Keresés

KÉRDÉSEK

2003. október 27., hétfő 21:32
Mi a helyzet Tonio?
Nem válaszoltál az e-mailemre!!!!!!
0
2003. október 27., hétfő 11:02
Tökéletesen egyetértek. A Farkas Zsuzsa-féle Ripley sokkal jobb, mint a Menszátor Magdolna (aki szintén nagyon jó hang) -féle. Még akkor is a régi a jobb ha az Aliens-ben következetesen fonetikusan Aponéznak, Apon helyett. De így szoktam meg. Ide tényleg kellene szinkron is.
0
2003. október 27., hétfő 10:23
Quadrilogy infók, elvben hivatalos R2-es:
http://aliensonline.hu/filmek.php?film=filmek/dvd-alien-quadrilogy

Xpress: nagyon optimista volt a hozzászólásod, remélem tényleg úgy lesz, ahogy mondottad!!! (és remélem új szinkront csinálnak (tak?), mert a jelenlegi videós tényleg ramaty..:()
0
2003. október 27., hétfő 9:09
Xpress, most néztem, hogy a Kocka díszdoboz átkerült a bizonytalan státuszú filmek közé. Már eddig is folyamatosan csúszott a megjelenése, lesz-e ebből egyáltalán valami, a Budapest Filmnél mit mondanak? Külön meg szintén bizonytalan a szállítási idő, pedig most már úgy is megvenném, ha lehetne kapni. Tudtok valami konkrétumot mondani, már egy hónapja meglenne, ha külön vettem volna meg. Kérlek válaszoljatok!
0
2003. október 27., hétfő 7:34
inkább az eredeti válzozaton figyeljen szinkron... lehetőleg az eredeti mozis szinkron. borzalmasak azok a hangsávok, amik az alien és aliens videováltozatához készültek néhány éve.
0
2003. október 27., hétfő 2:08
Úgylegyen, ámen :)
0
2003. október 27., hétfő 1:29
Biztos információnk még nincs, de az biztos, hogy lesz magyar vonatkozású Quadrilogy, de csak valamikor a jövő év első felében. Én azért nem lennék olyan szkeptikus szinkron-terén. Mérget nem vennék rá, de van egy olyan érzésem, hogy legalább egy surround szinkron legalább a filmek eredeti változatain ott figyel majd.
0
2003. október 27., hétfő 1:19
Ugyan nem vagyok bennfentes (sajnos :/) de szerintem sok jóra nem kell számítani. Egy 9 lemezes kiadvány nem túl sikerbiztos MO-n, főleg az ára miatt, úgyhogy én a helyedben nem várnék szinkronra... (Ha totális baromságot írtam, akkor bocsi) Mellesleg Quadrilogy :)
0
2003. október 26., vasárnap 23:27
Ott sincs válasz az Alien Quadrologyra!
0
2003. október 26., vasárnap 21:52
emberek, van egy olyan oldal, hogy www.dvdextra.hu

lehet, hallottatok róla. robi a főszerki, s pont arra szolgál, hogy a megjelenéssel kapcsolatos kérdésekre választ kapjatok. sz'al ne itt, hanem inkább ott érdeklődjetek - előbb fogtok választ kapni, úgy hiszem, sőt körülnézni is érdemes, ugyanis több itt elhangzott kérdés ott már rég megválaszolódott. sz'al csak bátran.
0
2003. október 26., vasárnap 21:19
Xpress! Bocsi, megnéztem és tényleg írtátok, hogy november vége fele fog megjelenni. Remélem nem tolják el a megjelenés időpontját... :-(
0
2003. október 26., vasárnap 21:11
Kedves joe-joe!
Szerintem néhány napja válaszoltunk a kérdésre. Nézd csak végig a fórumot!
Nem emlékszem a pontos dátumra, de az biztos, hogy valamikor november végén várható a megjelenése idehaza.
0
2003. október 26., vasárnap 21:07
Kedves Xpress!!

Már párszor kérdeztem tőletek, hogy mi hír az EQUILIBRIUM-ról, de még mindig nem válaszoltatok!!! A Mozinet híreiben az olvasható, hogy a UIP adja ki nov.5.-én, de máshol semmit nem lehet hallani róla. Most kiadják vagy nem????
0
2003. október 26., vasárnap 17:16
Kedves Xpress!
Mit tudtok az Alien Quadrology (új kilenclemezes)forgalmazásáról?Mikortól lesz kapható, és milyen specifikációkkal?Itt most elsősorban a szinkronra lennék kíváncsi.
0
2003. október 26., vasárnap 16:58
Sajnos nem várható egyelőre. Nem túl kifizetődő (lenne rá országosan vagy száz vevő).
0
2003. október 26., vasárnap 16:54
Xpress: Az elnök emberei cimű sorozatról van valami hír? Van remény a hazai kiadásra?
PallR
0
2003. október 26., vasárnap 14:05
Tonio: ez sajnos nem vásárlás-függő dolog, hanem árrés függő. Amíg a posta rendszeresen lopja a csomagjainkat és közben pofátlanul emeli az árait, amíg a kiadók (tisztelet a kivételnek) úgy csökkentik a filmek árát, hogy csökkentik a kereskedők - gyaníthatóan világszínvonalon nálunk legalacsonyabb - árrését, addig sajnos vannak nagyon hamar elérhető fizikai korlátok, melyek egyszerűen nem teszik lehetővé a nagyobb kedvezményeket.
0
2003. október 26., vasárnap 12:07
Az IDŐ URAI.cimü filmet kérjük DVD-n.Söt mit kérjük KÖVETELJÜK.
0
2003. október 25., szombat 16:28
Xpress,

Szétnéztem az "info" linketeken, ahol írjátok, 10 lemez után 1%, 36 lemez után 2% kedvezmény van. Hány lemez után adtok 3%-ot? Majd négyet..
0
2003. október 25., szombat 11:42
Egységesen 599 Ft, de ha kattintasz a "bejelentkezés" és a "bevásárlókosár-ikon" közötti "i" betűre ott felül, akkor további információkhoz juthatsz.
0
2003. október 25., szombat 2:49
Hali srácok!!
Rendelésnél mennyi a postaköltség???
0
2003. október 23., csütörtök 22:34
Köszi!!!
0
2003. október 23., csütörtök 20:24
Xpress: Az elnök emberei cimű sorozatról van valami hír? Van remény a hazai kiadásra?
PallR
0
2003. október 23., csütörtök 20:09
Kedves Xpress Team!
Lenne 1 kérdésem. Már egy üzletben láttam az Enigma nevű együttes DVD-jét, de nálatok nem. Sajna a boltban már elfogyott, mire összejött rá a pénzem, ezért néztem meg nálatok. Miért nincs, pedig nagyon megakarnám venni!!!
0
2003. október 23., csütörtök 18:43
Szerintem nagyon jó film, már nagyon várom a megjelenését.

Olvasd el a kritikát róla, ezen a címen:

http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1491
0