Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. november 18., csütörtök 21:27
Nagyon szépen sikerültek! Kreativitásod továbbra sem ismer határt! :)

Ezen a héten is dolgozgattam, ismét Tarantino került a képbe, ezúttal a Grindhouse filmek:

0
2010. november 18., csütörtök 19:31
És még két újdonság, amik kialakításukban is hordoznak némi újat: 1+4-es hagyományos és keménytáblás megvalósítás!

Mary és Max

További képek

Péntek 13 (2009)

További képek
0
2010. november 17., szerda 14:25
Szépek lettek ezek a különálló Shyamalan digik, és jó választás is egyben, kb ez a 3 filmje értékelhető :)
0
2010. november 17., szerda 11:01
A kör 1-2

További képek

A szem 1-2

További képek
0
2010. november 15., hétfő 11:58
Hopp, a második mondatom egy kissé szabdalt lett, a gondolataim előbbre jártak, mint a kezem, de azért, remélem érthető, mit akartam dadogni.
0
2010. november 15., hétfő 11:43
Igen, meg lehet keresni bennünket mailben, elérhetőség itt a nevünkre kattintva, vagy a blogon megvan. Azt  - azt hiszem nem csak a magam nevében írom - hogy nagyon gyors munkát nem tudunk ígérni - Természetesen nem mindegy az sem, hogy ki mit szeretne, a meglévő repertoárból hamarabb tudunk készíteni, nyilván egy gyűjtődoboz is előbb megvan, mint egy digipack, de mondjuk új digipackos kérésnél több hónapot is kell várni.

Jelenleg (ez már csak saját a nevemben) a todo listám alapján kb. a 2011-es évre végig van mit csinálnom :)
0
2010. november 15., hétfő 11:04
Engem is nagyon érdekelne, hogy vállaltok e másnak is elkészíteni ilyen szép digiket?! Kéne pl.: egy Indi gyűjtő, Alien gyűjtő, Mátrix gyűjtő, Kill Bill gyűjtő... Fizetnék is érte:)

korig100@gmail.com
0
2010. november 15., hétfő 8:27
Sziasztok!
Vállal köztetek valaki díszdoboz készítését megrendelésre?
Előre is köszönöm:
Tytrics
bodnar.timea@gmail.com
0
2010. november 15., hétfő 1:11
na majdnem megkérdeztem mi is lett végül a logo, erre fel a szememet kiveri! :) kíváncsi vagyok melyik dobozra kerül fel először.
0
2010. november 15., hétfő 0:56
Köszönöm! :))
0
2010. november 15., hétfő 0:53
Na, ez faltól falig tetszik nekem is! :)
most posts by TM
0
2010. november 15., hétfő 0:49
Nagyon szép digipack! - kíváncsi is lettem a filmre is - nekem eddig még kimaradt...

Ma én is jelenkezem három újdonsággal:

[img]http://4.bp.blogspot.com/_PC_m_Ff0r0I/TOBiNcPQ39I/AAAAAAAABP4/LXrTERaEnE0/s1600/The%2BSixth%2BSense4.JPG" width=800 height=600>

A sebezhetetlen - további képek

Jelek - további képek
0
2010. november 14., vasárnap 11:20
Látszik, hogy imádod, mert szenzációs lett ez a digid (is)! Gratulálok hozzá!
0
2010. november 13., szombat 17:54
És mindenki, aki részt vett a Logó szavazásban, annak nagyon szépen köszönjük a közreműködést! Reméljük tetszik az új design :)
0
2010. november 13., szombat 17:53
Egyszerűen imádom ezt a filmet!

