Ha megnézed a "DVD tok" topikot, rájössz, hogy sehol. Én is Halley-nak köszönhetem a defektes tokom cseréjét (hálám örökké üldözni fogja). Ez van, sorry!
0
2003. december 29., hétfő 8:47
3933
beatrix:
A Szindbád január 20-án jelenik meg. Remélem, nem baj, hogy az Xpress helyett én válaszoltam Neked.
0
2003. december 27., szombat 0:02
9
Sziasztok!
Tud valaki valamit a Szindbád című rajzfilm várható megjelenéséről? Azt hiszem vagy Disney vagy DreamWorks féle rajzfilm.
Előre is köszönöm!
0
2003. december 26., péntek 23:10
186
Sziasztok!
Tudna Valaki segíteni abban,hogy hol lehetne beszerezni Warneres papír-műanyag tok műanyag részét?
0
2003. december 26., péntek 0:42
2178
Akkor postázd az xpress-nek.
0
2003. december 25., csütörtök 23:51
2
Hogy érted ezt??? Egyértelmű volt, hogy hiba, mert látszott rajta, mondat közben szakadt félbe, és olyan kis kockák látszottak, de ezt biztos nem kell magyaráznom. Na, lényeg az, hogy nem vágás volt, ez biztos.
0
2003. december 25., csütörtök 23:45
2178
Lehet, hogy ez nem hiba, "csak" éppen vágott a film...
0
2003. december 25., csütörtök 23:35
2
Sziasztok!
Mit csinálnátok, ha hibás DVD-t kapnátok??? Én most rendeltem először itt, mégpedig "A brazíliai fiúk"-at Gregory Peckkel a főszerepben. Mindössze a film végén van bibi, de az pont elég ... Pár éve már láttam tv-ben, így nagyjából emlékeztem rá, de pont arra, hogyan is hal meg a fő gonosz, arra nem. Csak pár másodperc hiányozhat, gondolom, de akkor is bosszantó. Sajnos a rendelési számomról érkezett e-mailt kitöröltem, ahogy megérkezett a csomag. Egyébként remek film, jó a hang- és képminőség, semmi bajom vele, csak ez a hiba ne lenne ... Mit tennétek a helyemben??? Járt már így valaki közületek? Nem tudom, így hogy lehet reklamálni, lehet-e, érdemes-e? Talán a hiba miatt volt 999 Ft a lemez ... Na de akkor is, ezt közölniük kellett volna. Kérlek, írjatok véleményt! Köszi!
0
2003. december 25., csütörtök 13:10
1
Kedves Xpress!
Tegnap lett kibontva a Ket torony extra kiadasa, es sajnalattal vettuk eszre, hogy a 4 DVD-bol az elso ketto hianyzik!!! Jart mar valaki igy? Mit lehet tenni?
kosz a valaszt elore is
0
2003. december 24., szerda 17:03
2774
úgy kell linkelni, hogy ne legyél bejelentkezve
0
2003. december 24., szerda 16:56
5
Esetleg meg lehetne oldani, hogyha belinkelek valahova egy filmet (teszem azt IRC-n meg akarom havernak mutatni, hogy itt van ez meg az), akkor ha be vagyok jelentkezve, az userid-m ne menjen a linkbe? Mert ugye ezután ha öcsipók megrendeli, akkor az én nevemhez íródik fel, az meg igazán nem kafántos...
0
2003. december 24., szerda 1:51
2178
Azt én is értékelném...
0
2003. december 23., kedd 23:52
118
Lehet kereső kell a keresőhöz?;)) Amúgy tényleg jó lenne, én is értékelném, egyik újévi fogadalmatok legyen ez, hogy keresőt csináltok fórumhoz!!:)
0
2003. december 23., kedd 22:38
42
Sziasztok, ritkán van alkalmam benézni a fórumra, ezért nagyon megkönnyítené a dologmat, ha lenne egy kereső a xpress fórumához. Terveztek ilyet? Olyan jó lenne? :-) (Vagy ha már lenne ilyen kereső, akkor valaki mondja meg, hol, mert kerestem, de eddig nem találtam)
0
2003. december 23., kedd 17:58
3933
Mivel nem találtam megfelelőbb témát, újat meg ezért nem akartam nyitni, így ezen módon kívánok minden kedves fórumozónak, az Xpress munkatársainak és talán még a forgalmazóknak is (hogy lehetővé tettek sok felejthetetlen filmélményt) NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!
0
2003. december 15., hétfő 23:42
397
Xpress, lehetséges lenne, hogy a filmadatbázis letölthető lenne mondjuk xls formátumban, mert mire minden filmet leszed az ember html-ben, kinő a szakálla! Nem az összes adatra gondolok, csak a címekre és az árakra. Ez is nagy segítség lenne, hogy egyáltalán mi kapható DVD formátumban.
0
2003. december 12., péntek 10:04
1570
Xpress! Várható nálunk a Happy Tree Friends DVD kiadvány? :)
Üdvözlök mindenkit! Bocsánatot kell kérnem,de én men a témához szeretnék hozzászólni, hanem egy kérdésem volna. Anyósom nagy kedvence "A táncoslábú tisztelendő" című film. Adriáno Celentanó játsza a főszerepet benne. ez egy fergeteges vígjáték, amit már közel tíz éve keres. Szeretném megtudni, hogy egyáltalán kihez fordulhatnék segítségért. Nagy örömet szereznének vele, ha valamilyen úton hozzájuthatnánk a filmhez.
Segítségüket, és válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Bartus Csaba jpteso@axelero.hu
0
2003. december 9., kedd 11:16
3933
kisspeti,
Hát, ez az! Én is mióta várok már rá!!!!!! Amerikában az MGM adta ki, úgyhogy itthon az InterCom reszortja LENNE.
0
2003. december 9., kedd 11:07
25
Sziasztok!
A dollár trilógiáról tud valaki valamit? Tervezik megjelentetni, vagy ne is várjak rá?
Kisspeti
0
2003. december 9., kedd 9:11
3933
Kedves Xpress,
Miért nem lehet sehol (köztük nálatok sem) kapni Az akció mesterei sorozat harmadik, negyedik, ötödik és hatodik filmjét? Név szerint: A vér nem válik vízzé, Full Contact, Szellemharcosok 1-2.
0
2003. december 5., péntek 12:47
4201
Budapest Filmet kellene egy kicsit győzködni a témában. Mindenképpen érdemes lenne kiadni, hiszen kultfilmről van szó.
Japán 5.1-el vagy dts-sel jó lenne (az újabb kiadásokon már van), és a Nightjar-os menüket sem lenne rossz lekopizni :)
0
2003. december 5., péntek 12:30
493
KATSUHIRO OTOMO: AKIRA
kiadják ezt valaha itthon?
www.akira2001.com
0
2003. december 3., szerda 23:33
21
Tudtok valamit erről a filmről: Ha Eljön Joe Black Megjelent, vagy még nem stb... Köszi
0
2003. december 3., szerda 23:21
2178
Az Xpress egy online shop, nem pedig filmforgalmazó. Ők nem kiadnak dvd-ket, hanem eladnak. Nem ugyanaz!