0
2004. január 25., vasárnap 14:39
Vagy keress műfaj szerint.
0
2004. január 25., vasárnap 13:51
A kis és nagybetű különbsége itt nem számít. Ha vmit hibásan írsz be az a google se fogja neked megtalálni. A keresőknél célszerű mindig kevesebb kifejezéssel keresni, olyanokkal amiket biztosan helyesen írsz le. Vagy keress nem cím, hanem alkotó szerint. Nem olyan nagy ez az adatbázis, hogy fél perc alatt ne találnál meg bármit is.
0
2004. január 25., vasárnap 13:44
Üdv.Xpress!

A kérdésem az lenne,hogy elég "szigorú" a keresőtök,pl.,ha keresek egy filmet és egy pont hiányzik a címből,vagy valamit kicsi ill.nagy betűvel írok,szóval,ha egy valamit hibásan írok már nem adja be a filmet,ill. nem találja.
Nem-e lehetne olyan keresőt,hogy beírok akár egy szót és kirakja az összes filmet amiben szerepel az a szó,mert sokszor nem tudom ugyan mit írtam el a címben!?

Ez lenne a kérdésem ill. tanácsom!
0
2004. január 25., vasárnap 2:01
Már miért ne tudnád megvenni önmagában a Nincs bocsánat 2 dvd-s változatát! Használd a keresőt!!!
0
2004. január 25., vasárnap 1:50
Azt szeretném kérdezni az Xpresstől, hogy a Nincs bocsánat duplalemezes kiadását önmagában is meg lehet - e venni, vagy csak a Száll a kakukk fészkére, és a Kramer kontra Kramer - díszdobozzal? Sajnos (hála istennek) utóbbi kettőt megvettem a dupla díszdobozban, és természetesen akkor még sejtelmem sem volt erről a mostani 3 filmes díszdobozról. Ki tud lépést tartani ezekkel a dobozokkal...:-)
Nagyon jó lenne, ha egyedül is meg lehetne venni a Nincs bocsánat új kiadását. Köszönöm a választ.
0
2004. január 25., vasárnap 1:22
Kedves Xpress,
lehet, hogy már elhangzott a kérdés (de kereső híján nem tudtam utánanézni ;-)
Nincs lehetőség arra, hogy a filmeknél megjelenő kritikák esetén ne kelljen kitölteni a dvd-re vonatkozó adatokat is, ha esetleg nem dvd-én láttam? Vagy ha van erre lehetőség, akkor kérlek, hogy írd meg, hogy mi az. Köszönöm.
0
2004. január 23., péntek 15:26
No, akkor probaljuk meg a megfelelo topicban is feltenni a kerdest :

Vajon ez (bar nem megerositett info) azt jelenti, hogy remenykedhetunk R2es megjelenesben is?

Twin Peaks DVD Release dates.

Standard Season Two Box 1 set to release on September 9th 2004:
Contains the first half of Season 2 (Episodes 8-18)
No Extras
4 Disc Set

Standard Season Two Box 2 set to release on October 7th 2004:
Contains the second half of Season 2 (Episodes 19-29)
No Extras
4 Disc Set

Deluxe Full Season Two set to release on October 14th 2004:
Contains the all Episodes for Season 2 (Episodes 8-29)
8 Disc Set
Bonus 9th Disc with Extras TBA

forras: http://www.dugpa.com/

(Reszemrol maximalisan "remenykedes on" fokozatba kapcsoltam)
0
2004. január 22., csütörtök 12:51
Szia Derceto!

Köszönöm a gyors választ.
A lejátszóm éppen egyéves, lehet, hogy van rajta olyan beállítási lehetőség, amit írsz, eddig még nem kerestem (Samsung lejátszó). A tévém viszont -szintén Samsung- már 5 évnél régebbi. Nincs is vele semmi bajom, de a DVD-zés miatt már le kéne cserélni egy 16:9 készülékre, s akkor remélhetően tényleg nem lesz gondom a Region 0/NTSC DVD-vel. Meg is rendelem.
Még egyszer kösz a segítséget!

field
0
2004. január 22., csütörtök 12:45
A PAL és az NTSC rendszer teljesen független a régiókódtól, legalábbis technikailag. A PAL lejátszók mindegyike megbírkózik az NTSC lemezekkel. Fordítva ez már nem igaz, de ez minket most annyira nem izgat. A lejátszón általában lehet állítani, hogy az NTSC lemezeket NTSC vagy un. PAL60 rendszerben játssza le, de lehet, hogy a kettőből csak az egyiket tudja. Leginkább a tévén múlik, hogy tudja-e fogadni valamelyik jelet, de ha 5-6 évnél nem idősebb, akkor biztosan tudja. Nem hiszem, hogy gondod lenne a lejátszással.
0
2004. január 22., csütörtök 12:11
Sziasztok!

