Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. október 6., szerda 12:40
Gyönyörűszép munka.

A mai napig fájó pont,hogy az 5. részt nem adták ki itthon DVD-n.
0
2010. október 6., szerda 12:21
Gratulálok! nagyon szép lett! :))
0
2010. október 6., szerda 10:47
Az első 8-as digim :D

Hellraiser gyűjtemény

További képek
0
2010. október 2., szombat 14:51
Tudnál tanácsot adni erre?
fotozas@jatekpalota.hu

Mert én is így terveztem.
0
2010. október 2., szombat 13:07
A háromlapos digiknél nagyobbakat már darabokból szoktam összerakni.
0
2010. október 2., szombat 12:36
Kedves minenki!
Egy kis segítség kéne. Első 4 lemezes digipackom készülőben van azonban úgy érzem SRA3-as lapra nem fog rámenni. Kérdem, hogy ki hogy oldja meg ezt? Nagyobb lapra nyomat vagy kétlemezes tálcákat raktok össze négyesre?
0
2010. szeptember 30., csütörtök 16:33
Remélem legközelebb azt tárgyaljuk ki egy diginél, mint fő meghatározó tényező, hogy a címet milyen betűtípussal írta az adott készítő... azokra is bőven található variáció :)
0
2010. szeptember 30., csütörtök 1:17
A láncfűrészes vitához: az első résznél tényleg külön kell írni!

0
2010. szeptember 30., csütörtök 0:27
Köszi szépen :) Igyekszek-igyekszek, bár beindult most az utolsó szemeszterem, így kicsit elfoglalt vagyok, és sajnos csak heti 1-2 alkalommal tudok normálisan netnél lenni. De majd most az ősz folyamán 2-3 tervemet szeretném élőben is megtapogatni már :))

Zoliék és Cirus pedig magasra is tették a lécet, ezért is okoz fejtörést, melyik filmet is "dolgozzam fel" :D
0
2010. szeptember 29., szerda 13:08
Igaz, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Tőle is kábé mindegyik munkát elfogadnám. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 29., szerda 13:04
Köszönöm! :)

... és igen Lord Picard (és Cirus is) nagyon szép dolgokat készít, örülnénk is neki, ha egy kissé intenzívebben is tudnának digikkel foglalkozni :)
0
2010. szeptember 29., szerda 12:52
Szépek, szépek!

Közben bogarásztam az oldalon, s meglepődve láttam, hogy már Lord Picard is milyen profi cuccokat tett le az asztalra. Az Ausztrália-tervekre még emlékeztem, ám a végeredményt és a másik két remeket nem láttam ezidáig.
Profi! :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 29., szerda 11:38
A két legfrissebb:

A törvényenkívüli Josey Wales

[img]http://4.bp.blogspot.com/_PC_m_Ff0r0I/TKLT334kWdI/AAAAAAAABMQ/DVXb4VwuIcA/s1600/The+Outlaw+Josey+Wales1.JPG" width=800 height=600>

Nagymenők

További képek
0
2010. szeptember 20., hétfő 16:32
Ezt most jól megmondtad.
most posts by TM
0
2010. szeptember 20., hétfő 16:13
jaja, semmi szükség a nevetséges fórumhuszár megmondásokra, nem azért jövök ide, hogy ezt olvassam
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:03
Srácok!

Nem akartam, hogy a topik előkerülésével rég elmaradt gondolatokat ébresszetek újra, csupán tzoli előtt akartam tisztelegni, és a képeket bemutatni! Szóval szerintem ne folytassátok ezt a "vitát" tovább. :-)

Ja és Zoli! Köszi még egyszer!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 20., hétfő 13:00
Az 1289-es kommentedben még 35 eltelt évet hoztál fel indokként most meg már csak 12-t. Ha ilyen tempóban haladunk, mindenkit le kell beszélni, hogy angolórára járjon, mert egy-két év múlva már teljesen más nyelvet fognak beszélni. Legalábbis a horrorfilmek címadói bizonyosan. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 20., hétfő 12:51
Fordítottam figyelmet, de abszolút feleslegesen, mivel Te nem fordítottál figyelmet az én megjegyzéseimre. Ráadásul még más is kisegített a helyes írásmóddal kapcsolatban. A folytatások címeinek mi köze van ahhoz, hogy milyen volt a korabeli írásmód? 12 év eltelt az első és a második rész között, annyi idő alatt simán megválozhatott. Az első kötözködő hozzászólás nem tőlem jött és hiába hegyezed ki a dolgot a két és fél hétre, nem én néztem el valamit. Az igazság két és fél hét múlva is az. Részemről túltárgyalva, így is sokkal többet diskuráltuk a dolgot, mint amit érdemelt volna.
0
2010. szeptember 20., hétfő 12:40
Szerintem is egyértelmű, pláne azután, hogy mégegyszer le kellett írnom azt, amit már két és fél héttel ezelőtt, mert arra már a jobb dolgod miatt nem fordítottál figyelmet. De para nálam sincs és én is elnézem neked. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 20., hétfő 12:20
Persze, kóstolóra jöttem. Nem élek napiszinten a fórumon, van jobb dolgom is, ezért csak most reagáltam. A plusz két és fél sor helyett elég lenne annyi is, hogy tévedtem, bocsi. No para, elnézem neked. Hogy ki kóstolgatott kit? Szerintem elég egyértelmű.
0
2010. szeptember 20., hétfő 12:15
A valóság a magyar nyelvben valóság, tehát jól gondoltam. Angolul meg a folytatások címei nem követték az eredetit, a helyi nyelvtől függetlenül. Na de ezt még akkor, szeptember 3-án kiveséztük, tehát ha "kóstolóra" ugrottál be, keress egy aktuálisabb hozzászólást tőlem. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 20., hétfő 12:03
Szerinted. Kár, hogy a válóság néha eltér attól, amit gondolunk...
0
2010. szeptember 20., hétfő 12:01
ez igen!mestermunka!
0
2010. szeptember 20., hétfő 11:58
A mai napom nem is indulhatna jobban. Befutott tzoli csomagja, mely az alábbi gyönyörűségeket tartalmazta:

Az utolsó két kép 1-1 booklet a Terminátor díszdobozba és a Vissza a jövőbe digipackhoz. Nekem már nem jutott annak idején.

Kedves Zoli! Isten áldjon meg Téged ezekért a munkákért, sosem leszek elég hálás, hogy elkészítetted őket nekem! Köszönöm nagyon!!!!!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. szeptember 11., szombat 16:47
Valaki tudna nekem csinálni egy bookletet a vámpÍr koporsóhoz? Olyat,mint a gyári vagy hasonlót.
0