Keresés

KÉRDÉSEK

2003. november 7., péntek 15:52
Yellow!
Nyugodtan megveheted, mert ugyanarról a kiadásról van szó. Tulajdonképpen nem önálló spanyol hangsávról van szó, mint ahogy önálló angol hangsáv sem létezik, hiszen a filmben a dokumentarista jelleg megtartása miatt sokat beszélnek spanyolul is - ezek a részek feliratozva vannak.
0
2003. november 7., péntek 15:47
Sziasztok!

Tudom, hogy nem lenne ildomos itt feltenni a kérdést, de nincs valakinek tapasztalata a Tesco-ban kapható Traffic lemezről?

Az Express által forgalmazott lemez specifikációjával összehasonlítva a spanyol szinkron hiányzik csak róla, legalábbis ezt vettem észre első blikkre. De a kiadó, a képméret, a DD 5.1 magyar-angol, magyar felirat, extrák tekintetében ugyanolyannak tűnik. Lehet, hogy ez valami silány utánnyomás? Hiszen az Expressen nem kapható, pedig nálam az Express adatbankja az etalon.

Üdv,
Yellow
0
2003. november 7., péntek 14:16
ez az ami a dvdextrán is van az Indiana Jones teszoldalán:

http://eximius.nl/vd/files/bitrate14.exe
0
2003. november 7., péntek 13:49
már +van...
0
2003. november 7., péntek 13:41
melyik progival lehet grafikont készíteni egy DVD bitrátájáról?
előre is köszi a választ!
0
2003. november 6., csütörtök 9:22
Hi X-perss!

Engem rallye témájú dvd-k érdekelnének tudtok segíteni?

Wrc reload 2002
Colin McRae  Metal to the pedal

Köszi Hello
0
2003. november 5., szerda 2:34
Viszont a dvdextra úgy van megírva, hogy a kritikákat a dupla ablakméret miatt nehéz elolvasni, hozzászólni pedig - az én régi gépemről - szinte lehetetlen (javascript on-nál lefagy).
A vágólap dolog sem működik olvasásnál, mivel a magánhangzók kissé átalakulnak.
Így aztán, nem írok, nem olvasok.

Gr. zebi
0
2003. november 4., kedd 21:33
Xpress,

Adaptation  lesz nálatok is?
0
2003. november 4., kedd 17:32
Hello Xpress!

A Hero cimu film lesz-e itt kaphato?

Koszi!
0
2003. november 4., kedd 16:33
Tisztelt Xpress!

Nincs információtok arról hogy a Mortal Kombat című film mikor jelenik M.O-n?

Köszönettel!

Attila
0
2003. november 3., hétfő 19:40
Üdv. Mindenkinek!

Muszáj vagyok itt is feltenni a kérdésem, mert a "HARDVER" rovatba senki sem válaszol.
Abban szeretnék tanácsot kérni tőletek,hogy hangfal vásárlás előtt állok, szeretném lecserélni a "régieket"/1 évesek/.
A 2 szóbajövő hangfal 1:Wharfedale Valdus 500
                                             Vs.
                                 2:Quadral Ascent 650

Kérek mindenkit aki ért hozzá írja meg tanácsát!!!!!!!
S......O......S!!!!!!!!!
Előre is köszönöm:Halley
0
2003. november 3., hétfő 16:52
...bocs, e...sztam a kérdést, áttettem a dvdextra,hu-ra...

Stirlic
0
2003. november 3., hétfő 16:47
Kedves XPress!

Azt szeretném megkérdezni, hogy olyan akciók lesznek-e nálatok, vagy várható-e alkalmanként, amiket például a nagyáruházak vagy a multik is tesznek, mégpedig szinte padló áron nyomják a zenei és filmes DVD-ket? Történt ugyanis, hogy az egyik ilyen áruházban az Art Of Noise lemeze majd egy ezresért volt kapható, melyet még az akció előtt elvittek (???), de az egyik konkurenciátoknál ugyanez 8000 Ft-ba kerül! Valamilyen egészséges köztes megoldás születhet-e, vagy konkrétan Art Of Noise DVD-tek lesz-e?

Köszi a segítségeteket!

Stirlic
0
2003. november 3., hétfő 15:40
Köszönöm a tájékoztatást.
Várok a válaszra :?
0
2003. november 3., hétfő 15:18
Kedves nkatikä!
Láttuk mindkét oldalon a kérdést, de pont azért találtuk ki a DVDEXTRÁ-n a nyomozós rovatot, hogy valamennyire kordában tudjuk tartani a kérdéseket, és egy helyen archiválva legyenek a válaszok, hogy ne kelljen ismétlésekbe bonyolódni. Mint azt ab dvdextra.hu oldalon is írtuk, megpróbálunk minden kérdésre válaszoni, de nem egyesével, hanem csoportosan, összegyűjtve a válaszokat, kb. hetente egy alkalommal. Valószínűleg holnap, vagy szerdán lesz újabb cikk a válaszokkal, addig kérm türelmeteket. Remélem belátjátok, hogy főleg ebben a novemberi megjelenés-dömpingben nem marad arra energiánk, hogy egyesével válaszoljunk azonnal minden kérdésre. Áttelepíteni senkit nem szeretnénk, így az itt felmerülő kérdésekre is igyekszünk válaszolni, de mivel a legtöbb kérdés több embert is érint, az ott archivált, könnyen visszakereshető válaszok miatt a dvdextra.hu alkalmasabb lesz a hasonló jellegű kérdések megválaszolására.
0
2003. november 3., hétfő 15:01
Vagyis inkább MERJEK?!...
0
2003. november 3., hétfő 15:01
Kösssz a jóindulatot!!! Képzeld, ott is feltettem a kérdést, de ugyanígy nem méltatnak válaszra.
Érdemes kérdezni egyáltalán??...
k.
0
2003. november 3., hétfő 13:04
Xpress: Más oldalon láttam hogy a fantasy film megjelentet ha minden igaz 4.én pár filmet ( pl: A sas leszált ciműt ). Ezeket itt is meg lehet majd rendelni?
0
2003. november 3., hétfő 13:03
akkor nem értem minek van itt fórum? csak azért hogy fórumozzunk nemde? PallR
0
2003. november 3., hétfő 12:45
hát nem az a cél amit korábban írt vki, hogy a fórumélet lehetőleg a másik oldalra tevődjék át idővel? vagy rosszul értettem?
0
2003. november 3., hétfő 11:32
miféle kitelepítés?
0
2003. november 3., hétfő 10:49
Megkezdődik a fórumozók kitelepítése...
0
2003. november 3., hétfő 10:37
legalább tízszer lett már szólva, hogy a megjelenésekkel kapcsolatos kérdéseket a www.dvdextra.hu oldalon kéne feltenni.
0
2003. november 3., hétfő 8:39
Hello. A következő filmeket keresem:

Memento
A Nap birodalma (Empire of the Sun, rend.: Spielberg)

Bármilyen infónak örülök!!! :?
0
2003. november 2., vasárnap 22:04
Köszi. Bár időközben kiderült, hogy alig valamivel jobb az ár, mint itt, szóval tárgytalan.
0