Meg tudná mondani valaki, hogy mi a különbség azon filmek esetében, amelyek egyformán "Region 0" megjelöléssel találhatók különböző külföldi honlapok kínálatában, viszont van ahol PAL, van ahol NTSC System olvasható a technikai jellemzőknél? Region 0/PAL System DVD-m már van, és a 2-es kódú lejátszóm gond nélkül viszi is. A Region 0/NTSC System esetében viszont lejátszási gondjaim lennének? Én ugyanis úgy tudom, hogy az NTSC rendszerű DVD-ket csak az 1-es kódú playerek játsszák le normálisan, viszont állítólag a 0-s kódú filmeket mindegyik playernek tudnia kéne normálisan játszania.
Előre is köszönöm a választ!
0
2004. január 22., csütörtök 9:15
Hello Xpress!

Kérdésem a következő lenne: 2002-ben megjelent a Vissza a jövőbe trilógia, de már nem kapható. Lehet ezt majd még kapni? Ha igen, kb. mikor?

Köszi előre is az infot!

Beatrix
0
2004. január 22., csütörtök 5:21
22 euro értékig nincs vám. E fölött még Áfát is raknak rá.
0
2004. január 21., szerda 21:50
Csak DHL-esre értettem.
0
2004. január 21., szerda 21:00
Te derceto! TUTI, hogy minden csomagot elvámolnak, vagy ezt csak a DHL-esre értetted? Azért kérdem, mert én az utóbbi félévben legalább 40-50 audio CD-t rendeltem külföldről, és EDDIG mind átcsúszott a vámon.
0
2004. január 21., szerda 19:22
Köszi derceto.
0
2004. január 21., szerda 18:58
Pala: A leggyorsabban 10 nap alatt szokott, az átlag valahol 2 és 3 hét között van. Egy hónapnál tovább nemigen szokott tartani, hacsak nem tűnt el végleg. Ez a normál légipostára vonatkozik. Ha gyorsan kell valami, a DHL a rendeléstől számított 36 órán belül meghozza (tapasztalat), amit aztán 3-5 napig kivétel nélkül elvámolnak :(. Ha ennél is sürgősebb, akkor fel lehet őket hívni és ha szépen megkéred őket, akkor meggyorsítják az ügyintézést. Nagyon rendesek, DHL rulez!
0
2004. január 21., szerda 18:20
Az lenne a kérdésem, hogyha külföldről rendelek egy filmet akkor az mennyi idő alatt érkezik meg?
0
2004. január 21., szerda 17:02
Kedves XPRESS

Mi az oka annak,hogy az Intercom rengeteg filmet amire rákerülünk,sokszor több hónapos,néha több éves késéssel ad ki?Ha csak tavaly ősztől számolom legalább 30 film a lemaradás.

Előre is köszönöm a választ
0
2004. január 21., szerda 15:19
köszi, még szétnézek az oldalakon amiket adtál. Lehet be kéne próbálni egyet.

0
2004. január 21., szerda 13:34
Xpress,
csak csöndesen ismétlem magamat: lehet, hogy mégiscsak jó lenne egy kereső a fórumon? :-)
0
2004. január 21., szerda 11:49
Sziasztok! Lehet, hogy az előző hozzászólásokban volt már szó róla, de nem tud valki segíteni abban, hogy az UNDERWORLD című film mikor jelenik meg nálunk?
Köszi!
0
2004. január 21., szerda 11:02
Szia!

Itt megtalálod, hogy az MP-101-t, hogy lehet függetleníteni, sajnos a 107-ről nincs info, de lehet, hogy működik:
http://www.dvdrhelp.com/dvdhacks.php?dvdplayer=technosonic&Search=Searc

Itt egy hazai bolt leírása, ahol két firmware letölthető és jelzik, hogy függetleníthető:
http://www.picibolt.hu/Ismerteto/technosonic/techno.htm

Kisspeti
0
2004. január 20., kedd 20:21
De jó is lenne... :]
0
2004. január 20., kedd 20:18
Sziasztok!
A Stargate sorozat már kapható DVD-n?
Légyszi válaszoljatok mert én megnéztem az oldalt de nem találtam:(
köszi

fblack