Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2011. augusztus 7., vasárnap 20:18
Hello,

nagyon tetszenek a digipackok, leginkább az Inception. Gratulálok!
A kérdésem az, hogy eladók ezek? Nekem nagyon kellene!
A blogon nem sikerült e-mailt írni, azért kérdezem itt.
üdv

B.
0
2011. augusztus 7., vasárnap 16:46
Dizájn, alkotói szabadság :)
0
2011. augusztus 7., vasárnap 0:05
Vhol mindennek el kell kezdődnie.
0
2011. augusztus 6., szombat 23:36
A világért sem akarom leszólni a munkádat, sőt, gratulálok hozzájuk, igazán szépek lettek, de a belső grafikáknál miért nem tetted ki a címfeliratokat a lemeztálca mellé balra? Így, hogy a két lap közepére igazítottad, behelyezett lemeznél nem látszik csak a címek bal oldala...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. augusztus 6., szombat 20:39
Nem borító, se nem díszdoboz, ellenben talán mások számára is hasznos lehet: olcsón elkészíthető, saját tervezésű DVD támasz.

Hozzávalók: darabonként egy A4-es méretű névjegy karton, némi kétoldalas ragasztó a rögzítéshez, az elkészítéshez pedig egy vonalzó, ceruza és olló.

A tervrajz:

A kész DVD támaszok:

Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. július 31., vasárnap 23:53
Az eddigi disney-pixar dizájnvonalat folytatva íme az újak:

Mindenkinek grat az újdonságokhoz és a régiségekhez is!
0
2011. július 29., péntek 21:33
Nagyon szép lett, részemről is le a kalappal! Gratula!
0
2011. július 29., péntek 12:45
Le a kalappal! E helyen is csak gratulálni tudok! :)

A nyár első két hónapjának digis termése nálam: ez a két hónap főképp korábbi munkáim egyedi igényekre történő átdolgozásáról szólt, összesen két olyan digire futotta, amelyek teljesen új munkának tekinthetők:

Ádám almái
[img]http://3.bp.blogspot.com/-riFKLj1B2AY/TiyaLvc-WbI/AAAAAAAABuo/JYZxHIIm9U8/s1600/Adams%2Baebler2.JPG" width=800 height=600>

Tron: örökség

További képek

S akkor az átdolgozott digik:

Fűrész I-VII - a teljes(sé tett) gyűjtemény

További képek

Az ördög ügyvédje v2
Az utolsó mohikán v2
A sziget BD digipack
Különvélemény - egylemezes változat
Leon, a profi - egylemezes változat
0
2011. július 29., péntek 2:09
Na, mondtam én, hogy lesz al_ternatíva a csak BD-hez fémdobozoló cégekkel szemben. Még két hét sem telt és íme! :)
most posts by TM
0
2011. július 29., péntek 0:29
uhh! nagyon jó lett!!! az engem is érdekelne hogy hol mennyi stb.? ez szitázással van?
0
2011. július 28., csütörtök 23:51
Szia

Ezt hogy/hol csináltad/csináltattad? Mennyibe jön ki?

köszi
0
2011. július 28., csütörtök 22:05
Ez nagyon ütős lett!!Gratula!Várjuk a folytatást!
0
2011. július 28., csütörtök 21:37
Uhh... ez nagyon súlyos! Nagyon jó lett, gratulálok! Azta... ezt nem hittem volna, hogy lesz házi készítésű fémdoboz is egyszer :)) Lesz folytatás?
0
2011. július 28., csütörtök 21:19
Sziasztok!

Első kísérleti,házi fémdoboz! :)
KICK-ASS (steelbook,1 DVD)

0
2011. július 26., kedd 14:42
Sok jóval nem tudlak biztatni, a Terence Hill-Bud Spencer páros filmjeihez tapasztalataim szerint nem egyszerű jó minőségű anyagot összevadászni. A keresgélés egyébként nem varázslat: Google :) Meg kell próbálni többféle kulcsszóval keresni (név, cím, eredeti cím, poszter stb.) Babramunka, de jobbat én sem tudok. Érdemes esetleg körülnézni különböző borítós oldalakon is (pl.: http://www.cdcovers.cc/covers)

A tervezéssel, technikai kivitelezéssel kapcsolatosan esetleg többet is tudok segíteni, ha  addig jutsz majd keress meg mailben.
0
2011. július 21., csütörtök 13:43
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy csináld magad,de 2 filmemhez szeretnék szebb digipakkos tokot csinálni:Kincs ami nincs és Nincs 2 4 nélkül,ha segítene nekem valaki azt megköszönném,hol tudok beszerezni ehhez a 2 digipackhoz anyagot,illetve hogyan is álljak neki,bár elkezdtem szépen visszaolvasni:-)
Köszönöm!
0
2011. július 17., vasárnap 1:10
Godzilla, Holnapután, A függetlenség napja, I.E. 10.000 meg úgy volt hogy a 2012 is de azt közben sikerült beszereznem a 2 dvd-s digipack változatban, tehát most ez a 4 filmet szeretném a "packba"
0
2011. július 16., szombat 19:42
Tiszta sor! Melyik filmeket akarod ha megkérdezhetem?!
0
2011. július 16., szombat 18:44
nekem nem az idő a fontos hanem hogy tudjam egyszer el fog készülni no meg a belefektetett munka és hogy minőségi munkát kapok, amit én itt nem kérdőjelezek meg mert amiket láttam azok mind első osztályú cuccok voltak
0
2011. július 16., szombat 14:09
Vannak: segít Google.
0
2011. július 16., szombat 13:28
Szia!
Amennyire én tudom egész évre el vannak látva kérésekkel szóval biztos emiatt döcög a dolog!
0
2011. július 15., péntek 14:19
Köszi, mindenképp megnézem. Igazából nem elsősorban DVDhez kéne, könyvborítókat tervezek és csinálnék belőlük egy portfoliót.
De ha esetleg vkinek van egy jó kis ActionScript-je Photoshophoz, az is érdekelne.
0
2011. július 15., péntek 10:54
Üdv Mesterek,
már nagyon rég kereslek Titeket, de látom nem fog sikerülni  ezért csak végső elkeseredésemben ide írok hátha valamelyikőtök felfigyel a levelemre.
Szeretnék egy Roland Emmerich digipackot csináltatni és 5 filmjét gondoltam bele (igazából a világelpusztítós és ufós, apokalipszises filmekre gondoltam:) ) Remélem van kedve vkinek hozzá és régi vágyamat elégítené ki ezzel a készítő. Ha érdekel vkit írjon itt vagy ide-> devox18@gmail.com
0
2011. július 15., péntek 2:00
Köszi:)
0
2011. július 15., péntek 0:59
Köszi! Sok jó tanácsot kaptam!!! ;)
0