Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. november 10., szerda 9:46
Gondolom, a Legyet szándékosan hagytad ki.
0
2010. november 10., szerda 9:40
Elkészült az utóbbi idők egy legérdekesebb és egyben legnagyobb kihívást jelentő munkája!

David Cronenberg gyűjtemény 1-2

Az első dedikált digim :)

További képek (Vol1)
További képek (Vol2)
0
2010. november 10., szerda 9:21
TM! Majd Télapu megoldja :)
0
2010. november 9., kedd 10:14
Új lelkes taggal bővült a digipack készítők csoportja, üdvözöljük cesear munkáját:

Szemközti ablak

További képek
0
2010. november 8., hétfő 16:00
Máris megnyugodtam! :) Mondjuk az én eddigi egy digi rendelésemmel amúgy sem kell féljek. Ráadásul annak az egynek is megnyomta valami a dobozát, így majd kellene nekem az egyszem kincsemnek a külseje mégegyszer, ha az megoldható. Persze ez is ráér, csak technikailag jeleztem.
most posts by TM
0
2010. november 8., hétfő 15:57
;)
most posts by TM
0
2010. november 8., hétfő 15:40
Nyugalom, senkire sem lesz ráerőltetve semmilyen logó! :) Nem lesz se kényszerített designosítás - de szép szó ez -, se önhatalmú logó elhelyező hadművelet. Ez csak egy lehetőség, hogy aki szeretne rá (mert ilyen is előfordulhat, ahogy egy pár hete jól is jött volna), akkor ne álljunk ott széttárt kézzel, hogy "Öhmm... mi, saját logó? Nekünk nincs olyanunk". Mindig próbálunk/próbálok valami újat kitalálni, azzal is gazdagítva a lehetőségeket. Most a logón volt a sor :) Úgyhogy nyugi!
0
2010. november 8., hétfő 15:26
A szívemből beszéltél Testvér!  :D
0
2010. november 8., hétfő 13:06
Nem világos, hogy milyen célra készül a logó, ha csupán a weboldalt fogja díszíteni, akkor hajrá, viszont a magam részéről nagyon nem örülnék neki, hogy bármelyik nekem készített digin ilyesmi virítson. Aki rendel ezekből a kézi műalkotásokból, az logó nélkül is tisztában van vele, hogy mit vett boltban, s mihez készült egyedi csomagolás, nem kell hozzá külön megcimkézni, cimkézéssel rondítani a szépségeket. Láthatatlan főszereplőnek lenni sokkal nemesebb dolog, legalábbis az én megítélésem szerint. :)
most posts by TM
0
2010. november 8., hétfő 9:40
Szerintem is jól néz ki! Így születik egy logó igazi csapatmunkaként!

A BD íves első verzió pedig, mivel le sem tagadhatná, hogy mi inspirálta, használható lehetne arra, hogy ha valaki "házidigis blu-ray" logót szeretne... és akkor már csak egy HDT-s DVD logó kell, és kész vagyunk :)
0
2010. november 8., hétfő 8:14
na ez tetszik!
0
2010. november 7., vasárnap 23:31
...de ha már ilyen irányban is elindultunk, akkor az itt felvázoltakat továbbgondolva én is felrakok egy verziót, amelyből én elhagynám a BD-logos ívet, (meg a "T"-t is, így tömörebb, logószerűbb):

0
2010. november 7., vasárnap 22:52
Ezek akármennyire jók is, ha rájuk nézek akkor mégsem tudok szabadulni a gondolattól, hogy egy újrafelhasznált/átalakított BD-logót látok - a blogra felrakottakat sokkal eredetibbnek érzem, s e véleményemben - úgy érzem - nem játszik szerepet az, hogy némelyikükben egy kicsit az én kezem is benne volt...
0
2010. november 7., vasárnap 13:41
Már majdnem jó, de a felirat nem tetszik. Most kitöröltem paintben a szöveget:

Nekem így jobban tetszik, de lehet, hogy amiatt, mert belerondítottam! :)
0
2010. november 7., vasárnap 13:24
A Trigun digipackot imádom, köszönöm RaptorZ! Felbecsülhetetlen kincs. :D
0
2010. november 7., vasárnap 12:53
Jók ezek is, de én még mindig az 1-esre voksolok :)) Filmek stáblistájának a végén van egy hasonló, azt hiszem az Amerikai Filmakadémia logója, ami egy léghajó hátulról.
0
2010. november 7., vasárnap 12:49
A másik jobb volt.
0
2010. november 7., vasárnap 12:44
Csapó kettő :)

0
2010. november 6., szombat 21:51
magának a feliratnak vagyis annak a rövidítésének kellene lennie a logo-nak. a HDT szerintem bőven elég lenne logonak, nem kell túlbonyolítani még egy szöveggel is. a borítók hátulján lévő feliratsávban már ki lehetne írni, hogy HáziDigi Team, de a gerincen lévőre a 3 betű szerintem bőven elég.
0
2010. november 6., szombat 21:22
ha én is hozzászólhatok, akkor az én véleményem az, hogy maga a HáziDigi szó elég lenne, így kiemelve, a H és D betűket a team szó nem kellene. vagy ha HáziDigi Team akkor azt  a logon is alkalmazni kellene szerintem. a logo majdnem jó, de nagyon hajaz a Hewlett Packard logojára (HP) ha a d-t elforgatnánk 180 fokkal akkor egy az egyben ugyanaz lenne. a BD-nek a "D" sávját meg nem hiszem, hogy kellene használni, de ha használva van akkor kicsit máshogy kellene felhasználni. vagy a "d"-t elhagyni és a nagy D sávot meghagyni vagy nem tudom.

a szavazásra bocsájtottak közül nekem igazán egyik sem nyerte el a tetszésemet. a 4-5-6-7 nekem mind a BUFI logora hajaznak és a betűtipusok sem tetszettek az 5-6-7-nél. az 1 és 3 olyan mint egy Nukleáris jel, de most jöttem rá, hogy a digitálcát akarják szimbolizálni. a 2. még aránylag jó de az se nyerte el a tetszésemet.
0
2010. november 6., szombat 21:06
Talán a Team felirat nem kéne.
0
2010. november 6., szombat 21:05
Teljesen jó! :)
0
2010. november 6., szombat 20:42
Ilyenre gondolsz? :)

0
2010. november 6., szombat 15:34
Szerintem egy olyan HD logó jó lenne ami a BD-ken van.HD,mint Házi Digi :)
0
2010. november 6., szombat 14:59
2 vagy 4! De az biztos.:)
0