Keresés

Házi készítésű borítók, díszdobozok

2010. július 25., vasárnap 1:24
Szerintem ezekre sokmindent lehetne mondani, de azt nem, hogy egy kaptafa :) Szépek lesznek (együtt is). Ami azt illeti én pl.: a legtöbb saját készítésű diginél, slipcase-nél direkt törekszem is arra, hogy pl. a gerinc feliratok, dvd logo-k elrendezése illeszkedjen - így a polcon is jóval rendezettebb összhatás érhető el, mint a gyári borítók összevisszasága :))
0
2010. július 24., szombat 19:35
Köszi, igyekszek :)) Tudom, hogy sokaknak kicsit unalmas lehet az egy kaptafa, meg annyira nem is kötődnek egymáshoz a filmek, de nekem ezek a filmek olyanok, mint egy jól megírt kalandregények, ezért is ilyen a "csomagolás".
0
2010. július 24., szombat 18:42
Szép kis sorozatod lesz :D
0
2010. július 24., szombat 13:58
Én is egy könyves sorozaton ügyködök :D Íme még két terv, a Kapitánnyal együtt lesznek együtt, bár még nincsenek befejezve. Az utolsó szamurájnál menet közben jöttem rá, hogy 2 lemezes, úgyhogy ott lesz tanakodás (vagy hátha megjelenik egy egylemezes változatban :D). És még még régebbről hozzájuk csapódna a Szenvedélyek viharában, Farkasokkal táncoló, és majd még meglátom mi :)

0
2010. július 24., szombat 12:23
:))) megy a többi digi közé...(megjelenésében egyébként ezekkel alkot egy sorozatot)

--------------------------------

Sajnos RaptorZ-hez hasonlóan én is kénytelen vagyok feltenni két rajtam maradt, megrendelt, de át nem vett digipackot. Úgy gondolom, hogy cca. fél év türelmes várakozás után már mindenképp megérett rá az idő :P Tehát gazdá(ka)t keres  két Twilight digipack...
0
2010. július 24., szombat 11:12
Egy újabb digi a könyvespolcra vagy fordítva? :) Grat!
0
2010. július 23., péntek 23:29
Huhh, nagyon szép és igényes :)) Gratulálok hozzá! :) A lemez alatti képet nagyon jól megoldottad! :)
0
2010. július 23., péntek 23:22
Tényleg nagyszerű kezdés, és mindjárt két variációban is :)
Közben én is elkészültem a Kapitány és katonából az én verziómmal:

további képek
0
2010. július 23., péntek 13:56
Valóban nagyon ütősek :)) Filmeket nem láttam még, de ezek a digik nagyon stílusosak, szépek :)
0
2010. július 23., péntek 10:42
ütős kezdés. :)
0
2010. július 23., péntek 10:20
Visszatérve a "digiszünetről" végre én is jelentkezem némi újdonsággal. A téma már egy jó ideje motoszkált a fejemben, két-három* féle elgondolásban, végül arra jutottam, miért is ne készíthetném el valamennyit? Nagy kedvencekről van szó (főleg a második rész), úgyhogy megérdemlik!

Gonosz halott trilógia

További képek

Gonosz halott trilógia: Gyűjtői változat (+3x8 oldalas booklet)

További képek

* Tervbe volt/van véve egy "Book of the Dead" kiadás is, 3 különálló, keménytáblás, Holtak könyve szerű belsővel, de azt bizonytalan időre elnapoltam az egyéb teendők miatt.
0
2010. július 20., kedd 22:30
Mégegyszer köszönet RaptorZ-nek a frenetikus Avatar-digiért! :D
0
2010. július 20., kedd 17:23
Az első soroddal maximálisan egyezem. Sajnos...
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 14:55
Hát sajnos ez mindig anyagi kérdés :( A James Bond sorozatot leszámítva azt se tudom, utoljára mikor vettem új dvd-t :S Félek, csak ősszel lesz kézzel fogható, akkor viszont több, ilyesmi, könyvszerű digivel szeretnék jelentkezni :)) De talán a nyárra valahogy ez bepaszírozható :)
0
2010. július 20., kedd 14:49
Hamarosan :) és a Tiéd mikor lesz kézzel fogható?
0
2010. július 20., kedd 14:10
Köszi :)) Igen, ez a film annyira adja magát, egyik kedvencem, sok jó képet találni hozzá :) Kiváncsi vagyok a te változatodra is :)
0
2010. július 20., kedd 10:36
Nagyon szép lesz,gratulálok hozzá!!! a vicces, hogy jelenleg nekem is ez van folyamatban :)
0
2010. július 20., kedd 1:10
Helló! Most olvastalak. Egyébként meg telefonpárti vagyok, az azonnali, míg maileket talán egy héten egyszer olvasok.
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 1:04
Egyetértek. Ezt privátban illik.
most posts by TM
0
2010. július 20., kedd 0:02
Összedobtam egy kis preview-et a kedvenc színészem második legkedvencebb filmjéhez, Kapitány és Katonához. Dolgozgattam már korábban rajta, volt is itt publikálva ill. a blogon terv, de ma kicsit átdolgoztam őket, annak örömére, hogy végre nem folyik rajtam patakokban a víz, bár tovább maradna az enyhülés :D

0
2010. július 18., vasárnap 17:42
Én se nagyon értem :) Összesen 4 ilyen "függőben lévő" emberem van, akik közül most 2-nél mondtam azt, hogy elég volt. A vicc csak az, hogy mind a négyen már tudhatnak egy-egy digit a polcukon... Csak még egy-két ilyen, és kicsit alább fog hagyni a munkakedv.
0
2010. július 18., vasárnap 16:15
a fiúk oldalán megtalálod az elérhetőségeiket. ezt privátban illik!
0
2010. július 18., vasárnap 1:33
Már többször is akartam kérdezni, de a piszkos anyagiak hiánya miatt el kellett halasztanom de most itt az idő végre: a szóban forgó Avatar-digi árára lennék kíváncsi, mivel külföldi munkákat megszégyenítő minőségűnek tűnt, és tűnik most is.
Ha pénzügyekben nem itt kell érdeklődni, bocs mindenkitől, de most a visszaolvasással szemben győzött a lustaságom. :( XD
Kösz
0
2010. július 18., vasárnap 0:47
Nem értem az ilyeneket. Ha egyszer rendelek, akkor csakis úgy hogy már meg van rá a pénz, külön erre félretéve. Hogy ne égessem már be saját magamat sem, illetve aki a szabadidejében dolgozott vele, azt se szopassam meg...

Nem akarok senkit sem fikázni, mert lehet, hogy a legváratlanabb családi/anyagi gondok jöttek közbe. Biztos ilyen is előfordul sajnos. De mikor már tömeges jelenséggé fajul, ott már valami hibádzik...

Mindenesetre gratula mindenkinek az újabb tervekhez, kivitelezésekhez. További jó munkát!
0
2010. július 18., vasárnap 0:32
Gondoltam egy kisebb litániával kezdem, de rájöttem, hogy nincs túl sok értelme, mivel az emberi tényező mindig jelen lesz, mint rizikófaktor, max szabályozni lehet egy bizonyos határig. Erről szól a blog FAQ részének a vége, avagy amit megrendelsz, beláható időn belül vedd is át. Most két kedves úriember türelmi ideje járt le, úgyhogy az alábbi digik keresnének maguknak új gazdát: a lista erre található... ami elképzelhető, hogy sajnos bővülni fog. No comment.
0