Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. október 7., csütörtök 1:20
Küldöm az edigi munkáidat béléssel fotózva, ahogy időm engedi.
0
2010. október 7., csütörtök 0:05
Én már csak ilyen Amaray párti vagyok.Maradiság. :)
0
2010. október 6., szerda 23:56
hát az nem. én általában a BD tokokat (szinte mindet) le szoktam cserélni az ELITE márkájura (amibe a FOX-os BD-k vannak). nekem azok nagyon bejöttek.
0
2010. október 6., szerda 23:55
köszi.akkor gondolom az Amaray nem játszik ez esetben. :)
0
2010. október 6., szerda 23:54
3 normál méretű BD tok (12,5 cm-es).
0
2010. október 6., szerda 23:51
Hogy mérted le a pontos méreteket ? vagy szabványosak a BD trilógia gyűjtőik ?
0
2010. október 6., szerda 23:49
eminyé!  :D

isteni lett!

köszi
0
2010. október 6., szerda 23:49
ugye nem jogsértő,hogy lementettem ezt a képet ? :D
0
2010. október 6., szerda 23:21
Így estére még egy, némileg kisebb méretű újdonság:

Múmia trilógia

További képek
0
2010. október 6., szerda 19:19
Ezekre gondolsz? :-)

[img]http://kepkezelo.com/images/sjsp2kq4pgihx2xgtw17_thumb.jpg" border="0" alt="sjsp2kq4pgihx2xgtw17.jpg" />
0
2010. október 6., szerda 14:59
Igen, a puzzle-effekt felülmúlhatatlan, de nem feltétlenül erre gondoltam, s egyébként is csak mankó-jelleggel képzelném el, nem úgy, hogy "ilyet akarok és kész!". :) Viszont ha ugyanaz a kép, vagy (akár csak hangulatban, témában, színben stb.) hasonló fellelhető, ami a szitázáson is szerepel, máris egységesebb lehet az összkép. Persze nem azért írtam, hogy ezzel lavinaszerű korongszkennelést indítsak el. ;-))
most posts by TM
0
2010. október 6., szerda 14:58
:-DDDD
0
2010. október 6., szerda 14:54
De képeket én is szívesen látnék a "belakott" digikről!
0
2010. október 6., szerda 14:52
TM, a lemezsziták figyelembe vételével minden bizonnyal harmonikusabb digik alkothatók, nincs is annál szebb, amikor a lemez belesimul a grafikába! Bár ez nem kis kötöttséget jelenthet egyes digik tervezésénél, amikor is "annak a képnek oda KELL kerülnie". Szerintem amikor olyan a szitázás, hogy érdemben fel lehet használni, akkor megéri vele foglalkozni, egyébként nem nagyon érdemes erőltetni.
0
2010. október 6., szerda 14:36
A lemezt minimum így kéne megcsinálni:

:DD
0
2010. október 6., szerda 14:36
Visszatérve a digikre, nekem lenne egy kérésem, ezúttal nem az aranykezű mesterekhez, hanem a mindenkori megrendelőikhez. Engem, mint vizuális típust nagyon érdekelne, hogy ezek a digik mennyire passzolnak össze a beléjük helyezett korongokkal. Tehát ha valaki rendel egy ilyet és megkapja, akkor a sok szép "pucér" fotó sorának végére legyen már kedves egy olyan képet is lőni, amelyiken a lemezekkel kibélelt digipackot lehet látni.

Továbbgondolva a dolgot, hogyha igazán harmonikus maszek kiadványt szeretnék rendelni, lehet, nem lenne haszontalan, ha beszkennelném a korongokra szitázott képeket, grafikákat, s azt ötletadás, anyagkeresés segítése céljából elküldeném azokat a Mesternek, hátha még ezzel is lehetne tökéletesíteni a szép dizájnokat.
most posts by TM
0
2010. október 6., szerda 14:27
Na, ahol vettem az 5. részt, ott turkálós áron voltak a Vertex-kiadások is. Ha nem olvastam volna annyi sok rosszat róluk, még lehet, hogy megvettem volna mindhármat, de akkor már kiadták Dercetóék a kockát, s nem vitt volna rá a lélek, hogy Sancit hozzam kedvezőbb helyzetbe. :)
most posts by TM
0
2010. október 6., szerda 14:22
Pedig milyen poén lenne már.Átmegy egy ismerősöd,kiszúrja a polcon.

"Te, TM megnézhetem ezt a szép digit ?"
" Hogy a viharba,ne."

Leveszi a polcodról,kinyitja és belepottyan az ölébe egy kis papírtasakos sufnyituning.Na azt a pillanatot fotózd majd le ! :D
0
2010. október 6., szerda 14:19
Az nekem sincs,mert közben meglett az első Hellraiser film BD-n (a minőség láttán,pedig félek még a Navigátoros fullos kiadást sem tudnám értékelni) és nagyon reménykedek benne,hogy 2-3 is meg fog jelenni.Majd ahhoz csináltatok egy szép gyűjtőit. :)

A 4,6-8-ig nekem nem jelentett gondot,azokat rögtön megvettem,mikor megjelentek,a 4-et még a Fangoriától.Az első 3 meg a vertex-es.El sem hiszem hogy kifizettem megjelenéskor azt a 3-4 ezret db-onként,amit el mertek kérni Sanyiék azokért a Fitnesses,vágott sza... khmmm.Na, szóval azokért. :))
0
2010. október 6., szerda 14:17
Nem tudom, mivel gyaláznám meg jobban a mesteri munkádat, egy papírtasakkal, vagy egy filccel megírt kalózlemezzel - már ami a Hellraiser: Infernót illeti. Igazából mindkét megoldás bántaná a szememet ennél a szépségnél. Bár ami igaz, az igaz, még a Rémálom-digibe sem pakoltam bele, féltem őt, hogy valami baja esik. :))
most posts by TM
0
2010. október 6., szerda 14:12
Nekem egy használt lemezes boltban sikerült vennem tavaly. Jellemző, hogy ezek után (4-8. részek) rohangáltam, hogy meglegyenek, de kockám még mindig nincs...
most posts by TM
0
2010. október 6., szerda 14:04
"TM, papírtasakban befér a második korong :D"

:D
0
2010. október 6., szerda 14:03
Köszönöm :)

TM, papírtasakban befér a második korong :D
0
2010. október 6., szerda 13:49
lehet azt még szerezni TM ? tipp ? :)
0
2010. október 6., szerda 13:28
Viszont VIDEO CD-n kiadta a UIP, csakhogy az kétlemezes, így nem fér bele ebbe a szép digibe.
most posts by TM
0