Magnólia gyűjtői változat

További képek
0
2010. november 13., szombat 14:12
Na, ez tényleg jó! A profi megvalósítás mellett az külön tetszik, hogy az Apja lánya kimaradt, mert az műfajilag kilóg, ugyanakkor viszont az is Jersey és az is Smith, tehát az elnevezés alapján lehetne helye a pakkban. Ha viszont csak Kevin Smith gyűjteményről beszélnénk akkor még belekerülhetett volna a Zack és Miri vagy a Két kopper is. Vagyis a digi elnevezése nem száz százalékig pontos, de nekem pont így tetszik a tartalma, ahogy van.
most posts by TM
0
2010. november 13., szombat 11:22
Ez igen! Tényleg nem semmi, szép alkotás, elég bonyolult lehetett ezt megalkotni, le a kalappal fodi előtt!
0
2010. november 12., péntek 19:41
Úgy látszik ez most egy ilyen hónap: újabb tehetségek bukkanak elő! Ezt az igencsak szemrevaló digistack-et ugyanis fodi tervezte és készítette el saját kezűleg, mi csupán némi háttérinfót adtunk hozzá indulásképp. Ez a termékeny talaj tipikus esete! Sok szép munkát kívánunk a továbbiakra!

További képek
0
2010. november 12., péntek 16:00
Előrebocsátom, hogy ezen a szinten már nem nagyon léteznek rossz produkciók, tehát ha bármilyen észrevételt is teszek, akkor az nem leszólás, hanem amolyan "én hogyan csináltam volna, ha nem lennék fakezű" - gondolat.
Szerintem sok a rendező neve körül és a doboz szélei mellett futó fehér keret, anélkül elegánsabb lenne, és a hátoldali címfelsorolásnál is kevesebb keretet használtam volna. Ha esetleg ez a keretezés valami általam nem ismert, Cronenberghez köthető dizájn, az más, de a szememnek akkor is zavaró. A digi belsejének hátoldala teljesen kihajtogatva nem tetszik, viszont úgy már igen, hogy a különböző színek egymás mellé vannak forgatva (lásd: további képek). A lemeztálcák alatti montázs ugyanakkor pazar, a mű legszebb része.
most posts by TM
0
2010. november 12., péntek 15:48
Tényleg annak lassan szezonja lesz! :) Ha még megvan, átveszem, meg akkor kellene egy új "nájtmér köpeny" is.
most posts by TM
0
2010. november 12., péntek 13:47
Remek digi, mint az elmúlt időkben már megszokhattuk tőled (igazából mindig), ahogyan tőled is RaptorZ! Bár Cronenberg-től túl sok filmet nem láttam, még nekem is elkezdett viszketni a tenyerem e impozáns gyűjtemény láttán! :))
0
2010. november 12., péntek 13:31
Nagyon szép munkák, gratulálok itt is! :)

Egy itt még nem szerepelt digipack:

A KIRÁLYSÁG

0
2010. november 12., péntek 13:28
Nagyszerű logókat lehet látni a honlapon és az itteni közös fejlesztés is ötletes, akármelyik is lesz a befutó, alighanem alkalmazni fogom, ha saját célra készülne digi. Sajnos még mindig nem nagyon akar ez összejönni, így egyelőre marad még csak a tervezgetés. Annak örömére, hogy a GHE megjelenteti a Ponyvaregény két lemezes változatát, belevágtam a két lemezes digi fejlesztésének (jó múltkor egy egylemezes változat dobozát fejeztem be, de abba is maradt, most pedig már új irányba mentem el).

Íme hát az elmúlt napok szüleménye (még azt hiszem nincs befejezve):

Doboz:

Digipack külső:

Digipack belső:
0
2010. november 10., szerda 11:01
Sok szépet láttam már itt, de talán ez az eddigi legszebb. Én is gondolkodtam már, hogy milyen jó lenne egy ilyen, mert gyakorlatilag ahány Cronenberg film, annyiféle kiadó és elég hülyén néznek ki egymás mellett a polcon. Ezt nézve, viszont csorog a nyálam. :)
0
2010. november 10., szerda 10:14
Igen, azt nem kérték bele... vagy azért mert abból van gyári digije, vagy mert nem akarta berakni a Pók mellé :)
0